Găsește zboruri
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Oferte

49 € Găsește zboruri ieftine din Republica Irlanda către Bucureşti

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, când au căutat un zbor către Bucureşti cu plecare pe 16/10. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
周六 17/8
周六 24/8

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Bucureşti

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 49.111.189 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri către Bucureşti Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Bucureşti pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Bucureşticăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti este sâmbătă, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 63 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este joi, iar prețurile sunt în medie de 378 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Bucureşti, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Bucureşti este noiembrie, când biletele costă, în medie, 121 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și iulie, când costul mediu al biletelor din Republica Irlanda este 281 € și, respectiv, 279 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este noiembrie, cu un preț mediu de 121 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Bucureşti?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Bucureşti în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Bucureşti este, de regulă, noaptea, când zborurile costă, în medie, 220 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Bucureşti este, de regulă, noaptea, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 248 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Bucureşti?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Bucureşti, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Bucureşti pentru următoarele prețuri sau mai puțin: Din Dublin doar dus la 157 €, dus-întors la 178 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor către Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Bucureşti, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie, ar trebui să rezervi cu aproximativ 1 săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 68 zile înainte de plecare.

Care este cel ami ieftin aeroport din Bucureşti pe care să aterizez?

Prețurile vor fi diferite în funcție de aeroportul de plecare, dar, în general, cel mai ieftin aeroport spre care se zboară în Bucureşti esteAeroportul Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu, cu un preț mediu de 115 €.

Câte aeroporturi există în Bucureşti?

Există 2 aeroporturi în Bucureşti: Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) și Aeroportul Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu (BBU). Cel mai aglomerat aeroport este Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP), cu 99% din toate zborurile care sosesc acolo.

Cât durează zborul către Bucureşti?

Durata zborului tău către Bucureşti depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Evident, orice zbor care include o escală va fi, de asemenea, mai lung. Cea mai populară rută către Bucureşti pe KAYAK este din Dublin, care durează 3h 30m.

Câte zboruri directe către Bucureşti operează zilnic?

Există în jur de 18 zboruri zilnice directe Republica Irlanda către Bucureşti. Cele mai multe zboruri pleacă dimineața, 05:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 40% dintre zboruri pleacă dimineața.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Bucureşti?

Nu există zboruri pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor) sau pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor) către Bucureşti. În schimb, poți găsi 7 zboruri pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor), cele mai multe decolând din Dublin.

How many cities have direct flights către Bucureşti?

Din Republica Irlanda, there are direct flights către Bucureşti from 1 city. This city is Dublin and there are 7 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

decembrie

Cel mai ieftin zbor

49 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 19%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 24%.
Zbor din Dublin către Bucureşti Henri Coandă

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Bucureşti

 • Care aeroport din Bucureşti se află cel mai aproape de centrul orașului?

  Există 2 aeroport în Bucureşti, iar Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu se află cel mai aproape de centrul orașului (8 km). Vei străbate o distanță de 16 km pentru a ajunge în centrul orașului Bucureşti, dacă aterizezi pe Bucureşti Henri Coandă

 • Cât costă un zbor către Bucureşti?

  În medie, un zbor către Bucureşti costă 215 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 71 € și a plecat din Aeroportul Dublin.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Bucureşti să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

 • Câte zboruri directe către Bucureşti operează săptămânal?

  În fiecare săptămână există în jur de 126 zboruri directe Republica Irlandacătre Bucureşti. Cea mai frecventă zi pentru plecări este luni, cu 17% dintre zboruri decolând în această zi.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi zboruri ieftine către Bucureşti

 • Introdu aeroportul tău de plecare preferat și datele de călătorie în câmpul de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zborurile Bucureşti.

Preferi să zbori fără escală către Bucureşti?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Bucureşti, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

Republica Irlanda - Bucureşti

luni

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +45 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +46 multe altele

marți

ANA,Aegean Airlines,Aeromexico, +42 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +43 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +44 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +44 multe altele

vineri

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +46 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +38 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +39 multe altele

duminică

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +42 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +43 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti - Republica Irlanda

luni

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +45 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +46 multe altele

marți

ANA,Aegean Airlines,Aeromexico, +42 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +43 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +44 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +44 multe altele

vineri

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +46 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +38 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +39 multe altele

duminică

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +42 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +43 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Rezervă bilete de avion ieftine din Republica Irlanda către Bucureşti

Oferte recente pentru zboruri dus-întors

 
Acestea sunt cele mai ieftine zboruri dus-întors către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
13/10周日
DirectHiSky
3h 30mDUB-OTP
16/10周三
DirectHiSky
3h 50mOTP-DUB
114 €
15/11周五
DirectHiSky
3h 30mDUB-OTP
17/11周日
DirectHiSky
3h 50mOTP-DUB
122 €
28/9周六
1 Escală
12h 20mDUB-OTP
1/10周二
1 Escală
10h 10mOTP-DUB
125 €
9/9周一
1 EscalăLufthansa
10h 00mDUB-OTP
17/9周二
1 EscalăLufthansa
10h 45mOTP-DUB
128 €
20/9周五
Direct
3h 30mDUB-OTP
23/9周一
1 Escală
13h 20mOTP-DUB
132 €
28/9周六
1 Escală
12h 20mDUB-OTP
1/10周二
Direct
3h 50mOTP-DUB
135 €
15/11周五
1 EscalăLufthansa
6h 35mDUB-OTP
17/11周日
1 EscalăLufthansa
6h 00mOTP-DUB
144 €
20/8周二
1 EscalăSWISS
18h 35mDUB-OTP
31/8周六
1 EscalăSWISS
17h 45mOTP-DUB
184 €
16/8周五
1 EscalăSWISS
18h 35mDUB-OTP
23/8周五
1 EscalăSWISS
17h 45mOTP-DUB
186 €
10/8周六
DirectRyanair
3h 45mDUB-OTP
13/8周二
DirectRyanair
3h 55mOTP-DUB
364 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
16/10周三
DirectRyanair
3h 45mDUB-OTP
49 €
16/10周三
DirectRyanair
3h 45mDUB-OTP
50 €
19/8周一
1 Escală
26h 25mDUB-OTP
53 €
19/8周一
1 Escală
15h 25mDUB-OTP
55 €
18/9周三
DirectHiSky
3h 30mDUB-OTP
60 €
20/10周日
DirectHiSky
3h 30mDUB-OTP
60 €
14/1周二
1 EscalăKLM
5h 15mDUB-OTP
77 €
19/10周六
1 EscalăKLM
11h 50mDUB-OTP
80 €
8/11周五
1 EscalăLufthansa
5h 10mDUB-OTP
97 €
18/8周日
2 EscaleLufthansa
27h 55mDUB-OTP
244 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment către Bucureşti

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
Aceste oferte de zbor de ultimă oră sunt cele mai ieftine, găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore pentru zborurile către Bucureşti care pleacă în următoarele zece zile.
20/7周六
mai multe opriri
26h 30mDUB-OTP
24/7周三
Direct
3h 50mOTP-DUB
315 €
20/7周六
mai multe opriri
5h 05mDUB-OTP
24/7周三
mai multe opriri
13h 30mOTP-DUB
328 €
19/7周五
mai multe opririSWISS
8h 25mDUB-OTP
21/7周日
mai multe opririSWISS
7h 40mOTP-DUB
329 €
20/7周六
mai multe opriri
5h 05mDUB-OTP
24/7周三
mai multe opriri
8h 00mOTP-DUB
332 €
20/7周六
mai multe opririLufthansa
5h 05mDUB-OTP
24/7周三
mai multe opririLufthansa
15h 40mOTP-DUB
334 €
19/7周五
mai multe opririSWISS
28h 05mDUB-OTP
25/7周四
mai multe opririSWISS
22h 00mOTP-DUB
373 €
20/7周六
mai multe opririLufthansa
5h 05mDUB-OTP
24/7周三
mai multe opririLufthansa
7h 35mOTP-DUB
394 €
19/7周五
mai multe opririAir France
28h 05mDUB-OTP
21/7周日
mai multe opririAir France
14h 05mOTP-DUB
412 €
19/7周五
DirectA.P.G.
3h 30mDUB-OTP
21/7周日
DirectA.P.G.
3h 50mOTP-DUB
527 €
19/7周五
DirectA.P.G.
3h 30mDUB-OTP
21/7周日
DirectA.P.G.
3h 50mOTP-DUB
578 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Republica Irlanda

Clasa cabinei:

124 €

Rute populare

Cele mai căutate zboruri către Bucureşti pe KAYAK.