Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe

Găsește zboruri ieftine din Bruxelles către Craiova

1 adult
0 bagaje
Ma 18/6
Ma 25/6
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 41.611.298 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Bruxellescătre Craiova -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Bruxellescătre Craiova pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Bruxellescătre Craiova?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Bruxellescătre Craiova.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Bruxellescătre Craiova costă 70 €, între Aeroportul Bruxelles S. Charleroi și Craiova. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 154 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bruxelles în Craiova?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Bruxellescătre Craiova accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă vrei să găsești cel mai bun preț atunci când zbori din Bruxelles în Craiova, ai putea lua în calcul să pleci într-o luni, evitând zilele de duminică. Pentru întoarcerea în Bruxelles, vei găsi cele mai bune prețuri în zilele de luni și cele mai scumpe, în cele de duminică.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Bruxellescătre Craiova?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Bruxelles din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Bruxellescătre Craiova este septembrie, iar biletele costă în medie 67 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt mai și August, iar costul mediu al biletelor de avion este 311 € și 281 €.

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Bruxelles șiCraiova?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Bruxelles către Craiova.
Există o companie aerienă care operează zboruri directe din Bruxellescătre Craiova și este Wizz Air Malta. Cea mai bună ofertă de zbor doar dus găsită cu Wizz Air Malta pentru această rută este 39 €.

Câte zboruri există între Bruxelles și Craiova zilnic?

Există maxim un zbor direct pe zi care decolează din Bruxelles și aterizează în Craiova, cu o durată medie de zbor de 2h 35m. Momentul de plecare cel mai obișnuit este 16:00, iar cele mai multe zboruri decolează după-amiaza. În fiecare săptămână operează 2 zboruri.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Bruxelles și Craiova?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Când să rezervi zborurile din Bruxelles către Craiova

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Bruxelles către Craiova based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Bruxelles către Craiova

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bruxelles către Craiova?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Bruxelles către Craiova?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bruxelles către Craiova.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bruxelles către Craiova în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Craiova din Bruxelles să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bruxelles către Craiova?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Craiova cu o companie aeriană și înapoi către Bruxelles cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bruxelles către Craiova?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Craiova din Bruxelles, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Preferi să zbori fără escală de la Bruxelles către Craiova?

Află care companii aeriene zboară direct din Bruxelles către Craiova, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Bruxelles - Craiova

joi

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

duminică

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Craiova - Bruxelles

joi

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

duminică

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Rezervă bilete de avion ieftine din Bruxelles către Craiova

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
2620 kmBR1-CRA

Caută după escale

Zboruri către Craiova

Oferte zboruri dus-întors:

Craiova - Bruxelles

Clasa cabinei:

Descoperă destinații: