JKH

Găsește zboruri ieftine către Insula Chios

1 adult
Economic
Sâ 28/10
Sâ 4/11
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 44.168.898 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Când să îți rezervi zborul către Insula Chios

Te bucuri de date flexibile de călătorie? Află care sunt cele mai bune momente în care să zboricătre Insula Chios, conform datelor noastre din ultimul an. Descoperă cea mai ieftină lună sau chiar cea mai ieftină zi în care să zbori.
Preț dus-întors estimativ
KAYAK looks at all historical flight data for each date to provide a predicted price for one-way trips or round-trips with a duration up to 40 days. The information is for flights către Insula Chios based on your location. While we try to provide actual minimum prices for each date, some prices are predictions and actual prices may differ.
Prețul mediu pe lună
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile din fiecare zi înainte de decolare pe parcursul ultimului an pentru zborurile către Insula Chios, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Prețurile zborului în apropierea datei de călătorie
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Insula Chios, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi zboruri ieftine către Insula Chios

 • Lunile ianuarie, februarie și decembrie sunt considerate sezon de vârf. Cea mai ieftină lună în care să zbori din România este ianuarie.
 • Introdu aeroportul tău de plecare preferat și datele de călătorie în câmpul de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zborurile Insula Chios.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Insula Chios

 • Cât de departe este Insula Chios de centrul din Insula Chios?

  Insula Chios se află la 3 km față de centrul orașului Insula Chios.

 • Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Insula Chios?

  Cea mai ieftină lună pentru zboruricătre Insula Chios este ianuarie. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt ianuarie și februarie.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Insula Chios?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Insula Chios.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Insula Chios în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Insula Chios să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Insula Chios?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Insula Chios și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Insula Chios?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Insula Chios, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Principalele companii aeriene care zboară către Insula Chios.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboară către Insula Chios. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania din România către Insula Chios. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori către Insula Chios? Evaluările lăsate pe KAYAK pentru companiile aeriene includ un scor total pentru fiecare companie, bazat pe o serie de factori, precum nivelul de confort, procesul de îmbarcare, divertismentul la bord și multe altele. Cu ajutorul lor poți lua cea mai bună decizie. Vezi notele companiilor aeriene conform evaluărilor lăsate pe KAYAK.
7,8
Aegean AirlinesScor general bazat pe 3090 evaluări
76food
81overall
79boarding
85crew
67entertainment
79comfort
Evaluările companiei aeriene

Mi-a plăcut aterizarea și echipajul de bord Nu mi-a plăcut verificarea actelor de îmbarcare de către o persoană care vorbea întruna la telefon, întârziind astfel îmbarcarea și inducând astfel o stare de ușoară nervozitate

Citește mai multe despre Aegean Airlines

Mi-a plăcut aterizarea și echipajul de bord Nu mi-a plăcut verificarea actelor de îmbarcare de către o persoană care vorbea întruna la telefon, întârziind astfel îmbarcarea și inducând astfel o stare de ușoară nervozitate

Rezervă bilete de avion ieftine Insula Chios

Oferte zboruri dus-întors

mai multe opririMai multe companii aeriene
1114 kmOTP-JKH
mai multe opririMai multe companii aeriene
1114 kmJKH-OTP
mai multe opririMai multe companii aeriene
1102 kmBBU-JKH
mai multe opririMai multe companii aeriene
1102 kmJKH-BBU

Caută după escale

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
1114 kmOTP-JKH
mai multe opririMai multe companii aeriene
1102 kmBBU-JKH

Caută după escale

Zboruri către Insula Chios

Clasa cabinei:

Descoperă destinații: