AXD

Găsește zboruri ieftine către Alexandroupolis

1 adult
Economic
Vi 3/11
Vi 10/11
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 44.105.490 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Când să îți rezervi zborul către Alexandroupolis

Te bucuri de date flexibile de călătorie? Află care sunt cele mai bune momente în care să zboricătre Alexandroupolis, conform datelor noastre din ultimul an. Descoperă cea mai ieftină lună sau chiar cea mai ieftină zi în care să zbori.
Preț dus-întors estimativ
KAYAK looks at all historical flight data for each date to provide a predicted price for one-way trips or round-trips with a duration up to 40 days. The information is for flights către Alexandroupolis based on your location. While we try to provide actual minimum prices for each date, some prices are predictions and actual prices may differ.
Prețul mediu pe lună
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile din fiecare zi înainte de decolare pe parcursul ultimului an pentru zborurile către Alexandroupolis, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Prețurile zborului în apropierea datei de călătorie
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Alexandroupolis, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi zboruri ieftine către Alexandroupolis

 • Lunile ianuarie, februarie și decembrie sunt considerate sezon de vârf. Cea mai ieftină lună în care să zbori din România este ianuarie.
 • Introdu aeroportul tău de plecare preferat și datele de călătorie în câmpul de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zborurile Alexandroupolis.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Alexandroupolis

 • Cât de departe este Alexandroupolis de centrul din Alexandroupolis?

  Alexandroupolis se află la 7 km față de centrul orașului Alexandroupolis.

 • Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Alexandroupolis?

  Cea mai ieftină lună pentru zboruricătre Alexandroupolis este ianuarie. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt ianuarie și februarie.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Alexandroupolis?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Alexandroupolis.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Alexandroupolis în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Alexandroupolis să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Alexandroupolis?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Alexandroupolis și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Alexandroupolis?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Alexandroupolis, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Principalele companii aeriene care zboară către Alexandroupolis.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboară către Alexandroupolis. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania din România către Alexandroupolis. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori către Alexandroupolis? Evaluările lăsate pe KAYAK pentru companiile aeriene includ un scor total pentru fiecare companie, bazat pe o serie de factori, precum nivelul de confort, procesul de îmbarcare, divertismentul la bord și multe altele. Cu ajutorul lor poți lua cea mai bună decizie. Vezi notele companiilor aeriene conform evaluărilor lăsate pe KAYAK.
7,8
Aegean AirlinesScor general bazat pe 3095 evaluări
79comfort
67entertainment
76food
81overall
79boarding
85crew
Evaluările companiei aeriene

Mi-a plăcut aterizarea și echipajul de bord Nu mi-a plăcut verificarea actelor de îmbarcare de către o persoană care vorbea întruna la telefon, întârziind astfel îmbarcarea și inducând astfel o stare de ușoară nervozitate

Citește mai multe despre Aegean Airlines

Mi-a plăcut aterizarea și echipajul de bord Nu mi-a plăcut verificarea actelor de îmbarcare de către o persoană care vorbea întruna la telefon, întârziind astfel îmbarcarea și inducând astfel o stare de ușoară nervozitate

Rezervă bilete de avion ieftine Alexandroupolis

Oferte zboruri dus-întors

mai multe opririMai multe companii aeriene
665 kmOTP-AXD
mai multe opririMai multe companii aeriene
665 kmAXD-OTP
mai multe opririMai multe companii aeriene
653 kmBBU-AXD
mai multe opririMai multe companii aeriene
653 kmAXD-BBU

Caută după escale

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
665 kmOTP-AXD
mai multe opririMai multe companii aeriene
653 kmBBU-AXD

Caută după escale

Zboruri către Alexandroupolis

Oferte zboruri dus-întors:

Alexandroupolis - România

Clasa cabinei:

Descoperă destinații: