PUJ - OTP

Găsește zboruri ieftine din Punta Cana în Bucureşti

1 adult
Economic
Vi 3/11
Vi 10/11
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 44.105.490 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Când să rezervi zborurile din Punta Cana către Henri Coandă

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Punta Cana către Henri Coandă based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.
Prețul mediu pe lună
Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Punta Cana din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Prețurile zborului în apropierea datei de călătorie
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Bucureşticătre Punta Cana elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Punta Cana în Bucureşti

 • Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Punta Cana în Bucureşti?

  Pentru zborul Punta Cana - Bucureşti, marți este, în medie, cea mai ieftină zi pentru a zbura, iar marți, cea mai scumpă. Pentru a călători din Bucureşti înapoi în Punta Cana, cele mai bune oferte se găsesc de obicei marți, iar marți, cele mai scumpe.

 • Ce companii aeriene au zboruri directe între Punta Cana și Bucureşti?

  Nu există zboruri directe între Punta Cana și Bucureşti.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Punta Cana în Bucureşti?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Punta Cana către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Punta Cana către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Punta Cana în Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Punta Cana către Bucureşti este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Punta Cana către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti și înapoi, în Punta Cana, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Punta Cana în Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Punta Cana în Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Rezervă bilete de avion ieftine din Punta Cana către Bucureşti

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
14335 kmPUJ-OTP

Caută după escale

Zboruri Punta Cana - Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Punta Cana

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: