Găsește zboruri
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Oferte

Găsiți zboruri ieftine de la Turcia către Bucureşti începând cu 61 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, când au căutat un zbor către Henri Coandă cu plecare pe 1/8. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Ma 13/8
Ma 20/8

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Bucureşti

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 48.106.539 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri către Henri Coandă Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Henri Coandă pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cel mai ieftin zbor în Bucureşti?

Acestea sunt cele mai bune prețuri găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
Conform căutărilor realizate pe KAYAK în ultimele 72 de ore, dacă zbori din Istanbul, ai toate șansele să găsești cea mai bună ofertă în Bucureşti, pentru că acesta a fost cel mai ieftin loc din care să iei avionul. Au fost găsite prețuri pentru doar 55 € (doar dus) și 102 € (pentru un zbor dus-întors). De asemenea, în ultimele 72 hours, cea mai populară conexiune în Bucureşti a fost cea din Istanbul, iar cel mai ieftin preț pentru un zbor dus-întors a fost 116 €.

Cât costă un zbor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Prețul mediu și cel mai ieftin pentru toate zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă de la fiecare origine găsite de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultima lună.
În medie, un zbor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă 103 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele două săptămâni a costat 28 € și avionul a decolat din Aeroportul Izmir Adnan Menderes Arpt. Cele mai populare rute pe KAYAK sunt Antalyacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și costă în medie 86 € și Izmir către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă care costă în medie 59 €.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti este vineri, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 167 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este marți, iar prețurile sunt în medie de 216 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este iunie, când biletele costă, în medie, 110 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt septembrie și februarie, când costul mediu al biletelor din Turcia este 195 € și, respectiv, 180 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este iunie, cu un preț mediu de 110 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este, de regulă, seara, când zborurile costă, în medie, 149 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este, de regulă, seara, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 204 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă la următoarele prețuri sau mai puțin: Din Aeroportul Istanbul Sabiha Gokcen doar dus la 65 €, dus-întors la 109 €; din Antalya doar dus la 66 €, dus-întors la 48 €; din Aeroportul Istanbul doar dus la 87 €; dus-întors la 118 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie, ar trebui să rezervi cu aproximativ 2 săptămâni înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 40 zile înainte de plecare.

Ce companii aeriene zboară în Bucureşti?

Turkish Airlines, TAROM și Pegasus Airlines au, în general, cele mai frecvente conexiuni din Turcia în Bucureşti Vezi numărul de zboruri săptămânale din partea companiilor populare care zboară în Bucureşti.

Cât durează zborul către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Durata zborului tău către Bucureşti depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Evident, orice zbor care include o escală va fi, de asemenea, mai lung. Cea mai populară rută către Bucureşti pe KAYAK este din Istanbul, care durează 1h 17m.

Câte zboruri directe către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă operează zilnic?

Există în jur de 19 zboruri zilnice directe Turcia către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Cele mai multe zboruri pleacă dimineața, 05:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 39% dintre zboruri pleacă dimineața.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Nu există zboruri pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor) sau pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor) către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. În schimb, poți găsi 59 zboruri pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor), cele mai multe decolând din Aeroportul Istanbul.

How many cities have direct flights către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Din Turcia, there are direct flights către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă from 3 cities. The city with the most direct flights is Aeroportul Istanbul, with 43 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

martie

Sezon de vârf

iunie

Cel mai ieftin zbor

61 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 0%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 16%.
Zbor din Istanbul Sabiha Gokcen către Bucureşti

Întrebări frecvente - rezervarea zborurilor către Bucureşti

 • Care este cel mai ieftin zbor în Bucureşti?

  Conform căutărilor realizate pe KAYAK în ultimele 72 de ore, dacă zbori din Istanbul, ai toate șansele să găsești cea mai bună ofertă în Bucureşti, pentru că acesta a fost cel mai ieftin loc din care să iei avionul. Au fost găsite prețuri pentru doar 55 € (doar dus) și 102 € (pentru un zbor dus-întors). De asemenea, în ultimele 72 hours, cea mai populară conexiune în Bucureşti a fost cea din Istanbul, iar cel mai ieftin preț pentru un zbor dus-întors a fost 116 €.

 • Cât de departe este Aeroportul Bucureşti Henri Coandă de centrul din Bucureşti?

  Este nevoie să străbați 16 km pentru a ajunge în centrul orașului Bucureşti din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă.

 • Cât costă un zbor către Bucureşti?

  În medie, un zbor către Bucureşti costă 103 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 28 € și a plecat din Aeroportul Izmir Adnan Menderes Arpt.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor către Bucureşti este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori în Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

 • Câte zboruri directe către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă operează săptămânal?

  În fiecare săptămână există în jur de 130 zboruri directe Turciacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Cea mai frecventă zi pentru plecări este luni, cu 17% dintre zboruri decolând în această zi.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi despre rezervarea zborurilor ieftine către Bucureşti

 • Introdu aeroportul de plecare și datele de călătorie în câmpurile de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zboruri în Bucureşti.

Preferi să zbori fără escală către Bucureşti Henri Coandă?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Henri Coandă, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

Turcia - Bucureşti Henri Coandă

luni

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +46 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +47 multe altele

marți

ANA,Aegean Airlines,Aeromexico, +43 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +44 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +45 multe altele

vineri

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +46 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +47 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +39 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +40 multe altele

duminică

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +43 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +44 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti Henri Coandă - Turcia

luni

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +46 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +47 multe altele

marți

ANA,Aegean Airlines,Aeromexico, +43 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +44 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +45 multe altele

vineri

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +46 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +47 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +39 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +40 multe altele

duminică

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +43 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +44 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Rezervă bilete de avion ieftine din Turcia către Bucureşti

Oferte recente pentru zboruri dus-întors

 
Acestea sunt cele mai ieftine zboruri dus-întors către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
11/11Lu
DirectPegasus Airlines
1h 20mSAW-OTP
15/11Vi
DirectPegasus Airlines
1h 25mOTP-SAW
112 €
27/9Vi
DirectTAROM
1h 15mIST-OTP
30/9Lu
DirectTAROM
1h 15mOTP-IST
116 €
22/8Jo
DirectPegasus Airlines
1h 20mSAW-OTP
25/8Du
DirectPegasus Airlines
1h 20mOTP-SAW
116 €
27/9Vi
DirectTAROM
1h 15mIST-OTP
30/9Lu
DirectTAROM
1h 15mOTP-IST
116 €
8/8Jo
1 EscalăKLM
12h 20mSAW-OTP
12/8Lu
1 EscalăKLM
21h 55mOTP-SAW
130 €
30/7Ma
DirectTurkish Airlines
1h 20mIST-OTP
2/8Vi
DirectTurkish Airlines
1h 30mOTP-IST
160 €
29/7Lu
DirectTurkish Airlines
1h 20mIST-OTP
1/8Jo
DirectTurkish Airlines
1h 30mOTP-IST
165 €
27/9Vi
1 EscalăLOT
6h 45mIST-OTP
30/9Lu
1 EscalăLOT
11h 20mOTP-IST
200 €
27/9Vi
1 EscalăLOT
5h 35mIST-OTP
30/9Lu
1 EscalăLOT
18h 15mOTP-IST
204 €
1/8Jo
1 EscalăKLM
28h 40mSAW-OTP
5/8Lu
1 EscalăKLM
26h 40mOTP-SAW
618 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
1/8Jo
DirectPegasus Airlines
1h 20mSAW-OTP
61 €
4/9Mi
DirectPegasus Airlines
1h 20mSAW-OTP
61 €
19/7Vi
DirectPegasus Airlines
1h 20mSAW-OTP
62 €
3/11Du
DirectTAROM
2h 15mIST-OTP
76 €
28/7Du
1 Escală
6h 55mSAW-OTP
76 €
21/7Du
1 Escală
6h 55mSAW-OTP
77 €
27/8Ma
DirectTAROM
1h 15mIST-OTP
83 €
9/8Vi
DirectTurkish Airlines
1h 20mIST-OTP
107 €
11/8Du
1 EscalăWizz Air
17h 40mIST-OTP
116 €
10/8
1 EscalăWizz Air
12h 10mIST-OTP
160 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment către Henri Coandă

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
Aceste oferte de zbor de ultimă oră sunt cele mai ieftine, găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore pentru zborurile către Bucureşti care pleacă în următoarele zece zile.
19/7Vi
DirectPegasus Airlines
1h 20mSAW-OTP
22/7Lu
DirectPegasus Airlines
1h 20mOTP-SAW
118 €
19/7Vi
DirectTAROM
1h 45mIST-OTP
22/7Lu
DirectTAROM
1h 15mOTP-IST
144 €
16/7Ma
mai multe opririPegasus Airlines
13h 35mSAW-OTP
19/7Vi
DirectPegasus Airlines
1h 20mOTP-SAW
155 €
19/7Vi
DirectTAROM
1h 45mIST-OTP
22/7Lu
DirectTAROM
1h 15mOTP-IST
156 €
19/7Vi
DirectTurkish Airlines
1h 20mIST-OTP
22/7Lu
DirectTurkish Airlines
1h 30mOTP-IST
158 €
16/7Ma
DirectTurkish Airlines
1h 20mIST-OTP
19/7Vi
DirectTurkish Airlines
1h 30mOTP-IST
159 €
19/7Vi
mai multe opririLOT
18h 45mIST-OTP
22/7Lu
mai multe opririLOT
11h 20mOTP-IST
253 €
19/7Vi
mai multe opririLOT
11h 55mIST-OTP
22/7Lu
mai multe opririLOT
11h 20mOTP-IST
276 €
16/7Ma
mai multe opririLufthansa
10h 50mIST-OTP
17/7Mi
mai multe opririLufthansa
7h 50mOTP-IST
465 €
19/7Vi
mai multe opririLufthansa
18h 40mIST-OTP
22/7Lu
mai multe opririLufthansa
6h 50mOTP-IST
488 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț