KOS

Găsește zboruri ieftine către Krong Preah Sihanouk

1 adult
Economic
Vi 3/11
Vi 10/11
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 44.105.490 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Când să îți rezervi zborul către Krong Preah Sihanouk

Te bucuri de date flexibile de călătorie? Află care sunt cele mai bune momente în care să zboricătre Krong Preah Sihanouk, conform datelor noastre din ultimul an. Descoperă cea mai ieftină lună sau chiar cea mai ieftină zi în care să zbori.
Preț dus-întors estimativ
KAYAK looks at all historical flight data for each date to provide a predicted price for one-way trips or round-trips with a duration up to 40 days. The information is for flights către Krong Preah Sihanouk based on your location. While we try to provide actual minimum prices for each date, some prices are predictions and actual prices may differ.
Prețul mediu pe lună
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile din fiecare zi înainte de decolare pe parcursul ultimului an pentru zborurile către Krong Preah Sihanouk, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Prețurile zborului în apropierea datei de călătorie
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Krong Preah Sihanouk, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi zboruri ieftine către Krong Preah Sihanouk

 • Lunile ianuarie, februarie și decembrie sunt considerate sezon de vârf. Cea mai ieftină lună în care să zbori din România este ianuarie.
 • Introdu aeroportul tău de plecare preferat și datele de călătorie în câmpul de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zborurile Krong Preah Sihanouk.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Krong Preah Sihanouk

 • Cât de departe este Krong Preah Sihanouk de centrul din Krong Preah Sihanouk?

  Este nevoie să străbați 12 km pentru a ajunge în centrul orașului Krong Preah Sihanouk din Krong Preah Sihanouk.

 • Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Krong Preah Sihanouk?

  Cea mai ieftină lună pentru zboruricătre Krong Preah Sihanouk este ianuarie. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt ianuarie și februarie.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Krong Preah Sihanouk?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Krong Preah Sihanouk.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Krong Preah Sihanouk în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Krong Preah Sihanouk să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Krong Preah Sihanouk?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Krong Preah Sihanouk și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Krong Preah Sihanouk?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Krong Preah Sihanouk, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Rezervă bilete de avion ieftine Krong Preah Sihanouk

Oferte zboruri dus-întors

mai multe opririMai multe companii aeriene
13187 kmOTP-KOS
mai multe opririMai multe companii aeriene
13187 kmKOS-OTP
mai multe opririMai multe companii aeriene
13187 kmBBU-KOS
mai multe opririMai multe companii aeriene
13187 kmKOS-BBU

Caută după escale

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
13187 kmOTP-KOS
mai multe opririMai multe companii aeriene
13187 kmBBU-KOS

Caută după escale

Zboruri către Krong Preah Sihanouk

Clasa cabinei:

Descoperă destinații: