EOH

Găsește cele mai ieftine zboruri către Medellín Enrique Olaya

1 adult
Economic
Sâ 4/11
Sâ 11/11
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 44.105.490 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Când să îți rezervi zborul către Enrique Olaya

Te bucuri de date flexibile de călătorie? Află care sunt cele mai bune momente în care să zboricătre Enrique Olaya, conform datelor noastre din ultimul an. Descoperă cea mai ieftină lună sau chiar cea mai ieftină zi în care să zbori.
Preț dus-întors estimativ
KAYAK looks at all historical flight data for each date to provide a predicted price for one-way trips or round-trips with a duration up to 40 days. The information is for flights către Medellín based on your location. While we try to provide actual minimum prices for each date, some prices are predictions and actual prices may differ.
Prețul mediu pe lună
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile din fiecare zi înainte de decolare pe parcursul ultimului an pentru zborurile către Medellín, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Prețurile zborului în apropierea datei de călătorie
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Medellín, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.

Cele mai bune sfaturi despre rezervarea zborurilor ieftine către Medellín Enrique Olaya

 • Lunile ianuarie, februarie și decembrie sunt considerate sezon de vârf. Cea mai ieftină lună în care să zbori din România este ianuarie.
 • Introdu aeroportul de plecare și datele de călătorie în câmpurile de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zboruri în Medellín Enrique Olaya.

Întrebări frecvente - rezervarea zborurilor către Medellín Enrique Olaya

 • Cât de departe este Aeroportul Medellín Enrique Olaya de centrul din Medellín?

  Centrul orașului Medellín se află la 2 km față de Medellín.

 • Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Medellín?

  Cea mai ieftină lună pentru zboruricătre Medellín este ianuarie. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt ianuarie și februarie.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Medellín Enrique Olaya?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Medellín Enrique Olaya.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Medellín Enrique Olaya în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor către Medellín Enrique Olaya este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către Medellín Enrique Olaya?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Medellín Enrique Olaya și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Medellín Enrique Olaya?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori în Medellín Enrique Olaya, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Rezervă bilete de avion ieftine Medellín

Oferte zboruri dus-întors

mai multe opririMai multe companii aeriene
16786 kmOTP-EOH
mai multe opririMai multe companii aeriene
16786 kmEOH-OTP
mai multe opririMai multe companii aeriene
16789 kmBBU-EOH
mai multe opririMai multe companii aeriene
16789 kmEOH-BBU

Caută după escale

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
16786 kmOTP-EOH
mai multe opririMai multe companii aeriene
16789 kmBBU-EOH

Caută după escale

Zboruri către Medellín Enrique Olaya

Clasa cabinei:

Descoperă destinații: