Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

OTP - HHN

Găsește zboruri ieftine din Bucureşti în Frankfurt-Hahn

1 adult
0 bagaje
Vi 12/7
Vi 19/7

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Frankfurt-Hahn

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Frankfurt.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Frankfurt.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 44.148.666 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Henri Coandăcătre Frankfurt-Hahn -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Henri Coandăcătre Frankfurt-Hahn pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bucureşti în Frankfurt-Hahn?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Frankfurt-Hahn accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă ești în căutarea unei oferte de zbor din Bucureşti în Frankfurt-Hahn, caută mai degrabă plecări în zilele de luni și evită-le pe cele în zilele de vineri (este, de obicei, cea mai scumpă zi). Pentru zborul de întoarcere din Frankfurt-Hahn, duminică este cea mai ieftină zi, iar sâmbătă, cea mai scumpă.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Frankfurt-Hahn?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Frankfurt-Hahn este martie, iar biletele costă în medie 138 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt noiembrie și August, iar costul mediu al biletelor de avion este 427 € și 302 €.

Bine de știut

În afara sezonului

februarie

Sezon de vârf

iunie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, însă cu o creștere medie de preț de 78%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 13%.

Când să rezervi zborurile din Henri Coandă către Frankfurt-Hahn

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Henri Coandă către Frankfurt-Hahn based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bucureşti în Frankfurt-Hahn

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti în Frankfurt-Hahn?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bucureşti către Frankfurt-Hahn?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti către Frankfurt-Hahn.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti în Frankfurt-Hahn în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bucureşti către Frankfurt-Hahn este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti către Frankfurt-Hahn?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Frankfurt-Hahn și înapoi, în Bucureşti, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti în Frankfurt-Hahn?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bucureşti în Frankfurt-Hahn, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Bucureşti către Frankfurt

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
2472 kmOTP-HHN

Caută după escale

Zboruri Bucureşti - Frankfurt-Hahn

Oferte zboruri dus-întors:

Frankfurt-Hahn - Bucureşti

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: