Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe

OTP - BEY

Găsește zboruri ieftine din Bucureşti în Beirut

1 adult
0 bagaje
Lu 17/6
Lu 24/6

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Beirut

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Beirut.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Beirut.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 41.904.688 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Henri Coandăcătre Beirut (OTP-BEY)

 
Acestea sunt cele mai ieftine oferte la zborurile din Henri Coandă către Beirut disponibile momentan pe KAYAK, împreună cu opțiunile celor mai populare companii aeriene alese de utilizatorii noștri pentru această rută. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.

Oferte recente la zboruri dus-întors din Henri Coandă către Beirut

Oferte dus-întors recomandate, cu plecare în următoarele luni, din partea celor mai populare companii aeriene care zboară din Henri Coandăcătre Beirut.

Oferte recente la zboruri doar dus din Henri Coandă către Beirut

Zbori doar dus? Iată unele dintre cele mai bune oferte de zbor doar dus din Henri Coandăcătre Beirut găsite recent pe KAYAK.

Oferte recente la zborurile de ultim moment din Henri Coandă către Beirut

Vrei să găsești un preț foarte bun la un zbor rezervat din scurt? Aruncă o privire pentru aceste oferte recente la zborurile de ultim moment din Henri Coandăcătre Beirut.

Oferte recente la zborurile directe din Henri Coandă către Beirut

Cele mai noi oferte pentru zborurile directe din Henri Coandă către Beirut, pentru ca tu să te poți relaxa și bucura de zbor fără să fie nevoie să faci escală.

Oferte ieftine la autobuze și trenuri din Henri Coandă către Beirut

Găsește bilete recente dus-întors la trenurile sau autobuzele din Henri Coandăcătre Beirut.

Toate ofertele dus întors la zborurile către Beirut

Cele mai ieftine bilete de avion către Beirut găsite recent pe KAYAK.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
OTP-BEY
2h 15mdirect
BEY-OTP
2h 25mdirect
OTP-BEY
2h 15mdirect
BEY-OTP
2h 25mdirect
OTP-BEY
2h 15mdirect
OTP-BEY
2h 15mdirect

Zboruri din Henri Coandăcătre Beirut -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Henri Coandăcătre Beirut pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bucureşti în Beirut?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Beirut accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Prețul biletului de avion către Beirut va fi, în general, mai ieftin dacă zbori într-o zi de duminică și mai scump, într-o marți. Pentru zborul de întoarcere în Bucureşti cumpărat la cel mai bun preț, ar trebui să încerci să alegi o zi de luni, evitând zilele de vineri.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Beirut?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Beirut este octombrie, iar biletele costă în medie 215 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iulie și decembrie, iar costul mediu al biletelor de avion este 466 € și 350 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Beirut?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Beirutcătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Beirut, ar trebui să rezervi cu 1săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 48 zile înainte de plecare.

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Aeroportul Bucureşti Henri Coandă șiBeirut?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Beirut.
Există o companie aerienă care operează zboruri directe din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Beirut și este TAROM. Cea mai bună ofertă de zbor doar dus găsită cu TAROM pentru această rută este 162 €.

Câte zboruri există între Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și Beirut zilnic?

Există maxim un zbor direct pe zi care decolează din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și aterizează în Beirut, cu o durată medie de zbor de 2h 15m. Momentul de plecare cel mai obișnuit este 00:00, iar cele mai multe zboruri decolează noapte. În fiecare săptămână operează 6 zboruri.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și Beirut?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

La ce oră pleacă primul avion din Bucureşti în Beirut?

Cei care se trezesc devreme pot lua cel mai devreme zbordin Aeroportul Bucureşti Henri Coandă la 00:50 și vor ateriza în Beirut la03:05.

La ce oră pleacă ultimul avion din Bucureşti în Beirut?

Dacă preferi să zbori noaptea, ultimul zbor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă decolează la 00:50 și aterizează la 03:05.

Bine de știut

În afara sezonului

martie

Sezon de vârf

August
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 9%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 16%.

Când să rezervi zborurile din Henri Coandă către Beirut

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Henri Coandă către Beirut based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bucureşti în Beirut

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti în Beirut?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Bucureşti către Beirut este Boeing 737-700 Passenger/BBJ1 (winglets).

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Bucureşti în Beirut?

  SkyTeam este singura alianță aeriană care operează zboruri între Bucureşti și Beirut.

 • În ce zile pot lua un zbor direct din Bucureşti în Beirut?

  Poți rezerva un zbor direct din Bucureşti în Beirut pe luni, miercuri, joi, vineri, sâmbătă, și duminică.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bucureşti către Beirut?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti către Beirut.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti în Beirut în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bucureşti către Beirut este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti către Beirut?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Beirut și înapoi, în Bucureşti, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti în Beirut?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bucureşti în Beirut, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi KAYAK pentru a găsi un zbor ieftin din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Beirut

 • Cauți un zbor ieftin? 25% dintre utilizatorii noștri au găsit zboruri la doar 184 € sau chiar mai puțin pentru o călătorie doar dus pe această rută și 293 € sau mai puțin pentru călătoria dus-întors.

Preferi să zbori fără escală de la Bucureşti Henri Coandă către Beirut?

Află care companii aeriene zboară direct din Henri Coandă către Beirut, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Bucureşti Henri Coandă - Beirut

luni

MEA,TAROM

MEA,TAROM

miercuri

MEA,TAROM

MEA,TAROM

joi

MEA,TAROM

MEA,TAROM

vineri

MEA,TAROM

MEA,TAROM

sâmbătă

MEA,TAROM

MEA,TAROM

duminică

MEA,TAROM

MEA,TAROM

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Beirut - Bucureşti Henri Coandă

luni

MEA,TAROM

MEA,TAROM

miercuri

MEA,TAROM

MEA,TAROM

joi

MEA,TAROM

MEA,TAROM

vineri

MEA,TAROM

MEA,TAROM

sâmbătă

MEA,TAROM

MEA,TAROM

duminică

MEA,TAROM

MEA,TAROM

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Rezervă bilete de avion ieftine din Bucureşti către Beirut

Oferte zboruri doar dus

DirectMEA
2h 15mOTP-BEY
DirectTAROM
2h 15mOTP-BEY

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Zboruri Bucureşti - Beirut

Oferte zboruri dus-întors:

Beirut - Bucureşti

Clasa cabinei:

910 €
180 €

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: