Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene

BUH - CRL

Găsiți zboruri ieftine de la Bucureşti către Bruxelles S. Charleroi începând cu 38 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Bucureşticătre Bruxelles S. Charleroi cu plecare pe 15/7. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
Mi 15/5
Mi 22/5

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Bruxelles S. Charleroi

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Bruxelles.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Bruxelles.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 43.576.931 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 27% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Bucureşticătre Bruxelles S. Charleroi (BUH-CRL)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Bucureşticătre Bruxelles S. Charleroi care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
06:15 - 08:15OTP-CRL
3h 00mdirect
21:00 - 00:45CRL-OTP
2h 45mdirect
42 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Mi, 5 iun - Mi, 12 iun
06:15 - 08:15OTP-CRL
3h 00mdirect
08:50 - 12:35CRL-OTP
2h 45mdirect
48 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Mi, 22 mai - Mi, 29 mai
10:50 - 12:45OTP-CRL
2h 55mdirect
20:55 - 00:40CRL-OTP
2h 45mdirect
58 €Ryanair
Găsește oferta
Jo, 13 iun - Lu, 17 iun
06:00 - 08:00OTP-CRL
3h 00mdirect
21:00 - 00:45CRL-OTP
2h 45mdirect
60 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Ma, 11 iun - Mi, 12 iun
06:15 - 08:15OTP-CRL
3h 00mdirect
21:30 - 01:15CRL-OTP
2h 45mdirect
61 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Jo, 13 iun - Lu, 17 iun
21:00 - 22:55OTP-CRL
2h 55mdirect
08:00 - 11:45CRL-OTP
2h 45mdirect
79 €Ryanair
Găsește oferta
Vi, 3 mai - Vi, 10 mai
15:35 - 08:55OTP-CRL
18h 20m2 escale
08:50 - 12:35CRL-OTP
2h 45mdirect
Mi, 15 mai - Mi, 22 mai
06:05 - 14:45OTP-CRL
9h 40m2 escale
21:30 - 01:15CRL-OTP
2h 45mdirect
Jo, 13 iun - Lu, 17 iun
18:50 - 12:20OTP-CRL
18h 30m1 escală
17:30 - 17:50CRL-OTP
23h 20m1 escală
349 €Pegasus Airlines
Găsește oferta
Ma, 7 mai - Lu, 13 mai
18:50 - 16:35OTP-CRL
22h 45m1 escală
17:20 - 18:10CRL-OTP
23h 50m1 escală
364 €Pegasus Airlines
Găsește oferta
Vi, 3 mai - Mi, 8 mai

Zboruri din Bucureşticătre Bruxelles S. Charleroi -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Bucureşticătre Bruxelles S. Charleroi pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Bucureşticătre Aeroportul Bruxelles S. Charleroi?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Bucureşticătre Aeroportul Bruxelles S. Charleroi.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Bucureşticătre Aeroportul Bruxelles S. Charleroi costă 25 €, între Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și Aeroportul Bruxelles S. Charleroi. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 51 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bucureşti în Bruxelles S. Charleroi?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Bucureşticătre Aeroportul Bruxelles S. Charleroi accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă ești în căutarea unei oferte de zbor din Bucureşti în Bruxelles S. Charleroi, caută mai degrabă plecări în zilele de marți și evită-le pe cele în zilele de sâmbătă (este, de obicei, cea mai scumpă zi). Pentru zborul de întoarcere din Bruxelles S. Charleroi, miercuri este cea mai ieftină zi, iar vineri, cea mai scumpă.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Bucureşticătre Aeroportul Bruxelles S. Charleroi?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Bucureşti din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Bucureşticătre Aeroportul Bruxelles S. Charleroi este martie, iar biletele costă în medie 38 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și iulie, iar costul mediu al biletelor de avion este 162 € și 160 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Bucureşticătre Aeroportul Bruxelles S. Charleroi?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Aeroportul Bruxelles S. Charleroicătre Bucureşti elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Bucureşticătre Aeroportul Bruxelles S. Charleroi, ar trebui să rezervi cu 2săptămâni înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 58 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Bucureşti în Bruxelles S. Charleroi?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele trei zile, cele mai ieftine bilete doar dus din Bucureşti în Bruxelles S. Charleroi au cele cu Ryanair (38 €) și cu Wizz Air Malta (39 €), iar cele mai ieftine pentru o călătorie dus-întors, cu Wizz Air Malta (42 €) și cu Ryanair (58 €).

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Bucureşti șiAeroportul Bruxelles S. Charleroi?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Bucureşti către Aeroportul Bruxelles S. Charleroi.
Există două companii aeriene care operează zboruri directe din Bucureşticătre Aeroportul Bruxelles S. Charleroi Acestea sunt Ryanair și Wizz Air Malta. Cea mai ieftină companie aeriană pentru această rută este Wizz Air Malta, iar cea mai bună ofertă găsită pentru un zbor doar dus este 31 €. În medie, cele mai bune prețuri pentru această rută sunt Ryanair.

Câte zboruri există între Bucureşti și Aeroportul Bruxelles S. Charleroi zilnic?

În fiecare zi se operează între 2 și 3 zboruri directe, care decolează din Bucureşti și aterizează în Aeroportul Bruxelles S. Charleroi, cu o durată medie de zbor de 2h 57m. Cel mai comun moment de plecare este 06:00, iar cele mai multe zboruri decolează dimineața. În fiecare săptămână, se operează 19 zboruri. Cea mai comună zi de plecare este joi, când decolează 16% dintre toate zborurile săptămânale. Cele mai puține decolări au loc în zilele de duminică.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Bucureşti și Aeroportul Bruxelles S. Charleroi?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Cât durează un zbor din Bucureşti în Bruxelles S. Charleroi?

Durata unui zbor direct în Bruxelles S. Charleroi din Bucureşti este, în general, de 2h 55m. Călătoria străbate o distanță de 2.818 km.

La ce oră pleacă primul avion din Bucureşti în Bruxelles S. Charleroi?

Cei care se trezesc devreme pot lua cel mai devreme zbordin Bucureşti la 06:00 și vor ateriza în Aeroportul Bruxelles S. Charleroi la08:00.

La ce oră pleacă ultimul avion din Bucureşti în Bruxelles S. Charleroi?

Dacă preferi să zbori noaptea, ultimul zbor din Bucureşticătre Bucureşti decolează la 21:00 și aterizează la 22:55.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

octombrie

Cel mai ieftin zbor

38 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 39%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 42%.
Zbor din Bucureşti Henri Coandă către Bruxelles S. Charleroi

Când să rezervi zborurile din Bucureşti către Bruxelles S. Charleroi

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Bucureşti către Bruxelles S. Charleroi based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bucureşti în Bruxelles S. Charleroi

 • Care sunt aeroporturile care deservesc zborurile din Bucureşti către Bruxelles S. Charleroi?

  Atunci când decolezi din Bucureşti, vei folosi unul dintre aceste aeroporturi: Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu sau Bucureşti Henri Coandă. Vei ateriza pe Bruxelles S. Charleroi.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti în Bruxelles S. Charleroi?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Bucureşti în Bruxelles S. Charleroi este Airbus A320-100/200.

 • În ce zile pot lua un zbor direct din Bucureşti în Bruxelles S. Charleroi?

  În fiecare zi, operează zboruri directe din Bucureşti în Bruxelles S. Charleroi.

 • Care este cea mai bună companie aeriană pentru zboruri din Bucureşti către Bruxelles, Wizz Air Malta sau Ryanair?

  Cele mai populare două companii aeriene printre utilizatorii KAYAK pentru zborurile din Bucureşti către Bruxelles sunt Wizz Air Malta și Ryanair. Cu un preț mediu pentru această rută de 97 € și un rating de 7,1, Wizz Air Malta este cea mai populară alegere. Ryanair este, de asemenea, o alegere excelentă pentru acest traseu, cu un preț mediu de 102 € și un rating de 6,8.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bucureşti către Bruxelles S. Charleroi?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti către Bruxelles S. Charleroi.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti în Bruxelles S. Charleroi în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bucureşti către Bruxelles S. Charleroi este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti către Bruxelles S. Charleroi?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bruxelles S. Charleroi și înapoi, în Bucureşti, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti în Bruxelles S. Charleroi?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bucureşti în Bruxelles S. Charleroi, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi un zbor ieftin 25578 din Bucureşti

 • Cauți un zbor ieftin? 25% dintre utilizatorii noștri au găsit zboruri la doar 48 € sau chiar mai puțin pentru o călătorie doar dus pe această rută și 80 € sau mai puțin pentru călătoria dus-întors.

Preferi să zbori fără escală de la Bucureşti către Bruxelles S. Charleroi?

Află care companii aeriene zboară direct din Bucureşti către Bruxelles S. Charleroi, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Bucureşti - Bruxelles S. Charleroi

luni

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

marți

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

miercuri

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

joi

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

vineri

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

sâmbătă

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

duminică

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bruxelles S. Charleroi - Bucureşti

luni

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

marți

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

miercuri

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

joi

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

vineri

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

sâmbătă

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

duminică

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară din Bucureşti către Bruxelles S. Charleroi.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboarădin Bucureşti către Bruxelles. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania respectivă. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori din Bucureşti către Bruxelles S. Charleroi? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
7,1
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 210 evaluări
6,3entertainment
7,6crew
6,9boarding
6,6food
7,0comfort
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Bucureşti către Bruxelles

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Bucureşticătre Bruxellesgăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
15/7Lu
DirectRyanair
2h 55mOTP-CRL
38 €
21/5Ma
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
39 €
23/5Jo
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
41 €
1/5Mi
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
42 €
27/4
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
44 €
16/5Jo
DirectRyanair
2h 55mOTP-CRL
46 €
24/4Mi
2 EscaleWizz Air
18h 05mOTP-CRL
106 €
24/4Mi
2 EscaleWizz Air
18h 05mOTP-CRL
107 €
12/7Vi
1 EscalăPegasus Airlines
22h 45mOTP-CRL
162 €
16/5Jo
1 EscalăPegasus Airlines
22h 20mOTP-CRL
163 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Bucureşticătre Bruxelles S. Charleroi.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Bucureşti către Bruxelles that are departing in the next 10 days.
18/4Jo
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
23/4Ma
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
143 €
18/4Jo
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
24/4Mi
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
153 €
17/4Mi
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
24/4Mi
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
162 €
19/4Vi
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
21/4Du
mai multe opririWizz Air Malta
7h 00mCRL-OTP
177 €
19/4Vi
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
22/4Lu
DirectWizz Air Malta
2h 45mCRL-OTP
182 €
17/4Mi
DirectWizz Air Malta
3h 00mOTP-CRL
24/4Mi
mai multe opririWizz Air Malta
5h 45mCRL-OTP
195 €
20/4
Direct
3h 00mOTP-CRL
21/4Du
mai multe opriri
25h 40mCRL-OTP
207 €
19/4Vi
mai multe opririPegasus Airlines
22h 45mOTP-CRL
21/4Du
mai multe opririPegasus Airlines
23h 20mCRL-OTP
519 €
19/4Vi
mai multe opririPegasus Airlines
18h 30mOTP-CRL
22/4Lu
mai multe opririPegasus Airlines
36h 25mCRL-OTP
632 €
17/4Mi
mai multe opririPegasus Airlines
22h 45mOTP-CRL
24/4Mi
mai multe opririPegasus Airlines
27h 55mCRL-OTP
705 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Bruxelles S. Charleroi

Oferte zboruri dus-întors:

Bruxelles S. Charleroi - Bucureşti

Clasa cabinei:

51 €