Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

BUH - HHN

Găsește zboruri ieftine din Bucureşti în Frankfurt-Hahn

1 adult
0 bagaje
Lu 24/6
Lu 1/7

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Frankfurt-Hahn

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Frankfurt.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Frankfurt.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 42.654.026 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Bucureşticătre Frankfurt-Hahn -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Bucureşticătre Frankfurt-Hahn pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bucureşti în Frankfurt-Hahn?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Bucureşticătre Aeroportul Frankfurt-Hahn accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă ești în căutarea unei oferte de zbor din Bucureşti în Frankfurt-Hahn, caută mai degrabă plecări în zilele de luni și evită-le pe cele în zilele de duminică (este, de obicei, cea mai scumpă zi). Pentru zborul de întoarcere din Frankfurt-Hahn, miercuri este cea mai ieftină zi, iar duminică, cea mai scumpă.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Bucureşticătre Aeroportul Frankfurt-Hahn?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Bucureşti din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Bucureşticătre Aeroportul Frankfurt-Hahn este martie, iar biletele costă în medie 137 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt noiembrie și August, iar costul mediu al biletelor de avion este 424 € și 300 €.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

August
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 30%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 31%.

Când să rezervi zborurile din Bucureşti către Frankfurt-Hahn

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Bucureşti către Frankfurt-Hahn based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bucureşti în Frankfurt-Hahn

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti în Frankfurt-Hahn?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bucureşti către Frankfurt-Hahn?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti către Frankfurt-Hahn.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti în Frankfurt-Hahn în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bucureşti către Frankfurt-Hahn este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti către Frankfurt-Hahn?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Frankfurt-Hahn și înapoi, în Bucureşti, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti în Frankfurt-Hahn?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bucureşti în Frankfurt-Hahn, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Bucureşti către Frankfurt

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
2484 kmBUH-HHN

Caută după escale

Zboruri către Frankfurt-Hahn

Oferte zboruri dus-întors:

Frankfurt-Hahn - Bucureşti

Clasa cabinei:

Descoperă destinații: