Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Companii aeriene

OTP - VCE

Găsiți zboruri ieftine de la Bucureşti către Veneţia Marco Polo începând cu 64 €.

Acesta este cel mai ieftin preț de zbor doar dus găsit de un utilizator KAYAK în ultimele 72 de ore, căutând un zbor cu plecare pe 10/4. Tarifele se pot modifica și este posibil să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț pentru a relua căutarea acestei oferte.
1 adult
Lu 25/3
Lu 1/4

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Veneţia Marco Polo

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Venetia.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Venetia.
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 50.468.296 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 25% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Cheap flight deals din Henri Coandă către Veneţia Marco Polo

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Henri Coandăcătre Veneţia Marco Polo care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
06:30 - 23:05OTP-VCE
17h 35m2 escale
07:00 - 11:30VCE-OTP
27h 30m1 escală
Jo, 14 mar - Vi, 15 mar
19:10 - 12:15OTP-VCE
18h 05m1 escală
15:55 - 00:15VCE-OTP
7h 20m1 escală
Sâ, 9 mar - Mi, 13 mar
04:40 - 20:05OTP-VCE
16h 25m1 escală
09:35 - 03:05VCE-OTP
16h 30m1 escală
150 €Air Serbia
Găsește oferta
Vi, 26 apr - Jo, 2 mai
19:10 - 12:15OTP-VCE
18h 05m1 escală
07:00 - 11:30VCE-OTP
27h 30m1 escală
Sâ, 9 mar - Vi, 15 mar
04:40 - 20:05OTP-VCE
16h 25m1 escală
20:45 - 09:45VCE-OTP
12h 00m1 escală
153 €Air Serbia
Găsește oferta
Vi, 19 iul - Du, 21 iul
19:10 - 12:15OTP-VCE
18h 05m1 escală
15:25 - 13:00VCE-OTP
20h 35m2 escale
167 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Sâ, 9 mar - Mi, 13 mar
13:20 - 21:35OTP-VCE
9h 15m1 escală
11:00 - 18:25VCE-OTP
6h 25m1 escală
183 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Lu, 11 mar - Jo, 14 mar
13:20 - 18:35OTP-VCE
6h 15m1 escală
11:00 - 09:05VCE-OTP
21h 05m1 escală
197 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Vi, 15 mar - Du, 17 mar
19:10 - 12:15OTP-VCE
18h 05m1 escală
23:05 - 23:55VCE-OTP
23h 50m2 escale
218 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Sâ, 9 mar - Du, 10 mar
19:20 - 22:45OTP-VCE
4h 25m1 escală
20:05 - 00:50VCE-OTP
3h 45m1 escală
276 €Lufthansa
Găsește oferta
Lu, 8 apr - Mi, 10 apr

Zboruri din Henri Coandăcătre Veneţia Marco Polo -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Henri Coandăcătre Veneţia Marco Polo pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bucureşti în Veneţia Marco Polo?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Veneţia Marco Polo accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă poți să îți alegi date de zbor cât de cât flexibile, îți recomandăm să zbori în Veneţia Marco Polo într-o marți, ziua în am găsit, în mare parte, cele mai mici prețuri pentru această rută. Pe de altă parte, vineri este cea mai scumpă zi pentru a zbura din Bucureşti în Veneţia Marco Polo. În privința biletului de întoarcere, îți recomandăm să zbori într-o vineri și să eviți zilele de joi.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Veneţia Marco Polo?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Veneţia Marco Polo este ianuarie, iar biletele costă în medie 51 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și aprilie, iar costul mediu al biletelor de avion este 105 € și 98 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Veneţia Marco Polo?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Aeroportul Veneţia Marco Polocătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Veneţia Marco Polo, ar trebui să rezervi cu 3săptămâni înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 60 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Bucureşti în Veneţia Marco Polo?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele 72 de ore, cele mai ieftine bilete doar dus găsite pe KAYAK din Bucureşti în Veneţia Marco Polo au fost cele cu compania Wizz Air Malta: 64 €. Air Serbia, în schimb, ofertă un zbor dus-întors cu preț începând de la 150 €, iar Wizz Air Malta, de la 167 €.

Cât durează un zbor din Bucureşti în Veneţia Marco Polo?

Nu există zboruri directe pentru această rută. Cea mai scurtă durată de zbor pentru a ajunge din Veneţia Marco Polo în Bucureşti este 3h 25m.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

octombrie

Cel mai ieftin zbor

64 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 44%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 29%.
Zbor din Bucureşti către Veneţia Marco Polo

Când să rezervi zborurile din Henri Coandă către Veneţia Marco Polo

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Henri Coandă către Veneţia Marco Polo based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bucureşti în Veneţia Marco Polo

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti în Veneţia Marco Polo?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Bucureşti în Veneţia Marco Polo?

  Star Alliance, și SkyTeam sunt alianțele aeriene care operează zboruri între Bucureşti și Veneţia Marco Polo, Star Alliance fiind ce mai populară pentru această rută.

 • Care este cea mai bună companie aeriană pentru zboruri din Bucureşti către Venetia, Wizz Air Malta sau Lufthansa?

  Cele mai populare două companii aeriene printre utilizatorii KAYAK pentru zborurile din Bucureşti către Venetia sunt Wizz Air Malta și Lufthansa. Cu un preț mediu pentru această rută de 45 € și un rating de 7,1, Wizz Air Malta este cea mai populară alegere. Lufthansa este, de asemenea, o alegere excelentă pentru acest traseu, cu un preț mediu de 296 € și un rating de 7,0.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bucureşti către Veneţia Marco Polo?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti către Veneţia Marco Polo.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti în Veneţia Marco Polo în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bucureşti către Veneţia Marco Polo este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti către Veneţia Marco Polo?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Veneţia Marco Polo și înapoi, în Bucureşti, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti în Veneţia Marco Polo?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bucureşti în Veneţia Marco Polo, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Principalele companii aeriene care zboară din Henri Coandă către Veneţia Marco Polo.

Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori la clasa întâi din Henri Coandă către Veneţia Marco Polo? Evaluările lăsate pe KAYAK pentru companiile aeriene includ un scor total pentru fiecare companie, bazat pe o serie de factori, precum nivelul de confort, procesul de îmbarcare, divertismentul la bord și multe altele. Cu ajutorul lor poți lua cea mai bună decizie. Vezi notele companiilor aeriene conform evaluărilor lăsate pe KAYAK.
7,1
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 188 evaluări
71overall
69boarding
71comfort
63entertainment
66food
77crew
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Citește mai multe despre Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Bucureşti către Venetia

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Bucureşticătre Venetiagăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
10/4Mi
1 EscalăWizz Air Malta
6h 25mOTP-VCE
64 €
15/4Lu
1 EscalăAir Serbia
5h 20mOTP-VCE
74 €
7/3Jo
2 Escale
17h 35mOTP-VCE
79 €
13/4
1 Escală
18h 50mOTP-VCE
83 €
14/5Ma
1 EscalăAustrian Airlines
9h 45mOTP-VCE
144 €
27/4
1 EscalăHiSky
8h 50mOTP-VCE
147 €
27/4
1 EscalăHiSky
8h 50mOTP-VCE
148 €
14/4Du
1 EscalăAustrian Airlines
9h 25mOTP-VCE
166 €
12/3Ma
1 EscalăLufthansa
4h 45mOTP-VCE
175 €
16/7Ma
2 EscaleLufthansa
10h 15mOTP-VCE
219 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Henri Coandăcătre Veneţia Marco Polo.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Bucureşti către Venetia that are departing in the next 10 days.
28/2Mi
mai multe opriri
10h 20mOTP-VCE
3/3Du
mai multe opriri
18h 45mVCE-OTP
203 €
27/2Ma
mai multe opriri
4h 45mOTP-VCE
12/3Ma
mai multe opriri
8h 20mVCE-OTP
209 €
28/2Mi
mai multe opririLufthansa
7h 30mOTP-VCE
7/3Jo
mai multe opririLufthansa
7h 15mVCE-OTP
211 €
27/2Ma
mai multe opriri
18h 50mOTP-VCE
3/3Du
mai multe opriri
18h 45mVCE-OTP
219 €
27/2Ma
mai multe opririSWISS
22h 15mOTP-VCE
3/3Du
mai multe opririSWISS
27h 00mVCE-OTP
225 €
28/2Mi
mai multe opriri
10h 20mOTP-VCE
7/3Jo
mai multe opriri
18h 00mVCE-OTP
231 €
27/2Ma
mai multe opririLufthansa
4h 45mOTP-VCE
12/3Ma
mai multe opririLufthansa
9h 10mVCE-OTP
240 €
27/2Ma
mai multe opriri
7h 40mOTP-VCE
3/3Du
mai multe opriri
10h 50mVCE-OTP
263 €
27/2Ma
mai multe opriri
7h 40mOTP-VCE
3/3Du
mai multe opriri
10h 50mVCE-OTP
264 €
28/2Mi
mai multe opririAir Serbia
7h 50mOTP-VCE
3/3Du
mai multe opririAir Serbia
32h 10mVCE-OTP
490 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri Bucureşti - Veneţia Marco Polo

Oferte zboruri dus-întors:

Veneţia Marco Polo - Bucureşti

Clasa cabinei: