Găsește zboruri
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene
Oferte

Găsiți zboruri ieftine de la Austria către Bucureşti Henri Coandă începând cu 21 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, când au căutat un zbor către Henri Coandă cu plecare pe 11/10. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Ma 13/8
Ma 20/8

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Bucureşti Henri Coandă

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 48.191.404 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri către Henri Coandă Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Henri Coandă pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cel mai ieftin zbor în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Acestea sunt cele mai bune prețuri găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele trei zile, cel mai mic preț pentru un zbor în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă a fost 19 €, pentru un bilet doar dus din Viena și 33 €, pentru o călătorie dus-întors. Cea mai populară rută căutată de utilizatorii noștri a fost pentru zborurile din Salzburg către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, iar cea mai bună ofertă dus-întors găsită în ultimele trei zile a fost 50 €.

Cât costă un zbor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Prețul mediu și cel mai ieftin pentru toate zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă de la fiecare origine găsite de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultima lună.
În medie, un zbor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă 111 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele două săptămâni a costat 33 € și avionul a decolat din Salzburg. Cele mai populare rute pe KAYAK sunt Salzburgcătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și costă în medie 77 € și Viena către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă care costă în medie 127 €.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti este miercuri, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 103 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este marți, iar prețurile sunt în medie de 142 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este septembrie, când biletele costă, în medie, 89 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt decembrie și mai, când costul mediu al biletelor din Austria este 180 € și, respectiv, 136 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este septembrie, cu un preț mediu de 89 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este, de regulă, după-amiaza, când zborurile costă, în medie, 71 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este, de regulă, după-amiaza, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 131 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă pentru următoarele prețuri sau mai puțin: Din Salzburg doar dus la 43 €, dus-întors la 75 €; din Viena doar dus la 64 €; dus-întors la 103 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie, ar trebui să rezervi cu aproximativ 2 săptămâni înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 52 zile înainte de plecare.

Ce companii aeriene zboară în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Austrian Airlines, Ryanair și Wizz Air Malta sunt companiile care zboară cel mai frecvent în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă din Austria. Vezi numărul de zboruri săptămânale din partea companiilor populare care zboară în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă.

Cât durează zborul către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Durata zborului tău către Bucureşti depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Evident, orice zbor care include o escală va fi, de asemenea, mai lung. Cele mai populare rute către Bucureşti pe KAYAK sunt din Viena, care durează 1h 35m, Salzburg, care durează 1h 55m, Graz, care durează 4h 10m, și Innsbruck, care durează 4h 20m.

Câte zboruri directe către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă operează zilnic?

Există în jur de 19 zboruri zilnice directe Austria către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Cele mai multe zboruri pleacă dimineața, 05:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 39% dintre zboruri pleacă dimineața.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Nu există zboruri pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor) sau pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor) către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. În schimb, poți găsi 39 zboruri pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor), cele mai multe decolând din Viena.

How many cities have direct flights către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Din Austria, there are direct flights către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă from 2 cities. The city with the most direct flights is Viena, with 37 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

iulie

Cel mai ieftin zbor

21 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, însă cu o creștere medie de preț de 64%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 29%.
Zbor din Viena către Bucureşti Henri Coandă

Întrebări frecvente - rezervarea zborurilor către Bucureşti Henri Coandă

 • Care este cel mai ieftin zbor în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

  În ultimele trei zile, cel mai mic preț pentru un zbor în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă a fost 19 €, pentru un bilet doar dus din Viena și 33 €, pentru o călătorie dus-întors. Cea mai populară rută căutată de utilizatorii noștri a fost pentru zborurile din Salzburg către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, iar cea mai bună ofertă dus-întors găsită în ultimele trei zile a fost 50 €.

 • Cât de departe este Aeroportul Bucureşti Henri Coandă de centrul din Bucureşti?

  Bucureşti se află la 16 km față de centrul orașului Bucureşti.

 • Cât costă un zbor către Bucureşti?

  În medie, un zbor către Bucureşti costă 111 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 33 € și a plecat din Aeroportul Salzburg W.A. Mozart.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Bucureşti Henri Coandă?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Bucureşti Henri Coandă.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Bucureşti Henri Coandă în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor către Bucureşti Henri Coandă este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către Bucureşti Henri Coandă?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti Henri Coandă și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Bucureşti Henri Coandă?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori în Bucureşti Henri Coandă, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

 • Câte zboruri directe către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă operează săptămânal?

  În fiecare săptămână există în jur de 130 zboruri directe Austriacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Cea mai frecventă zi pentru plecări este luni, cu 17% dintre zboruri decolând în această zi.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi despre rezervarea zborurilor ieftine către Bucureşti Henri Coandă

 • Introdu aeroportul de plecare și datele de călătorie în câmpurile de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zboruri în Bucureşti Henri Coandă.

Preferi să zbori fără escală către Bucureşti Henri Coandă?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Henri Coandă, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

Austria - Bucureşti Henri Coandă

luni

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +46 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +47 multe altele

marți

ANA,Aegean Airlines,Aeromexico, +43 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +44 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +45 multe altele

vineri

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +46 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +47 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +39 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +40 multe altele

duminică

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +43 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +44 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti Henri Coandă - Austria

luni

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +46 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +47 multe altele

marți

ANA,Aegean Airlines,Aeromexico, +43 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +44 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +45 multe altele

vineri

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +46 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +47 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +39 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +40 multe altele

duminică

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +43 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +44 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară din Austria către Henri Coandă.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboară către Bucureşti. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania din Austria către Bucureşti. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori către Henri Coandă? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
6,9
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 254 evaluări
6,8Confort
6,7Îmbarcare
7,5Echipaj
6,3Mâncare
6,0Divertisment
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Austria către Bucureşti

Oferte recente pentru zboruri dus-întors

 
Acestea sunt cele mai ieftine zboruri dus-întors către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
16/9Lu
DirectRyanair
1h 35mVIE-OTP
18/9Mi
DirectRyanair
1h 40mOTP-VIE
37 €
7/9
DirectRyanair
1h 35mVIE-OTP
24/9Ma
DirectRyanair
1h 40mOTP-VIE
38 €
13/9Vi
DirectWizz Air Malta
1h 55mSZG-OTP
16/9Lu
DirectWizz Air Malta
2h 00mOTP-SZG
46 €
13/9Vi
DirectWizz Air Malta
1h 55mSZG-OTP
16/9Lu
DirectWizz Air Malta
2h 00mOTP-SZG
49 €
11/9Mi
Direct
1h 35mVIE-OTP
16/9Lu
Direct
1h 40mOTP-VIE
69 €
4/10Vi
Direct
1h 35mVIE-OTP
6/10Du
Direct
1h 40mOTP-VIE
76 €
9/8Vi
1 EscalăAir Serbia
4h 50mSZG-OTP
12/8Lu
1 EscalăAir Serbia
4h 55mOTP-SZG
83 €
22/8Jo
DirectAustrian Airlines
1h 35mVIE-OTP
28/8Mi
DirectAustrian Airlines
1h 40mOTP-VIE
85 €
24/7Mi
DirectAustrian Airlines
1h 35mVIE-OTP
6/8Ma
DirectAustrian Airlines
1h 40mOTP-VIE
87 €
2/9Lu
1 EscalăAir Serbia
17h 40mVIE-OTP
11/9Mi
1 EscalăAir Serbia
18h 15mOTP-VIE
167 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
11/10Vi
DirectRyanair
1h 35mVIE-OTP
21 €
2/9Lu
DirectRyanair
1h 35mVIE-OTP
22 €
16/10Mi
DirectRyanair
1h 35mVIE-OTP
24 €
23/8Vi
1 EscalăSunExpress
15h 35mVIE-OTP
31 €
6/9Vi
2 EscaleEurowings
45h 05mSZG-OTP
33 €
30/9Lu
1 EscalăWizz Air Malta
26h 20mVIE-OTP
35 €
23/8Vi
DirectWizz Air Malta
1h 55mSZG-OTP
35 €
18/9Mi
DirectAustrian Airlines
1h 35mVIE-OTP
54 €
13/8Ma
DirectAustrian Airlines
1h 35mVIE-OTP
57 €
8/8Jo
1 EscalăEurowings
14h 25mSZG-OTP
233 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment către Henri Coandă

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
Aceste oferte de zbor de ultimă oră sunt cele mai ieftine, găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore pentru zborurile către Bucureşti care pleacă în următoarele zece zile.
17/7Mi
Direct
1h 35mVIE-OTP
25/7Jo
Direct
1h 40mOTP-VIE
93 €
16/7Ma
Direct
1h 35mVIE-OTP
24/7Mi
Direct
1h 40mOTP-VIE
94 €
17/7Mi
DirectAustrian Airlines
1h 35mVIE-OTP
22/7Lu
DirectAustrian Airlines
1h 40mOTP-VIE
99 €
19/7Vi
DirectAustrian Airlines
1h 35mVIE-OTP
2/8Vi
DirectAustrian Airlines
1h 40mOTP-VIE
105 €
19/7Vi
DirectWizz Air Malta
1h 55mSZG-OTP
26/7Vi
DirectWizz Air Malta
2h 00mOTP-SZG
105 €
16/7Ma
DirectRyanair
1h 35mVIE-OTP
19/7Vi
DirectRyanair
1h 40mOTP-VIE
169 €
19/7Vi
mai multe opririSWISS
5h 55mVIE-OTP
26/7Vi
mai multe opririSWISS
7h 00mOTP-VIE
203 €
18/7Jo
mai multe opririWizz Air Malta
10h 45mVIE-OTP
28/7Du
mai multe opririWizz Air Malta
19h 40mOTP-VIE
209 €
19/7Vi
mai multe opririSWISS
5h 55mVIE-OTP
27/7
mai multe opririSWISS
10h 55mOTP-VIE
214 €
15/7Lu
DirectRyanair
1h 35mVIE-OTP
19/7Vi
DirectRyanair
1h 40mOTP-VIE
353 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Bucureşti Henri Coandă

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti Henri Coandă - Austria

Clasa cabinei:

45 €