Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe

Găsește zboruri ieftine din Bucureşti către Bruxelles începând cu 22 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Bucureşticătre Bruxelles cu plecare pe 23/7. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Du 11/8
Du 18/8

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Bruxelles

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Bruxelles.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Bruxelles.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 48.146.536 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Bucureşticătre Bruxelles (BUH-BRU)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Bucureşticătre Bruxelles care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
10:40 - 12:35OTP-CRL
2h 55mdirect
06:30 - 10:15CRL-OTP
2h 45mdirect
51 €Ryanair
Găsește oferta
Mi, 18 sept - Du, 22 sept
14:10 - 16:10OTP-CRL
3h 00mdirect
16:45 - 20:30CRL-OTP
2h 45mdirect
53 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Ma, 1 oct - Ma, 8 oct
06:15 - 08:15OTP-CRL
3h 00mdirect
06:30 - 10:15CRL-OTP
2h 45mdirect
Jo, 19 sept - Lu, 23 sept
19:05 - 23:25OTP-BRU
5h 20m1 escală
17:55 - 09:05BRU-OTP
14h 10m1 escală
75 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Jo, 5 sept - Du, 8 sept
19:15 - 12:20OTP-CRL
18h 05m1 escală
17:30 - 17:50CRL-OTP
23h 20m1 escală
78 €Pegasus Airlines
Găsește oferta
Jo, 5 sept - Du, 8 sept
19:05 - 11:05OTP-BRU
17h 00m1 escală
17:55 - 09:05BRU-OTP
14h 10m1 escală
80 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Jo, 5 sept - Du, 8 sept
06:55 - 08:55OTP-CRL
3h 00mdirect
09:00 - 12:20CRL-OTP
26h 20m2 escale
Vi, 13 sept - Lu, 16 sept
19:15 - 16:35OTP-CRL
22h 20m1 escală
13:15 - 17:50CRL-OTP
27h 35m1 escală
105 €Pegasus Airlines
Găsește oferta
Jo, 8 aug - Lu, 12 aug
06:30 - 10:15OTP-BRU
4h 45m1 escală
19:10 - 00:55BRU-OTP
4h 45m1 escală
147 €SWISS
Găsește oferta
Mi, 2 oct - Lu, 7 oct
16:10 - 10:15OTP-BRU
19h 05m1 escală
19:10 - 15:20BRU-OTP
19h 10m1 escală
149 €SWISS
Găsește oferta
Ma, 24 sept - Mi, 23 oct

Zboruri din Bucureşticătre Bruxelles -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Bucureşticătre Bruxelles pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Bucureşticătre Bruxelles?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Bucureşticătre Bruxelles.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Bucureşticătre Bruxelles costă 17 €, între Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și Aeroportul Bruxelles S. Charleroi. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 70 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bucureşti în Bruxelles?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Bucureşticătre Bruxelles accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Prețul biletului de avion către Bruxelles va fi, în general, mai ieftin dacă zbori într-o zi de sâmbătă și mai scump, într-o duminică. Pentru zborul de întoarcere în Bucureşti cumpărat la cel mai bun preț, ar trebui să încerci să alegi o zi de marți, evitând zilele de duminică.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Bucureşticătre Bruxelles?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Bucureşti din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Bucureşticătre Bruxelles este ianuarie, iar biletele costă în medie 71 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iulie și August, iar costul mediu al biletelor de avion este 176 € și 172 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Bucureşticătre Bruxelles?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Bruxellescătre Bucureşti elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Bucureşticătre Bruxelles, ar trebui să rezervi cu 2săptămâni înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 59 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Bucureşti în Bruxelles?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele 72 de ore, cele mai bune oferte de zboruri dus întors din Bucureşti în Bruxelles au fost cele cu Ryanair (51 €) și cu Wizz Air Malta (53 €). Wizz Air Malta oferă, însă, zboruri ieftine doar dus, la 22 €.

Care dintre companiile aeriene zboară cel mai des din Bucureşti în Bruxelles?

Bucureşti și Bruxelles sunt conectate de diferite companii aeriene. Companiile aeriene care zboară cel mai des pe această rută sunt Wizz Air Malta (11 zboruri pe săptămână), Ryanair (8 zboruri pe săptămână) și TAROM. (5 zboruri pe săptămână).

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Bucureşti șiBruxelles?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Bucureşti către Bruxelles.
Există 3 companii aeriene care operează zboruri directe din Bucureşti către Bruxelles. Acestea sunt Ryanair, TAROM și Wizz Air Malta. Cel mai ieftin preț dintre toate companiile aeriene care operează zboruri pe această rută a fost găsit cu Wizz Air Malta la 28 € pentru un zbor doar dus. În medie, cele mai bune prețuri pentru această rută sunt Ryanair.

Câte zboruri există între Bucureşti și Bruxelles zilnic?

În fiecare zi se operează între 2 și 5 zboruri directe, care decolează din Bucureşti și aterizează în Bruxelles, cu o durată medie de zbor de 2h 55m. Cel mai comun moment de plecare este 16:00, iar cele mai multe zboruri decolează dimineața, în vreme ce majoritatea zborurilor aterizează la Aeroportul Bruxelles S. Charleroi. În fiecare săptămână, se operează 24 zboruri. Cea mai comună zi de plecare este luni, când decolează 21% dintre toate zborurile săptămânale. Cele mai puține decolări au loc în zilele de joi.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Bucureşti și Bruxelles?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Cât durează un zbor din Bucureşti în Bruxelles?

Nu există zboruri directe listate pe KAYAK pentru această rută. Durata celui mai scurt zbor (cu escale) este de 2h 40m.

Bine de știut

Cel mai ieftin zbor

22 €
Zbor din Bucureşti Henri Coandă către Bruxelles S. Charleroi

Când să rezervi zborurile din Bucureşti către Bruxelles

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Bucureşti către Bruxelles based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Bucureşti către Bruxelles

 • Care sunt aeroporturile care deservesc zborurile din Bucureşti către Bruxelles?

  Bucureşti are 2 aeroporturi principale: Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu și Bucureşti Henri Coandă. Bruxelles este deservit de 2 aeroporturi: Bruxelles-National și Bruxelles S. Charleroi. În general, vei avea parte de cele mai ieftine oferte dacă zbori din Bucureşti Henri Coandă și aterizezi pe Bruxelles S. Charleroi.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti către Bruxelles?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Bucureşti către Bruxelles?

  SkyTeam, și Star Alliance sunt alianțele aeriene care operează zboruri între Bucureşti și Bruxelles, Star Alliance fiind ce mai populară pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Bucureşti către Bruxelles?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti către Bruxelles.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti către Bruxelles în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Bruxelles din Bucureşti să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti către Bruxelles?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Bruxelles cu o companie aeriană și înapoi către Bucureşti cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti către Bruxelles?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Bruxelles din Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Preferi să zbori fără escală de la Bucureşti către Bruxelles?

Află care companii aeriene zboară direct din Bucureşti către Bruxelles, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Bucureşti - Bruxelles

luni

Ryanair,TAROM,Wizz Air Malta

Ryanair,TAROM, +1 multe altele

marți

Ryanair,TAROM,Wizz Air Malta

Ryanair,TAROM, +1 multe altele

miercuri

Ryanair,TAROM,Wizz Air Malta

Ryanair,TAROM, +1 multe altele

joi

Ryanair,TAROM,Wizz Air Malta

Ryanair,TAROM, +1 multe altele

vineri

Ryanair,TAROM,Wizz Air Malta

Ryanair,TAROM, +1 multe altele

sâmbătă

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

duminică

Ryanair,TAROM,Wizz Air Malta

Ryanair,TAROM, +1 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bruxelles - Bucureşti

luni

Ryanair,TAROM,Wizz Air Malta, +1 multe altele

Ryanair,TAROM, +2 multe altele

marți

Ryanair,TAROM,Wizz Air Malta, +1 multe altele

Ryanair,TAROM, +2 multe altele

miercuri

Ryanair,TAROM,Wizz Air Malta, +1 multe altele

Ryanair,TAROM, +2 multe altele

joi

Ryanair,TAROM,Wizz Air Malta, +1 multe altele

Ryanair,TAROM, +2 multe altele

vineri

Ryanair,TAROM,Wizz Air Malta, +1 multe altele

Ryanair,TAROM, +2 multe altele

sâmbătă

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

duminică

Ryanair,TAROM,Wizz Air Malta, +1 multe altele

Ryanair,TAROM, +2 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Rezervă bilete de avion ieftine din Bucureşti către Bruxelles

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Bucureşticătre Bruxellesgăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
23/7Ma
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
22 €
23/7Ma
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
23 €
11/10Vi
DirectRyanair
2h 55mOTP-CRL
24 €
18/9Mi
DirectRyanair
2h 55mOTP-CRL
28 €
11/9Mi
1 EscalăWizz Air
18h 25mOTP-CRL
56 €
19/7Vi
DirectHiSky
2h 40mOTP-BRU
59 €
8/10Ma
1 EscalăWizz Air
5h 05mOTP-CRL
64 €
23/10Mi
DirectHiSky
2h 40mOTP-BRU
64 €
9/10Mi
1 Escală
5h 55mOTP-CRL
64 €
12/9Jo
1 Escală
13h 25mOTP-CRL
65 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Bucureşticătre Bruxelles.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Bucureşti către Bruxelles that are departing in the next 10 days.
16/7Ma
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
22/7Lu
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
197 €
16/7Ma
Direct
3h 00mOTP-CRL
19/7Vi
mai multe opriri
11h 55mCRL-OTP
207 €
15/7Lu
Direct
3h 00mOTP-CRL
19/7Vi
mai multe opriri
11h 55mCRL-OTP
217 €
15/7Lu
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
21/7Du
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
223 €
16/7Ma
mai multe opririAustrian Airlines
4h 50mOTP-BRU
19/7Vi
mai multe opririAustrian Airlines
7h 35mBRU-OTP
251 €
15/7Lu
mai multe opririSWISS
4h 45mOTP-BRU
19/7Vi
mai multe opririSWISS
4h 50mBRU-OTP
266 €
13/7
DirectRyanair
2h 55mOTP-CRL
17/7Mi
DirectRyanair
2h 45mCRL-OTP
274 €
12/7Vi
mai multe opririSWISS
4h 45mOTP-BRU
18/7Jo
mai multe opririSWISS
19h 10mBRU-OTP
278 €
16/7Ma
DirectTAROM
2h 50mOTP-BRU
22/7Lu
DirectTAROM
2h 40mBRU-OTP
332 €
12/7Vi
mai multe opririAustrian Airlines
7h 40mOTP-BRU
14/7Du
mai multe opririAustrian Airlines
7h 35mBRU-OTP
366 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Bruxelles

Oferte zboruri dus-întors:

Bruxelles - Bucureşti

Clasa cabinei: