BBU - HER

Găsește zboruri ieftine din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu în Heraklion

1 adult
Economic
Lu 23/10
Lu 30/10
De ce să alegi KAYAK

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Când să rezervi zborurile din Bucureşti către Heraklion

Preț dus-întors estimativ
Prețul mediu pe lună
Prețurile zborului în apropierea datei de călătorie

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu în Heraklion

 • Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu în Heraklion?

  Dacă ești în căutarea unei oferte de zbor din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu în Heraklion, caută mai degrabă plecări în zilele de sâmbătă și evită-le pe cele în zilele de sâmbătă (este, de obicei, cea mai scumpă zi). Pentru zborul de întoarcere din Heraklion, sâmbătă este cea mai ieftină zi, iar sâmbătă, cea mai scumpă.

 • Ce companii aeriene au zboruri directe între Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu și Heraklion?

  Nu există zboruri directe între Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu și Heraklion.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu în Heraklion?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu către Heraklion?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu către Heraklion.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu în Heraklion în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu către Heraklion este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu către Heraklion?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Heraklion și înapoi, în Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu în Heraklion?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu în Heraklion, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Rezervă bilete de avion ieftine din Bucureşti către Heraklion

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
1644 kmBBU-HER

Caută după escale

Zboruri Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu - Heraklion

Clasa cabinei:

Descoperă destinații: