Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Companii aeriene

BUH - VCE

Găsiți zboruri ieftine de la Bucureşti către Veneţia Marco Polo începând cu 62 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Bucureşticătre Veneţia Marco Polo cu plecare pe 6/6. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Du 16/6
Du 23/6

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Veneţia Marco Polo

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Venetia.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Venetia.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 42.211.976 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Bucureşticătre Veneţia Marco Polo (BUH-VCE)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Bucureşticătre Veneţia Marco Polo care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
12:00 - 18:15OTP-VCE
7h 15m1 escală
13:05 - 01:35VCE-OTP
11h 30m1 escală
133 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Mi, 12 iun - Jo, 13 iun
05:55 - 15:10OTP-VCE
10h 15m1 escală
13:05 - 01:35VCE-OTP
11h 30m1 escală
Ma, 11 iun - Jo, 13 iun
04:30 - 20:00OTP-VCE
16h 30m1 escală
20:30 - 15:20VCE-OTP
17h 50m1 escală
177 €Air Serbia
Găsește oferta
Vi, 16 aug - Du, 18 aug
19:05 - 22:15OTP-VCE
4h 10m1 escală
19:20 - 00:10VCE-OTP
3h 50m1 escală
178 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Du, 14 iul - Mi, 24 iul
16:10 - 22:30OTP-VCE
7h 20m1 escală
19:25 - 00:50VCE-OTP
4h 25m1 escală
180 €SWISS
Găsește oferta
Vi, 31 mai - Mi, 5 iun
13:15 - 18:40OTP-VCE
6h 25m1 escală
10:55 - 12:25VCE-OTP
24h 30m1 escală
182 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Mi, 24 iul - Jo, 1 aug
06:00 - 09:25OTP-VCE
4h 25m1 escală
06:30 - 12:00VCE-OTP
4h 30m1 escală
183 €Lufthansa
Găsește oferta
Jo, 13 iun - Lu, 17 iun
16:10 - 18:35OTP-VCE
27h 25m1 escală
07:00 - 15:20VCE-OTP
7h 20m1 escală
189 €SWISS
Găsește oferta
Vi, 7 iun - Sâ, 15 iun
12:45 - 16:10OTP-VCE
4h 25m1 escală
06:30 - 12:00VCE-OTP
4h 30m1 escală
208 €Lufthansa
Găsește oferta
Jo, 6 iun - Sâ, 8 iun
04:30 - 08:45OTP-VCE
5h 15m1 escală
06:15 - 15:25VCE-OTP
8h 10m2 escale
373 €Air Serbia
Găsește oferta
Jo, 25 iul - Ma, 30 iul

Zboruri din Bucureşticătre Veneţia Marco Polo -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Bucureşticătre Veneţia Marco Polo pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bucureşti în Veneţia Marco Polo?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Bucureşticătre Aeroportul Veneţia Marco Polo accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă poți să îți alegi date de zbor cât de cât flexibile, îți recomandăm să zbori în Veneţia Marco Polo într-o marți, ziua în am găsit, în mare parte, cele mai mici prețuri pentru această rută. Pe de altă parte, vineri este cea mai scumpă zi pentru a zbura din Bucureşti în Veneţia Marco Polo. În privința biletului de întoarcere, îți recomandăm să zbori într-o marți și să eviți zilele de sâmbătă.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Bucureşticătre Aeroportul Veneţia Marco Polo?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Bucureşti din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Bucureşticătre Aeroportul Veneţia Marco Polo este ianuarie, iar biletele costă în medie 49 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și mai, iar costul mediu al biletelor de avion este 106 € și 94 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Bucureşticătre Aeroportul Veneţia Marco Polo?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Aeroportul Veneţia Marco Polocătre Bucureşti elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Bucureşticătre Aeroportul Veneţia Marco Polo, ar trebui să rezervi cu 3săptămâni înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 60 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Bucureşti în Veneţia Marco Polo?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele 72 de ore, cele mai bune oferte de zboruri dus întors din Bucureşti în Veneţia Marco Polo au fost cele cu Wizz Air Malta (133 €) și cu Air Serbia (177 €). Wizz Air Malta oferă, însă, zboruri ieftine doar dus, la 62 €.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

August

Cel mai ieftin zbor

62 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 38%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 35%.
Zbor din Bucureşti către Veneţia Marco Polo

Când să rezervi zborurile din Bucureşti către Veneţia Marco Polo

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Bucureşti către Veneţia Marco Polo based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bucureşti în Veneţia Marco Polo

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti în Veneţia Marco Polo?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Bucureşti în Veneţia Marco Polo?

  SkyTeam, și Star Alliance sunt alianțele aeriene care operează zboruri între Bucureşti și Veneţia Marco Polo, Star Alliance fiind ce mai populară pentru această rută.

 • Care este cea mai bună companie aeriană pentru zboruri din Bucureşti către Venetia, Wizz Air Malta sau Austrian Airlines?

  Cele mai populare două companii aeriene printre utilizatorii KAYAK pentru zborurile din Bucureşti către Venetia sunt Wizz Air Malta și Austrian Airlines. Cu un preț mediu pentru această rută de 80 € și un rating de 7,1, Wizz Air Malta este cea mai populară alegere. Austrian Airlines este, de asemenea, o alegere excelentă pentru acest traseu, cu un preț mediu de 269 € și un rating de 7,6.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bucureşti către Veneţia Marco Polo?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti către Veneţia Marco Polo.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti în Veneţia Marco Polo în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bucureşti către Veneţia Marco Polo este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti către Veneţia Marco Polo?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Veneţia Marco Polo și înapoi, în Bucureşti, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti în Veneţia Marco Polo?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bucureşti în Veneţia Marco Polo, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Principalele companii aeriene care zboară din Bucureşti către Veneţia Marco Polo.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboarădin Bucureşti către Venetia. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania respectivă. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori din Bucureşti către Veneţia Marco Polo? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
7,1
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 224 evaluări
6,9Îmbarcare
6,6Mâncare
6,2Divertisment
7,0Confort
7,6Echipaj
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Bucureşti către Venetia

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Bucureşticătre Venetiagăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
6/6Jo
1 EscalăWizz Air Malta
12h 30mOTP-VCE
62 €
26/6Mi
1 EscalăWizz Air Malta
17h 45mOTP-VCE
73 €
27/6Jo
1 EscalăWizz Air Malta
17h 30mOTP-VCE
76 €
28/6Vi
1 EscalăWizz Air Malta
18h 05mOTP-VCE
78 €
4/6Ma
1 Escală
10h 15mOTP-VCE
81 €
30/6Du
1 Escală
8h 35mOTP-VCE
98 €
2/7Ma
1 EscalăKLM
9h 25mOTP-VCE
111 €
29/6
1 EscalăAustrian Airlines
6h 25mOTP-VCE
132 €
25/8Du
1 EscalăAir Serbia
17h 45mOTP-VCE
162 €
7/7Du
2 EscaleAir Serbia
31h 45mOTP-VCE
205 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Bucureşticătre Veneţia Marco Polo.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Bucureşti către Venetia that are departing in the next 10 days.
20/5Lu
mai multe opriri
30h 25mOTP-VCE
23/5Jo
mai multe opriri
11h 30mVCE-OTP
220 €
20/5Lu
mai multe opririLOT
18h 05mOTP-VCE
23/5Jo
mai multe opririLOT
24h 50mVCE-OTP
233 €
18/5
mai multe opririLOT
25h 20mOTP-VCE
21/5Ma
mai multe opririLOT
12h 50mVCE-OTP
240 €
19/5Du
mai multe opriri
4h 45mOTP-VCE
22/5Mi
mai multe opriri
7h 20mVCE-OTP
247 €
18/5
mai multe opriri
11h 45mOTP-VCE
21/5Ma
mai multe opriri
15h 40mVCE-OTP
287 €
20/5Lu
mai multe opriri
30h 25mOTP-VCE
23/5Jo
mai multe opriri
27h 05mVCE-OTP
299 €
19/5Du
mai multe opriri
7h 15mOTP-VCE
22/5Mi
mai multe opriri
12h 20mVCE-OTP
312 €
18/5
mai multe opririLufthansa
19h 10mOTP-VCE
21/5Ma
mai multe opririLufthansa
9h 10mVCE-OTP
482 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Veneţia Marco Polo

Oferte zboruri dus-întors:

Veneţia Marco Polo - Bucureşti

Clasa cabinei: