Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene

ZAZ

Găsește zboruri ieftine către Zaragoza

1 adult
0 bagaje
Lu 24/6
Lu 1/7

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Zaragoza

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Zaragoza
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Zaragoza
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 42.654.026 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri către Zaragoza Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Zaragoza pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Cât costă un zbor către Zaragoza?

Prețul mediu și cel mai ieftin pentru toate zborurile către Zaragoza de la fiecare origine găsite de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultima lună.
În medie, un zbor către Zaragoza costă 188 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele două săptămâni a costat 63 € și avionul a decolat din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Cele mai populare rute pe KAYAK sunt Cluj-Napocacătre Zaragoza și costă în medie 302 € și Bucureşti către Zaragoza care costă în medie 246 €.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Zaragoza?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Zaragozacăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Zaragoza este marți, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 98 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este joi, iar prețurile sunt în medie de 264 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Zaragoza?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Zaragoza, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Zaragoza este februarie, când biletele costă, în medie, 48 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și iulie, când costul mediu al biletelor din România este 326 € și, respectiv, 291 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este noiembrie, cu un preț mediu de 94 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Zaragoza?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Zaragoza în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Zaragoza este, de regulă, noaptea, când zborurile costă, în medie, 139 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Zaragoza este, de regulă, noaptea, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 155 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Zaragoza?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Zaragoza, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Zaragoza pentru următoarele prețuri sau mai puțin: Din Cluj-Napoca doar dus la 79 €, dus-întors la 148 €; din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă doar dus la 107 €; dus-întors la 218 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor către Zaragoza?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Zaragoza, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie, ar trebui să rezervi cu aproximativ 1 săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 68 zile înainte de plecare.

Ce companie aeriană oferă cele mai multe zboruri către Zaragoza?

Dintre cele 4 companii aeriene care efectuează zboruri către Zaragoza, Ryanair oferă cele mai multe zboruri, cu aproximativ 7 pe săptămână, urmată de Vueling cu 6 zboruri pe săptămână.

Câte zboruri directe către Zaragoza operează zilnic?

Există în jur de 2 zboruri zilnice directe România către Zaragoza. Cele mai multe zboruri pleacă dimineața, 06:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 100% dintre zboruri pleacă dimineața.

Câte zboruri directe către Zaragoza operează săptămânal?

În fiecare săptămână există în jur de 7 zboruri directe Româniacătre Zaragoza. Cea mai frecventă zi pentru plecări este miercuri, cu 29% dintre zboruri decolând în această zi.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Zaragoza?

Nu există zboruri pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor) sau pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor) către Zaragoza. În schimb, poți găsi 7 zboruri pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor), cele mai multe decolând din Cluj-Napoca.

How many cities have direct flights către Zaragoza?

Din România, there are direct flights către Zaragoza from 2 cities. The city with the most direct flights is Cluj-Napoca, with 4 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

martie

Sezon de vârf

noiembrie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 29%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 56%.

Când să îți rezervi zborul către Zaragoza

Te bucuri de date flexibile de călătorie? Află care sunt cele mai bune momente în care să zboricătre Zaragoza, conform datelor noastre din ultimul an. Descoperă cea mai ieftină lună sau chiar cea mai ieftină zi în care să zbori.
Preț dus-întors estimativ
KAYAK analizează toate datele istorice ale zborurilor pentru fiecare dată, oferind un preț estimativ pentru călătorii dus-întors sau doar dus cu o durată de până la 40 de zile. Informațiile sunt pentru zborurilecătre Zaragoza în funcție de locația ta. Deși încercăm să oferim prețuri minime reale pentru fiecare dată, unele prețuri sunt previziuni, iar prețurile reale pot fi diferite.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Zaragoza

 • Cât de departe este Zaragoza de centrul din Zaragoza?

  Zaragoza se află la 14 km față de centrul orașului Zaragoza.

 • Cât costă un zbor către Zaragoza?

  În medie, un zbor către Zaragoza costă 188 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 63 € și a plecat din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Zaragoza?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Zaragoza.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Zaragoza în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Zaragoza să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Zaragoza?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Zaragoza și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Zaragoza?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Zaragoza, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi zboruri ieftine către Zaragoza

 • Introdu aeroportul tău de plecare preferat și datele de călătorie în câmpul de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zborurile Zaragoza.

Preferi să zbori fără escală către Zaragoza?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Zaragoza, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

România - Zaragoza

luni

Binter Canarias,Iberia,Ryanair, +2 multe altele

Binter Canarias,Iberia, +3 multe altele

marți

Ryanair,Volotea,Wizz Air Malta

Ryanair,Volotea, +1 multe altele

miercuri

Binter Canarias,Iberia,Ryanair, +2 multe altele

Binter Canarias,Iberia, +3 multe altele

joi

Iberia,Ryanair,Volotea, +2 multe altele

Iberia,Ryanair, +3 multe altele

vineri

Binter Canarias,Iberia,Ryanair, +2 multe altele

Binter Canarias,Iberia, +3 multe altele

sâmbătă

Iberia,Ryanair,Volotea, +2 multe altele

Iberia,Ryanair, +3 multe altele

duminică

Binter Canarias,Iberia,Ryanair, +1 multe altele

Binter Canarias,Iberia, +2 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Zaragoza - România

luni

Binter Canarias,Iberia,Ryanair, +2 multe altele

Binter Canarias,Iberia, +3 multe altele

marți

Ryanair,Volotea,Wizz Air Malta

Ryanair,Volotea, +1 multe altele

miercuri

Binter Canarias,Iberia,Ryanair, +2 multe altele

Binter Canarias,Iberia, +3 multe altele

joi

Iberia,Ryanair,Volotea, +2 multe altele

Iberia,Ryanair, +3 multe altele

vineri

Binter Canarias,Iberia,Ryanair, +2 multe altele

Binter Canarias,Iberia, +3 multe altele

sâmbătă

Iberia,Ryanair,Volotea, +2 multe altele

Iberia,Ryanair, +3 multe altele

duminică

Binter Canarias,Iberia,Ryanair, +1 multe altele

Binter Canarias,Iberia, +2 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară către Zaragoza.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboară către Zaragoza. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania din România către Zaragoza. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori către Zaragoza? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
7,1
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 227 evaluări
6,9Îmbarcare
7,0Confort
6,6Mâncare
6,2Divertisment
7,6Echipaj
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine Zaragoza

Oferte zboruri dus-întors

mai multe opririMai multe companii aeriene
3564 kmOTP-ZAZ
mai multe opririMai multe companii aeriene
3564 kmZAZ-OTP
mai multe opririMai multe companii aeriene
3564 kmBBU-ZAZ
mai multe opririMai multe companii aeriene
3564 kmZAZ-BBU

Caută după escale

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
3564 kmOTP-ZAZ
mai multe opririMai multe companii aeriene
3564 kmBBU-ZAZ

Caută după escale

Zboruri către Zaragoza

Oferte zboruri dus-întors:

Zaragoza - România

Clasa cabinei:

117 €

Descoperă destinații: