Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

BUH - PHL

Găsește zboruri ieftine din Bucureşti către Philadelphia

1 adult
0 bagaje
Du 9/6
Du 16/6

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Philadelphia

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Philadelphia.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Philadelphia.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 43.895.468 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Bucureşticătre Philadelphia -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Bucureşticătre Philadelphia pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Bucureşticătre Philadelphia?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Bucureşti din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Bucureşticătre Philadelphia este aprilie, iar biletele costă în medie 510 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt noiembrie și iulie, iar costul mediu al biletelor de avion este 983 € și 924 €.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

aprilie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 27%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 28%.

Când să rezervi zborurile din Bucureşti către Philadelphia

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Bucureşti către Philadelphia based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Bucureşti către Philadelphia

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti către Philadelphia?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Bucureşti către Philadelphia?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti către Philadelphia.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti către Philadelphia în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Philadelphia din Bucureşti să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti către Philadelphia?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Philadelphia cu o companie aeriană și înapoi către Bucureşti cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti către Philadelphia?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Philadelphia din Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Bucureşti către Philadelphia

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
12528 kmBUH-PHL

Caută după escale

Zboruri către Philadelphia

Oferte zboruri dus-întors:

Philadelphia - Bucureşti

Clasa cabinei:

Descoperă destinații: