SBZ - IAD

Găsește zboruri ieftine din Sibiu în Washington, D.C.

1 adult
Economic
Sâ 28/10
Sâ 4/11
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 44.768.652 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Când să rezervi zborurile din Sibiu către Dulles Intl

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Sibiu către Dulles Intl based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.
Prețul mediu pe lună
Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Sibiu din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Prețurile zborului în apropierea datei de călătorie
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Washington, D.C.către Sibiu elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Sibiu în Washington, D.C.

 • Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Sibiu în Washington, D.C.?

  Dacă poți să îți alegi date de zbor cât de cât flexibile, îți recomandăm să zbori în Washington, D.C. într-o joi, ziua în am găsit, în mare parte, cele mai mici prețuri pentru această rută. Pe de altă parte, joi este cea mai scumpă zi pentru a zbura din Sibiu în Washington, D.C.. În privința biletului de întoarcere, îți recomandăm să zbori într-o joi și să eviți zilele de joi.

 • Ce companii aeriene au zboruri directe între Sibiu și Washington, D.C.?

  Nu există zboruri directe între Sibiu și Washington, D.C..

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Sibiu în Washington, D.C.?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Sibiu către Washington, D.C.?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Sibiu către Washington, D.C..

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Sibiu în Washington, D.C. în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Sibiu către Washington, D.C. este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Sibiu către Washington, D.C.?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Washington, D.C. și înapoi, în Sibiu, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Sibiu în Washington, D.C.?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Sibiu în Washington, D.C., cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Rezervă bilete de avion ieftine din Sibiu către Washington, D.C.

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
12517 kmSBZ-IAD

Caută după escale

Zboruri Sibiu - Washington, D.C.

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare: