Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Întrebări frecvente și sfaturi

TGM - CGN

Găsește zboruri ieftine din Târgu Mureş către Köln

1 adult
Lu 1/4
Lu 8/4
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 49.771.926 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 25% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Târgu Mureşcătre Köln -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Târgu Mureşcătre Köln pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Târgu Mureş și Köln?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Când să rezervi zborurile din Târgu Mureş către Köln

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Târgu Mureş către Köln based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Târgu Mureş către Köln

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Târgu Mureş către Köln?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Târgu Mureş către Köln este Airbus A321neo.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Târgu Mureş către Köln?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Târgu Mureş către Köln.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Târgu Mureş către Köln în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Köln din Târgu Mureş să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Târgu Mureş către Köln?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Köln cu o companie aeriană și înapoi către Târgu Mureş cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Târgu Mureş către Köln?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Köln din Târgu Mureş, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Târgu Mureş către Köln

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
2181 kmTGM-CGN

Caută după escale

Zboruri Târgu Mureş - Köln

Clasa cabinei:

98 €

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: