Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene

PSA

26 € Găsește zboruri ieftine către Pisa

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, când au căutat un zbor către Pisa cu plecare pe 29/9. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Sâ 17/8
Sâ 24/8

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Pisa

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Pisa
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Pisa
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 49.111.189 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile către Pisa

Iată unele dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors către Pisa care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
13:45 - 15:05OTP-PSA
2h 20mdirect
07:25 - 10:35PSA-OTP
2h 10mdirect
Du, 29 sept - Jo, 3 oct
12:55 - 14:10OTP-PSA
2h 15mdirect
16:10 - 19:25PSA-OTP
2h 15mdirect
Sâ, 14 sept - Ma, 17 sept
21:25 - 20:15OTP-PSA
23h 50m1 escală
15:55 - 19:10PSA-OTP
2h 15mdirect
74 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Ma, 17 sept - Sâ, 21 sept
12:55 - 14:10OTP-PSA
2h 15mdirect
12:45 - 15:55PSA-OTP
2h 10mdirect
75 €Ryanair
Găsește oferta
Sâ, 14 sept - Ma, 17 sept
13:10 - 14:35OTP-PSA
2h 25mdirect
19:45 - 19:25PSA-OTP
22h 40m1 escală
77 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Mi, 30 oct - Lu, 4 nov
13:55 - 20:50OTP-PSA
7h 55m1 escală
08:45 - 01:00PSA-OTP
15h 15m1 escală
135 €KLM
Găsește oferta
Sâ, 7 sept - Du, 8 sept
13:55 - 20:50OTP-PSA
7h 55m1 escală
08:45 - 01:00PSA-OTP
15h 15m1 escală
139 €KLM
Găsește oferta
Sâ, 7 sept - Du, 8 sept
06:15 - 17:45OTP-PSA
12h 30m1 escală
18:20 - 12:50PSA-OTP
17h 30m1 escală
146 €Lufthansa
Găsește oferta
Sâ, 17 aug - Ma, 20 aug
13:30 - 09:45OTP-PSA
21h 15m1 escală
18:20 - 17:50PSA-OTP
22h 30m1 escală
157 €Lufthansa
Găsește oferta
Jo, 22 aug - Du, 25 aug
12:55 - 14:10OTP-PSA
2h 15mdirect
20:15 - 23:25PSA-OTP
2h 10mdirect
178 €Ryanair
Găsește oferta
Sâ, 26 oct - Sâ, 2 nov

Zboruri către Pisa Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Pisa pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Pisa?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Pisacăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Pisa este vineri, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 59 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este sâmbătă, iar prețurile sunt în medie de 116 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Pisa?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Pisa, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Pisa este noiembrie, când biletele costă, în medie, 50 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și mai, când costul mediu al biletelor din România este 157 € și, respectiv, 149 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este noiembrie, cu un preț mediu de 44 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Pisa?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Pisa în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Pisa este, de regulă, noaptea, când zborurile costă, în medie, 59 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Pisa este, de regulă, noaptea, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 95 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Pisa?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Pisa, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Pisa pentru următoarele prețuri sau mai puțin: Din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă doar dus la 30 €, dus-întors la 96 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor către Pisa?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Pisa, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie, ar trebui să rezervi cu aproximativ 0 săptămâni înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 55 zile înainte de plecare.

Ce companie aeriană oferă cele mai multe zboruri către Pisa?

Dintre cele 3 companii aeriene care efectuează zboruri către Pisa, Ryanair oferă cele mai multe zboruri, cu aproximativ 86 pe săptămână, urmată de Volotea cu 3 zboruri pe săptămână.

Cât durează zborul către Pisa?

Durata zborului tău către Pisa depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Evident, orice zbor care include o escală va fi, de asemenea, mai lung. Cele mai populare rute către Pisa pe KAYAK sunt din Cluj-Napoca, care durează 1h 55m, și Bucureşti, care durează 2h 10m.

Câte zboruri directe către Pisa operează zilnic?

Există în jur de 2 zboruri zilnice directe România către Pisa. Cele mai multe zboruri pleacă după-amiaza, 05:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 57% dintre zboruri pleacă după-amiaza.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Pisa?

Nu există zboruri pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor) sau pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor) către Pisa. În schimb, poți găsi 7 zboruri pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor), cele mai multe decolând din Bucureşti.

How many cities have direct flights către Pisa?

Din România, there are direct flights către Pisa from 1 city. This city is Bucureşti and there are 7 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

aprilie

Sezon de vârf

noiembrie

Cel mai ieftin zbor

26 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, însă cu o creștere medie de preț de 33%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 49%.
Zbor din Bucureşti către Pisa

Când să îți rezervi zborul către Pisa

Te bucuri de date flexibile de călătorie? Află care sunt cele mai bune momente în care să zboricătre Pisa, conform datelor noastre din ultimul an. Descoperă cea mai ieftină lună sau chiar cea mai ieftină zi în care să zbori.
Preț dus-întors estimativ
KAYAK analizează toate datele istorice ale zborurilor pentru fiecare dată, oferind un preț estimativ pentru călătorii dus-întors sau doar dus cu o durată de până la 40 de zile. Informațiile sunt pentru zborurilecătre Pisa în funcție de locația ta. Deși încercăm să oferim prețuri minime reale pentru fiecare dată, unele prețuri sunt previziuni, iar prețurile reale pot fi diferite.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Pisa

 • Cât de departe este Aeroportul Pisa Gal Galilei de centrul din Pisa?

  Centrul orașului Pisa se află la 4 km față de Pisa.

 • Cât costă un zbor către Pisa?

  În medie, un zbor către Pisa costă 77 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 24 € și a plecat din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Pisa?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Pisa.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Pisa în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Pisa să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Pisa?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Pisa și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Pisa?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Pisa, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

 • Câte zboruri directe către Pisa operează săptămânal?

  În fiecare săptămână există în jur de 7 zboruri directe Româniacătre Pisa. Cea mai frecventă zi pentru plecări este joi, cu 29% dintre zboruri decolând în această zi.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi zboruri ieftine către Pisa

 • Introdu aeroportul tău de plecare preferat și datele de călătorie în câmpul de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zborurile Pisa.

Preferi să zbori fără escală către Pisa Gal Galilei?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Gal Galilei, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

România - Pisa Gal Galilei

luni

Air Albania,Air Dolomiti,American Airlines, +14 multe altele

Air Albania,Air Dolomiti, +15 multe altele

marți

Aeroitalia,Air Albania,Air Arabia Maroc, +18 multe altele

Aeroitalia,Air Albania, +19 multe altele

miercuri

Aer Lingus,Air Albania,Air Dolomiti, +12 multe altele

Aer Lingus,Air Albania, +13 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeroitalia,Air Albania, +18 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +19 multe altele

vineri

Aer Lingus,Air Albania,Air Dolomiti, +14 multe altele

Aer Lingus,Air Albania, +15 multe altele

sâmbătă

Air Albania,Air Arabia Maroc,Air Dolomiti, +18 multe altele

Air Albania,Air Arabia Maroc, +19 multe altele

duminică

Aer Lingus,Air Albania,Air Dolomiti, +12 multe altele

Aer Lingus,Air Albania, +13 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Pisa Gal Galilei - România

luni

Air Albania,Air Dolomiti,American Airlines, +14 multe altele

Air Albania,Air Dolomiti, +15 multe altele

marți

Aeroitalia,Air Albania,Air Arabia Maroc, +18 multe altele

Aeroitalia,Air Albania, +19 multe altele

miercuri

Aer Lingus,Air Albania,Air Dolomiti, +12 multe altele

Aer Lingus,Air Albania, +13 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeroitalia,Air Albania, +18 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +19 multe altele

vineri

Aer Lingus,Air Albania,Air Dolomiti, +14 multe altele

Aer Lingus,Air Albania, +15 multe altele

sâmbătă

Air Albania,Air Arabia Maroc,Air Dolomiti, +18 multe altele

Air Albania,Air Arabia Maroc, +19 multe altele

duminică

Aer Lingus,Air Albania,Air Dolomiti, +12 multe altele

Aer Lingus,Air Albania, +13 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară către Pisa.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboară către Pisa. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania din România către Pisa. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori către Pisa? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
6,9
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 256 evaluări
6,7Îmbarcare
6,8Confort
7,4Echipaj
6,0Divertisment
6,3Mâncare
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine Pisa

Oferte recente pentru zboruri dus-întors

 
Acestea sunt cele mai ieftine zboruri dus-întors către Pisa găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
29/9Du
Direct
2h 20mOTP-PSA
3/10Jo
Direct
2h 10mPSA-OTP
61 €
14/9
Direct
2h 15mOTP-PSA
17/9Ma
Direct
2h 15mPSA-OTP
72 €
17/9Ma
1 EscalăWizz Air Malta
23h 50mOTP-PSA
21/9
DirectWizz Air Malta
2h 15mPSA-OTP
74 €
14/9
DirectRyanair
2h 15mOTP-PSA
17/9Ma
DirectRyanair
2h 10mPSA-OTP
75 €
30/10Mi
DirectWizz Air Malta
2h 25mOTP-PSA
4/11Lu
1 EscalăWizz Air Malta
22h 40mPSA-OTP
77 €
7/9
1 EscalăKLM
7h 55mOTP-PSA
8/9Du
1 EscalăKLM
15h 15mPSA-OTP
135 €
7/9
1 EscalăKLM
7h 55mOTP-PSA
8/9Du
1 EscalăKLM
15h 15mPSA-OTP
139 €
17/8
1 EscalăLufthansa
12h 30mOTP-PSA
20/8Ma
1 EscalăLufthansa
17h 30mPSA-OTP
146 €
22/8Jo
1 EscalăLufthansa
21h 15mOTP-PSA
25/8Du
1 EscalăLufthansa
22h 30mPSA-OTP
157 €
26/10
DirectRyanair
2h 15mOTP-PSA
2/11
DirectRyanair
2h 10mPSA-OTP
178 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus către Pisa găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
29/9Du
DirectWizz Air Malta
2h 20mOTP-PSA
26 €
15/10Ma
DirectWizz Air Malta
2h 20mOTP-PSA
30 €
22/11Vi
DirectRyanair
2h 20mOTP-PSA
31 €
28/7Du
1 EscalăLufthansa
21h 15mOTP-PSA
43 €
17/9Ma
DirectRyanair
2h 15mOTP-PSA
44 €
26/9Jo
1 Escală
12h 20mOTP-PSA
50 €
4/8Du
1 Escală
21h 35mOTP-PSA
52 €
19/10
1 EscalăKLM
7h 55mOTP-PSA
105 €
12/9Jo
1 EscalăKLM
28h 15mOTP-PSA
202 €
22/7Lu
1 EscalăLufthansa
21h 15mOTP-PSA
249 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Oferte recente la zboruri interne

31/7Mi
DirectRyanair
1h 40mCTA-PSA
1/8Jo
DirectRyanair
1h 35mPSA-CTA
223 €
31/8
mai multe opririKLM
38h 30mNAP-PSA
6/9Vi
mai multe opririKLM
13h 55mPSA-NAP
365 €
2/8Vi
mai multe opririeasyJet
6h 10mCTA-PSA
6/8Ma
mai multe opririeasyJet
14h 55mPSA-CTA
365 €
31/8
mai multe opririKLM
30h 10mNAP-PSA
6/9Vi
mai multe opririKLM
13h 55mPSA-NAP
376 €
2/8Vi
mai multe opririeasyJet
9h 20mCTA-PSA
6/8Ma
mai multe opririeasyJet
14h 55mPSA-CTA
389 €
5/9Jo
mai multe opririBritish Airways
11h 25mNAP-PSA
11/9Mi
mai multe opririBritish Airways
9h 40mPSA-NAP
557 €
17/8
mai multe opririeasyJet
9h 40mPMO-PSA
24/8
mai multe opririeasyJet
13h 30mPSA-PMO
638 €
12/9Jo
mai multe opririBritish Airways
11h 25mNAP-PSA
13/9Vi
mai multe opririBritish Airways
14h 20mPSA-NAP
754 €
1/9Du
mai multe opririLufthansa
11h 25mMXP-PSA
8/9Du
mai multe opririLufthansa
13h 00mPSA-MXP
4.310 €
1/9Du
mai multe opririLufthansa
6h 40mMXP-PSA
8/9Du
mai multe opririLufthansa
13h 00mPSA-MXP
4.322 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment către Pisa

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
Aceste oferte de zbor de ultimă oră sunt cele mai ieftine, găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore pentru zborurile către Pisa care pleacă în următoarele zece zile.
18/7Jo
mai multe opriri
20h 55mOTP-PSA
24/7Mi
mai multe opriri
7h 35mPSA-OTP
388 €
18/7Jo
Direct
2h 20mOTP-PSA
24/7Mi
mai multe opriri
7h 35mPSA-OTP
390 €
18/7Jo
mai multe opriri
20h 55mOTP-PSA
24/7Mi
mai multe opriri
10h 35mPSA-OTP
394 €
18/7Jo
Direct
2h 20mOTP-PSA
24/7Mi
mai multe opriri
10h 35mPSA-OTP
399 €
18/7Jo
mai multe opriri
20h 55mOTP-PSA
24/7Mi
mai multe opriri
18h 40mPSA-OTP
487 €

Caută după escale

Caută după preț

Zboruri către Pisa

Oferte zboruri dus-întors:

Pisa - România

Clasa cabinei:

78 €

Descoperă destinații: