Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene

CDT

Găsește zboruri ieftine către Castellón de la Plana

1 adult
0 bagaje
Sâ 17/8
Sâ 24/8

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Castellón de la Plana

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Castellón de la Plana
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Castellón de la Plana
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 49.111.189 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile către Castellón de la Plana

Iată unele dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors către Castellón de la Plana care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
OTP-CDT
3510 kmmai multe opriri
CDT-OTP
3510 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta
BBU-CDT
3509 kmmai multe opriri
CDT-BBU
3509 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta

Zboruri către Castellón de la Plana Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Castellón de la Plana pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Castellón de la Plana?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Castellón de la Planacăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Castellón de la Plana este luni, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 69 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este joi, iar prețurile sunt în medie de 212 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Castellón de la Plana?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Castellón de la Plana, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Castellón de la Plana este ianuarie, când biletele costă, în medie, 65 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iulie și August, când costul mediu al biletelor din România este 266 € și, respectiv, 249 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este ianuarie, cu un preț mediu de 81 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Castellón de la Plana?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Castellón de la Plana în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Castellón de la Plana este, de regulă, dimineața, când zborurile costă, în medie, 159 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Castellón de la Plana este, de regulă, dimineața, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 343 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Castellón de la Plana?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Castellón de la Plana, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Castellón de la Plana pentru următoarele prețuri sau mai puțin: Din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă doar dus la 51 €, dus-întors la 153 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor către Castellón de la Plana?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Castellón de la Plana, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie, ar trebui să rezervi cu aproximativ 0 săptămâni înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 17 zile înainte de plecare.

Ce companie aeriană oferă cele mai multe zboruri către Castellón de la Plana?

Dintre cele 2 companii aeriene care efectuează zboruri către Castellón de la Plana, Iberia oferă cele mai multe zboruri, cu aproximativ 5 pe săptămână, urmată de Volotea cu 2 zboruri pe săptămână.

Cât durează zborul către Castellón de la Plana?

Durata zborului tău către Castellón de la Plana depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Evident, orice zbor care include o escală va fi, de asemenea, mai lung. Cele mai populare rute către Castellón de la Plana pe KAYAK sunt din Timișoara, care durează 3h 10m, Cluj-Napoca, care durează 3h 25m, și Bucureşti, care durează 3h 35m.

Câte zboruri directe către Castellón de la Plana operează zilnic?

Există în jur de 1 zboruri zilnice directe România către Castellón de la Plana. Cele mai multe zboruri pleacă dimineața, 06:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 100% dintre zboruri pleacă dimineața.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Castellón de la Plana?

Nu există zboruri pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor) sau pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor) către Castellón de la Plana. În schimb, poți găsi 4 zboruri pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor), cele mai multe decolând din Bucureşti.

How many cities have direct flights către Castellón de la Plana?

Din România, there are direct flights către Castellón de la Plana from 1 city. This city is Bucureşti and there are 4 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

aprilie

Sezon de vârf

noiembrie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, însă cu o creștere medie de preț de 26%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 55%.

Când să îți rezervi zborul către Castellón de la Plana

Te bucuri de date flexibile de călătorie? Află care sunt cele mai bune momente în care să zboricătre Castellón de la Plana, conform datelor noastre din ultimul an. Descoperă cea mai ieftină lună sau chiar cea mai ieftină zi în care să zbori.
Preț dus-întors estimativ
KAYAK analizează toate datele istorice ale zborurilor pentru fiecare dată, oferind un preț estimativ pentru călătorii dus-întors sau doar dus cu o durată de până la 40 de zile. Informațiile sunt pentru zborurilecătre Castellón de la Plana în funcție de locația ta. Deși încercăm să oferim prețuri minime reale pentru fiecare dată, unele prețuri sunt previziuni, iar prețurile reale pot fi diferite.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Castellón de la Plana

 • Cât de departe este Aeroportul Castellón de la Plana de centrul din Castellón de la Plana?

  Castellón de la Plana se află la 27 km față de centrul orașului Castellón de la Plana.

 • Cât costă un zbor către Castellón de la Plana?

  În medie, un zbor către Castellón de la Plana costă 115 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 50 € și a plecat din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Castellón de la Plana?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Castellón de la Plana.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Castellón de la Plana în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Castellón de la Plana să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Castellón de la Plana?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Castellón de la Plana și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Castellón de la Plana?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Castellón de la Plana, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

 • Câte zboruri directe către Castellón de la Plana operează săptămânal?

  În fiecare săptămână există în jur de 4 zboruri directe Româniacătre Castellón de la Plana. Cea mai frecventă zi pentru plecări este sâmbătă, cu 25% dintre zboruri decolând în această zi.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi zboruri ieftine către Castellón de la Plana

 • Introdu aeroportul tău de plecare preferat și datele de călătorie în câmpul de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zborurile Castellón de la Plana.

Preferi să zbori fără escală către Castellón de la Plana?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Castellón, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

România - Castellón de la Plana

luni

Iberia,Qatar Airways,Ryanair

Iberia,Qatar Airways, +1 multe altele

marți

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

miercuri

Iberia,Qatar Airways,Ryanair, +1 multe altele

Iberia,Qatar Airways, +2 multe altele

joi

Iberia,Qatar Airways,Ryanair, +1 multe altele

Iberia,Qatar Airways, +2 multe altele

vineri

Iberia,Qatar Airways,Ryanair

Iberia,Qatar Airways, +1 multe altele

sâmbătă

Ryanair,Volotea,Wizz Air Malta

Ryanair,Volotea, +1 multe altele

duminică

Iberia,Qatar Airways,Ryanair, +1 multe altele

Iberia,Qatar Airways, +2 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Castellón de la Plana - România

luni

Iberia,Qatar Airways,Ryanair

Iberia,Qatar Airways, +1 multe altele

marți

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

miercuri

Iberia,Qatar Airways,Ryanair, +1 multe altele

Iberia,Qatar Airways, +2 multe altele

joi

Iberia,Qatar Airways,Ryanair, +1 multe altele

Iberia,Qatar Airways, +2 multe altele

vineri

Iberia,Qatar Airways,Ryanair

Iberia,Qatar Airways, +1 multe altele

sâmbătă

Ryanair,Volotea,Wizz Air Malta

Ryanair,Volotea, +1 multe altele

duminică

Iberia,Qatar Airways,Ryanair, +1 multe altele

Iberia,Qatar Airways, +2 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară către Castellón de la Plana.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboară către Castellón de la Plana. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania din România către Castellón de la Plana. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori către Castellón de la Plana? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
6,9
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 256 evaluări
6,7Îmbarcare
6,8Confort
7,4Echipaj
6,0Divertisment
6,3Mâncare
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine Castellón de la Plana

Oferte zboruri dus-întors

mai multe opririMai multe companii aeriene
3510 kmOTP-CDT
mai multe opririMai multe companii aeriene
3510 kmCDT-OTP
mai multe opririMai multe companii aeriene
3509 kmBBU-CDT
mai multe opririMai multe companii aeriene
3509 kmCDT-BBU

Caută după escale

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
3510 kmOTP-CDT
mai multe opririMai multe companii aeriene
3509 kmBBU-CDT

Caută după escale

Zboruri către Castellón de la Plana

Oferte zboruri dus-întors:

Castellón de la Plana - România

Clasa cabinei:

130 €

Descoperă destinații: