Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe

Găsește zboruri ieftine din Craiova către Bruxelles

1 adult
Lu 1/4
Lu 8/4
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 49.771.926 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 25% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Craiovacătre Bruxelles -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Craiovacătre Bruxelles pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Craiovacătre Bruxelles?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Craiovacătre Bruxelles.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Craiovacătre Bruxelles costă 63 €, între Craiova și Aeroportul Bruxelles S. Charleroi. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 65 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Craiova în Bruxelles?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Craiovacătre Bruxelles accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Pentru zborul Craiova - Bruxelles, luni este, în medie, cea mai ieftină zi pentru a zbura, iar duminică, cea mai scumpă. Pentru a călători din Bruxelles înapoi în Craiova, cele mai bune oferte se găsesc de obicei luni, iar duminică, cele mai scumpe.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Craiovacătre Bruxelles?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Craiova din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Craiovacătre Bruxelles este noiembrie, iar biletele costă în medie 27 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iulie și August, iar costul mediu al biletelor de avion este 176 € și 151 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Craiovacătre Bruxelles?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Bruxellescătre Craiova elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Craiova către Bruxelles, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 5 zile înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 70 zile înainte de plecare.

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Craiova șiBruxelles?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Craiova către Bruxelles.
Există o companie aerienă care operează zboruri directe din Craiovacătre Bruxelles și este Wizz Air Malta. Cea mai bună ofertă de zbor doar dus găsită cu Wizz Air Malta pentru această rută este 24 €.

Câte zboruri există între Craiova și Bruxelles zilnic?

Există maxim un zbor direct pe zi care decolează din Craiova și aterizează în Bruxelles, cu o durată medie de zbor de 2h 50m. Momentul de plecare cel mai obișnuit este 13:00, iar cele mai multe zboruri decolează după-amiaza. În fiecare săptămână operează 3 zboruri.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Craiova și Bruxelles?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Când să rezervi zborurile din Craiova către Bruxelles

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Craiova către Bruxelles based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Craiova către Bruxelles

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Craiova către Bruxelles?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Craiova către Bruxelles?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Craiova către Bruxelles.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Craiova către Bruxelles în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Bruxelles din Craiova să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Craiova către Bruxelles?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Bruxelles cu o companie aeriană și înapoi către Craiova cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Craiova către Bruxelles?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Bruxelles din Craiova, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Preferi să zbori fără escală de la Craiova către Bruxelles?

Află care companii aeriene zboară direct din Craiova către Bruxelles, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Craiova - Bruxelles

marți

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

joi

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

sâmbătă

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

duminică

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bruxelles - Craiova

marți

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

joi

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

sâmbătă

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

duminică

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Rezervă bilete de avion ieftine din Craiova către Bruxelles

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
2620 kmCRA-BR1

Caută după escale

Zboruri Craiova - Bruxelles

Oferte zboruri dus-întors:

Bruxelles - Craiova

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: