Găsește zboruri
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Oferte

Găsește zboruri ieftine din Ungaria către Bucureşti începând cu 26 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, când au căutat un zbor către Bucureşti cu plecare pe 21/7. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
Jo 9/5
Jo 16/5

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Bucureşti

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 46.929.814 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 27% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri către Bucureşti Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Bucureşti pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Bucureşticăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti este luni, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 176 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este duminică, iar prețurile sunt în medie de 260 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Bucureşti, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Bucureşti este decembrie, când biletele costă, în medie, 187 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iunie și iulie, când costul mediu al biletelor din Ungaria este 255 € și, respectiv, 255 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este decembrie, cu un preț mediu de 187 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Bucureşti?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Bucureşti în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Bucureşti este, de regulă, dimineața, când zborurile costă, în medie, 223 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Bucureşti este, de regulă, dimineața, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 379 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Bucureşti?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Bucureşti, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Bucureşti pentru următoarele prețuri sau mai puțin: Din Budapesta doar dus la 146 €, dus-întors la 97 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor către Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Bucureşti, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie, ar trebui să rezervi cu aproximativ 3 săptămâni înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 51 zile înainte de plecare.

Care este cel ami ieftin aeroport din Bucureşti pe care să aterizez?

Prețurile vor fi diferite în funcție de aeroportul de plecare, dar, în general, cel mai ieftin aeroport spre care se zboară în Bucureşti esteAeroportul Bucureşti Henri Coandă, cu un preț mediu de 122 €.

Câte aeroporturi există în Bucureşti?

Există 2 aeroporturi în Bucureşti: Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) și Aeroportul Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu (BBU). Cel mai aglomerat aeroport este Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP), cu 100% din toate zborurile care sosesc acolo.

Cât durează zborul către Bucureşti?

Durata zborului tău către Bucureşti depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Evident, orice zbor care include o escală va fi, de asemenea, mai lung. Cea mai populară rută către Bucureşti pe KAYAK este din Budapesta, care durează 1h 20m.

Câte zboruri directe către Bucureşti operează zilnic?

Există în jur de 19 zboruri zilnice directe Ungaria către Bucureşti. Cele mai multe zboruri pleacă dimineața, 05:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 29% dintre zboruri pleacă dimineața.

Câte zboruri directe către Bucureşti operează săptămânal?

În fiecare săptămână există în jur de 129 zboruri directe Ungariacătre Bucureşti. Cea mai frecventă zi pentru plecări este vineri, cu 19% dintre zboruri decolând în această zi.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Bucureşti?

Nu există zboruri pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor) sau pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor) către Bucureşti. În schimb, poți găsi 22 zboruri pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor), cele mai multe decolând din Budapesta.

How many cities have direct flights către Bucureşti?

Din Ungaria, there are direct flights către Bucureşti from 1 city. This city is Budapesta and there are 22 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

iulie

Cel mai ieftin zbor

26 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 14%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 15%.
Zbor din Budapesta către Bucureşti

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Bucureşti

 • Care aeroport din Bucureşti se află cel mai aproape de centrul orașului?

  Distanța dintre Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu și centrul vechi din Bucureşti este de 8 km, ceea ce face ca acest aeroport să fie cel mai aproape din Bucureşti (dintr-un total de 2. Bucureşti Henri Coandă se află la 16 km distanță față de centru.

 • Cât costă un zbor către Bucureşti?

  În medie, un zbor către Bucureşti costă 169 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 86 € și a plecat din Aeroportul Budapesta Liszt Ferenc.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Bucureşti să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi zboruri ieftine către Bucureşti

 • Introdu aeroportul tău de plecare preferat și datele de călătorie în câmpul de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zborurile Bucureşti.

Preferi să zbori fără escală către Bucureşti?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Bucureşti, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

Ungaria - Bucureşti

luni

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +44 multe altele

marți

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +42 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +43 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +45 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +46 multe altele

vineri

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +45 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +38 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +39 multe altele

duminică

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +44 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti - Ungaria

luni

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +44 multe altele

marți

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +42 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +43 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +45 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +46 multe altele

vineri

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +45 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +38 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +39 multe altele

duminică

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +44 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Rezervă bilete de avion ieftine din Ungaria către Bucureşti

Oferte recente pentru zboruri dus-întors

 
Acestea sunt cele mai ieftine zboruri dus-întors către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
10/7Mi
DirectWizz Air
1h 20mBUD-OTP
13/7
DirectWizz Air
1h 45mOTP-BUD
65 €
18/6Ma
DirectWizz Air
1h 20mBUD-OTP
22/6
DirectWizz Air
1h 45mOTP-BUD
70 €
18/6Ma
Direct
1h 20mBUD-OTP
22/6
1 Escală
23h 30mOTP-BUD
104 €
2/10Mi
Direct
1h 20mBUD-OTP
4/10Vi
Direct
1h 50mOTP-BUD
106 €
2/5Jo
1 EscalăAir Serbia
10h 55mBUD-OTP
6/5Lu
1 EscalăAir Serbia
23h 35mOTP-BUD
145 €
30/5Jo
DirectTAROM
1h 45mBUD-OTP
3/6Lu
DirectTAROM
1h 50mOTP-BUD
150 €
30/5Jo
DirectTAROM
1h 45mBUD-OTP
3/6Lu
DirectTAROM
1h 50mOTP-BUD
152 €
18/6Ma
1 EscalăAir Serbia
23h 05mBUD-OTP
22/6
1 EscalăAir Serbia
23h 30mOTP-BUD
156 €
20/5Lu
1 EscalăLOT
16h 25mBUD-OTP
23/5Jo
1 EscalăLOT
15h 50mOTP-BUD
210 €
13/5Lu
1 EscalăLOT
16h 25mBUD-OTP
31/5Vi
1 EscalăLOT
4h 40mOTP-BUD
226 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
21/7Du
DirectWizz Air
1h 20mBUD-OTP
26 €
11/7Jo
DirectWizz Air
1h 20mBUD-OTP
27 €
17/4Mi
1 Escală
8h 30mBUD-OTP
30 €
20/7
DirectWizz Air
1h 20mBUD-OTP
30 €
17/4Mi
1 Escală
8h 30mBUD-OTP
46 €
12/6Mi
DirectTAROM
1h 45mBUD-OTP
77 €
4/6Ma
DirectTAROM
1h 45mBUD-OTP
78 €
4/9Mi
1 EscalăAir Serbia
4h 00mBUD-OTP
80 €
1/10Ma
1 EscalăEurowings
9h 00mBUD-OTP
82 €
11/9Mi
1 EscalăAir Serbia
4h 00mBUD-OTP
83 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment către Bucureşti

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
Aceste oferte de zbor de ultimă oră sunt cele mai ieftine, găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore pentru zborurile către Bucureşti care pleacă în următoarele zece zile.
11/4Jo
mai multe opriri
13h 35mBUD-OTP
12/4Vi
mai multe opriri
12h 15mOTP-BUD
133 €
11/4Jo
mai multe opriri
13h 35mBUD-OTP
12/4Vi
mai multe opriri
25h 20mOTP-BUD
184 €
10/4Mi
mai multe opriri
6h 25mBUD-OTP
12/4Vi
mai multe opriri
12h 15mOTP-BUD
194 €
11/4Jo
mai multe opriri
11h 30mBUD-OTP
12/4Vi
Direct
1h 50mOTP-BUD
195 €
11/4Jo
mai multe opriri
13h 35mBUD-OTP
13/4
mai multe opriri
5h 35mOTP-BUD
201 €
10/4Mi
mai multe opriri
12h 20mBUD-OTP
12/4Vi
Direct
1h 50mOTP-BUD
218 €
12/4Vi
mai multe opririAir Serbia
4h 10mBUD-OTP
14/4Du
mai multe opririAir Serbia
16h 25mOTP-BUD
232 €
11/4Jo
DirectTAROM
1h 45mBUD-OTP
12/4Vi
DirectTAROM
1h 50mOTP-BUD
280 €
12/4Vi
DirectTAROM
1h 45mBUD-OTP
14/4Du
DirectTAROM
1h 50mOTP-BUD
329 €
10/4Mi
DirectTAROM
1h 45mBUD-OTP
12/4Vi
DirectTAROM
1h 50mOTP-BUD
362 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Ungaria

Clasa cabinei:

88 €

Rute populare

Cele mai căutate zboruri către Bucureşti pe KAYAK.