Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Companii aeriene

BUH - TNR

Găsește zboruri ieftine din Bucureşti către Antananarivo

1 adult
Lu 1/4
Lu 8/4

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Antananarivo

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Antananarivo.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Antananarivo.
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 49.771.926 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 25% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Cheap flight deals din Bucureşti către Antananarivo

 
Acestea sunt cele mai ieftine oferte pentru zborurile din Bucureşticătre Antananarivo disponibile momentan pe KAYAK, împreună cu opțiunile oferite de cele mai populare companii aeriene alese de utilizatorii KAYAK pentru această rută. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.

Oferte recente la zborurile dus-întors din Bucureşticătre Antananarivo

Oferte dus-întors recomandate, cu plecare în următoarele luni, din partea celor mai populare companii aeriene care zboară din Bucureşticătre Antananarivo.

Oferte recente la zborurile doar-dus din Bucureşti către Antananarivo

Zbori doar dus? Iată unele dintre cele mai bune oferte de zbor doar dus din Bucureşticătre Antananarivo găsite recent pe KAYAK.

Oferte recente de ultim moment la zborurile din Bucureşti către Antananarivo

Vrei să găsești un preț foarte bun la un zbor rezervat din scurt? Aruncă o privire pentru aceste oferte recente la zborurile de ultim moment din Bucureşticătre Antananarivo.

Oferte recente de zbor directedin Bucureşti către Antananarivo

Cele mai noi oferte pentru zborurile directe din Bucureşti către Antananarivo, pentru ca tu să te poți relaxa și bucura de zbor fără să fie nevoie să faci escală.

Oferte ieftine la autobuze și trenuri din Bucureşticătre Antananarivo

Găsește bilete recente dus-întors la trenurile sau autobuzele din Bucureşticătre Antananarivo.

Toate ofertele dus întors la zborurile către Antananarivo

Cele mai ieftine bilete de avion către Antananarivo găsite recent pe KAYAK.
BUH-TNR
11834 kmmai multe opriri
TNR-BUH
11834 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta
BUH-TNR
11834 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta

Zboruri din Bucureşticătre Antananarivo -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Bucureşticătre Antananarivo pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Bucureşticătre Antananarivo?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Bucureşti din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Bucureşticătre Antananarivo este noiembrie, iar biletele costă în medie 821 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt aprilie și decembrie, iar costul mediu al biletelor de avion este 2.496 € și 1.362 €.

Bine de știut

În afara sezonului

mai

Sezon de vârf

septembrie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 11%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 11%.

Când să rezervi zborurile din Bucureşti către Antananarivo

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Bucureşti către Antananarivo based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Bucureşti către Antananarivo

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti către Antananarivo?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Bucureşti către Antananarivo?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti către Antananarivo.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti către Antananarivo în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Antananarivo din Bucureşti să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti către Antananarivo?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Antananarivo cu o companie aeriană și înapoi către Bucureşti cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti către Antananarivo?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Antananarivo din Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Principalele companii aeriene care zboară din Bucureşti către Antananarivo.

Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori la clasa întâi din Bucureşti către Antananarivo? Evaluările lăsate pe KAYAK pentru companiile aeriene includ un scor total pentru fiecare companie, bazat pe o serie de factori, precum nivelul de confort, procesul de îmbarcare, divertismentul la bord și multe altele. Cu ajutorul lor poți lua cea mai bună decizie. Vezi notele companiilor aeriene conform evaluărilor lăsate pe KAYAK.
7,6
Air FranceScor general bazat pe 1963 evaluări
72entertainment
75comfort
83crew
76overall
75boarding
72food
Evaluările companiei aeriene

Imbarcarea in timp, fara intarzieri.La bord o mancare mai calitativa nutritional, nu doar gustari dulci.Ar trebui combinate cu ceva sarat si proteic. In rest excelent, personal ok, zbor ok, in timp, chiar daca s-a plecat cu intarziere. Poate ar fi de folos sa existe partea de divertisment la bord, reviste, etc.

Citește mai multe despre Air France

Imbarcarea in timp, fara intarzieri.La bord o mancare mai calitativa nutritional, nu doar gustari dulci.Ar trebui combinate cu ceva sarat si proteic. In rest excelent, personal ok, zbor ok, in timp, chiar daca s-a plecat cu intarziere. Poate ar fi de folos sa existe partea de divertisment la bord, reviste, etc.

Zboruri către Antananarivo

Clasa cabinei:

Descoperă destinații: