CIY

Găsește zboruri ieftine către Comiso

1 adult
Economic
Vi 3/11
Vi 10/11
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 44.105.490 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Când să îți rezervi zborul către Comiso

Te bucuri de date flexibile de călătorie? Află care sunt cele mai bune momente în care să zboricătre Comiso, conform datelor noastre din ultimul an. Descoperă cea mai ieftină lună sau chiar cea mai ieftină zi în care să zbori.
Preț dus-întors estimativ
KAYAK looks at all historical flight data for each date to provide a predicted price for one-way trips or round-trips with a duration up to 40 days. The information is for flights către Comiso based on your location. While we try to provide actual minimum prices for each date, some prices are predictions and actual prices may differ.
Prețul mediu pe lună
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile din fiecare zi înainte de decolare pe parcursul ultimului an pentru zborurile către Comiso, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Prețurile zborului în apropierea datei de călătorie
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Comiso, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi zboruri ieftine către Comiso

 • Cauți zboruri ieftine către Comiso? 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Comiso pentru următoarele prețuri sau chiar mai ieftine: Din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu: 106 €, doar dus; 106 €, dus-întors
 • Lunile ianuarie, februarie și decembrie sunt considerate sezon de vârf. Cea mai ieftină lună în care să zbori din România este ianuarie.
 • Introdu aeroportul tău de plecare preferat și datele de călătorie în câmpul de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zborurile Comiso.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Comiso

 • Cât de departe este Comiso de centrul din Comiso?

  Centrul orașului Comiso se află la 5 km față de Comiso.

 • Cât costă un zbor către Comiso?

  În medie, un zbor către Comiso costă 124 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 87 € și a plecat din Aeroportul Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu.

 • Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Comiso?

  Cea mai ieftină lună pentru zboruricătre Comiso este ianuarie. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt ianuarie și februarie.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Comiso?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Comiso.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Comiso în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Comiso să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Comiso?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Comiso și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Comiso?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Comiso, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Rezervă bilete de avion ieftine Comiso

Oferte zboruri dus-întors

mai multe opririMai multe companii aeriene
2060 kmOTP-CIY
mai multe opririMai multe companii aeriene
2060 kmCIY-OTP
mai multe opririMai multe companii aeriene
2052 kmBBU-CIY
mai multe opririMai multe companii aeriene
2052 kmCIY-BBU

Caută după escale

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
2060 kmOTP-CIY
mai multe opririMai multe companii aeriene
2052 kmBBU-CIY

Caută după escale

Zboruri către Comiso

Clasa cabinei:

213 €

Descoperă destinații: