Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene

BEY

Găsește zboruri ieftine către Beirut

1 adult
0 bagaje
Sâ 15/6
Sâ 22/6

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Beirut

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Beirut
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Beirut
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 42.211.976 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile către Beirut

 
Acestea sunt cele mai ieftine oferte la zborurile către Beirut disponibile momentan pe KAYAK, împreună cu opțiunile celor mai populare companii aeriene alese de utilizatorii noștri pentru această rută. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.

Oferte recente la zboruri dus-întors către Beirut

Oferte dus-întors recomandate, cu plecare în următoarele luni, din partea celor mai populare companii aeriene care zboară din Româniacătre Beirut.

Oferte recente la zboruri doar dus către Beirut

Zbori doar dus? Iată unele dintre cele mai bune oferte de zbor doar dus din Româniacătre Beirut găsite recent pe KAYAK.

Oferte recente la zborurile de ultim moment către Beirut

Vrei să găsești un preț foarte bun la un zbor rezervat din scurt? Aruncă o privire pentru aceste oferte recente la zborurile de ultim moment din Româniacătre Beirut.

Oferte recente la zborurile directe către Beirut

Cele mai noi oferte pentru zborurile directe din România către Beirut, pentru ca tu să te poți relaxa și bucura de zbor fără să fie nevoie să faci escală.

Oferte ieftine la autobuze și trenuri către Beirut

Găsește bilete recente dus-întors la trenurile sau autobuzele din Româniacătre Beirut.

Toate ofertele dus întors la zborurile către Beirut

Cele mai ieftine bilete de avion către Beirut găsite recent pe KAYAK.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
OTP-BEY
2318 kmmai multe opriri
BEY-OTP
2318 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta
BBU-BEY
2308 kmmai multe opriri
BEY-BBU
2308 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta
OTP-BEY
2318 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta
BBU-BEY
2308 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta

Zboruri către Beirut Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Beirut pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Beirut?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Beirutcăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Beirut este duminică, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 278 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este luni, iar prețurile sunt în medie de 310 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Beirut?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Beirut, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Beirut este octombrie, când biletele costă, în medie, 221 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iulie și decembrie, când costul mediu al biletelor din România este 415 € și, respectiv, 381 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este octombrie, cu un preț mediu de 215 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Beirut?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Beirut în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Beirut este, de regulă, dimineața, când zborurile costă, în medie, 265 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Beirut este, de regulă, dimineața, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 299 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Beirut?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Beirut, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Beirut pentru următoarele prețuri sau mai puțin: Din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă doar dus la 184 €, dus-întors la 293 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor către Beirut?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Beirut, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie, ar trebui să rezervi cu aproximativ 1 săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 48 zile înainte de plecare.

Câte zboruri directe către Beirut operează zilnic?

Există în jur de 1 zboruri zilnice directe România către Beirut. Cele mai multe zboruri pleacă noaptea, 00:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 100% dintre zboruri pleacă noaptea.

Câte zboruri directe către Beirut operează săptămânal?

În fiecare săptămână există în jur de 6 zboruri directe Româniacătre Beirut. Cea mai frecventă zi pentru plecări este luni, cu 17% dintre zboruri decolând în această zi.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Beirut?

Nu există zboruri pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor) sau pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor) către Beirut. În schimb, poți găsi 6 zboruri pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor), cele mai multe decolând din Bucureşti.

How many cities have direct flights către Beirut?

Din România, there are direct flights către Beirut from 1 city. This city is Bucureşti and there are 6 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

martie

Sezon de vârf

August
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 29%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 1%.

Când să îți rezervi zborul către Beirut

Te bucuri de date flexibile de călătorie? Află care sunt cele mai bune momente în care să zboricătre Beirut, conform datelor noastre din ultimul an. Descoperă cea mai ieftină lună sau chiar cea mai ieftină zi în care să zbori.
Preț dus-întors estimativ
KAYAK analizează toate datele istorice ale zborurilor pentru fiecare dată, oferind un preț estimativ pentru călătorii dus-întors sau doar dus cu o durată de până la 40 de zile. Informațiile sunt pentru zborurilecătre Beirut în funcție de locația ta. Deși încercăm să oferim prețuri minime reale pentru fiecare dată, unele prețuri sunt previziuni, iar prețurile reale pot fi diferite.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Beirut

 • Cât de departe este Beirut de centrul din Beirut?

  Beirut se află la 8 km față de centrul orașului Beirut.

 • Cât costă un zbor către Beirut?

  În medie, un zbor către Beirut costă 260 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 158 € și a plecat din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Beirut?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Beirut.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Beirut în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Beirut să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Beirut?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Beirut și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Beirut?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Beirut, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi zboruri ieftine către Beirut

 • Introdu aeroportul tău de plecare preferat și datele de călătorie în câmpul de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zborurile Beirut.

Preferi să zbori fără escală către Beirut?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Beirut, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

România - Beirut

luni

Aegean Airlines,Air Arabia,Air Canada, +36 multe altele

Aegean Airlines,Air Arabia, +37 multe altele

marți

Aegean Airlines,Air Arabia,Air Arabia Abu Dhabi, +38 multe altele

Aegean Airlines,Air Arabia, +39 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Air Arabia,Air Canada, +35 multe altele

Aegean Airlines,Air Arabia, +36 multe altele

joi

Aegean Airlines,Air Algerie,Air Arabia, +36 multe altele

Aegean Airlines,Air Algerie, +37 multe altele

vineri

Aegean Airlines,Air Arabia,Air Arabia Abu Dhabi, +37 multe altele

Aegean Airlines,Air Arabia, +38 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Air Arabia,Air Canada, +34 multe altele

Aegean Airlines,Air Arabia, +35 multe altele

duminică

Aegean Airlines,Air Algerie,Air Arabia, +36 multe altele

Aegean Airlines,Air Algerie, +37 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Beirut - România

luni

Aegean Airlines,Air Arabia,Air Canada, +36 multe altele

Aegean Airlines,Air Arabia, +37 multe altele

marți

Aegean Airlines,Air Arabia,Air Arabia Abu Dhabi, +38 multe altele

Aegean Airlines,Air Arabia, +39 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Air Arabia,Air Canada, +35 multe altele

Aegean Airlines,Air Arabia, +36 multe altele

joi

Aegean Airlines,Air Algerie,Air Arabia, +36 multe altele

Aegean Airlines,Air Algerie, +37 multe altele

vineri

Aegean Airlines,Air Arabia,Air Arabia Abu Dhabi, +37 multe altele

Aegean Airlines,Air Arabia, +38 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Air Arabia,Air Canada, +34 multe altele

Aegean Airlines,Air Arabia, +35 multe altele

duminică

Aegean Airlines,Air Algerie,Air Arabia, +36 multe altele

Aegean Airlines,Air Algerie, +37 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară către Beirut.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboară către Beirut. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania din România către Beirut. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori către Beirut? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
8,0
Aegean AirlinesScor general bazat pe 894 evaluări
7,8Îmbarcare
7,1Divertisment
8,5Echipaj
7,9Confort
7,5Mâncare
Evaluările companiei aeriene

Mi-a plăcut aterizarea și echipajul de bord Nu mi-a plăcut verificarea actelor de îmbarcare de către o persoană care vorbea întruna la telefon, întârziind astfel îmbarcarea și inducând astfel o stare de ușoară nervozitate

10,0 ExcelentAdrian, iul. 2023ATH - OTP
Citește mai multe despre recenziile Aegean Airlines

Mi-a plăcut aterizarea și echipajul de bord Nu mi-a plăcut verificarea actelor de îmbarcare de către o persoană care vorbea întruna la telefon, întârziind astfel îmbarcarea și inducând astfel o stare de ușoară nervozitate

Rezervă bilete de avion ieftine Beirut

Oferte zboruri dus-întors

mai multe opririMai multe companii aeriene
2318 kmOTP-BEY
mai multe opririMai multe companii aeriene
2308 kmBBU-BEY

Caută după escale

Zboruri către Beirut

Oferte zboruri dus-întors:

Beirut - România

Clasa cabinei:

911 €
181 €

Descoperă destinații: