Găsește zboruri ieftine către Machu Picchu

1 adult
Mi 3/1
Mi 10/1
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 44.100.490 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 27% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Machu Picchu

 • Cum să zbori către Machu Picchu?

  Nu poți zbura direct către Machu Picchu. KAYAK îți recomandă să zbori Cusco Velazco Astete (CUZ) (75,85 km din Machu Picchu). De acolo, poți închiria o mașină sau lua un taxi.

 • Care sunt aeroporturile din apropiere de Machu Picchu?

  Cel mai apropiat aeroport este Cusco Velazco Astete (CUZ) (75,85 km). KAYAK îți recomandă să zbori în Cusco Velazco Astete.

 • Cât de departe este Cusco de centrul din Cusco?

  Cusco se află la 3 km față de centrul orașului Cusco.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Machu Picchu?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Machu Picchu.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Machu Picchu în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Machu Picchu să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Machu Picchu?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Machu Picchu și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Machu Picchu?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Machu Picchu, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi despre rezervarea zborurilor ieftine către Machu Picchu

 • Nu există niciun aeroport principal în Machu Picchu. În schimb, acesta este deservit de Aeroportul Cusco Velazco Astete.
 • Lunile ianuarie, februarie și decembrie sunt considerate sezon de vârf. Cea mai ieftină lună în care să zbori din România este ianuarie.
 • Introdu aeroportul de plecare și datele de călătorie în câmpurile de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zboruri în Machu Picchu.
Vezi mai multe sfaturi

Zboruri către Machu Picchu

Descoperă aereporturi de plecare: