Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene

BUH - FCO

30 € Găsește zboruri ieftine din Bucureşti în Roma Leonardo da Vinci

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Bucureşticătre Leonardo da Vinci cu plecare pe 10/8. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Vi 16/8
Vi 23/8

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Roma Leonardo da Vinci

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Roma.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Roma.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 49.111.189 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Bucureşticătre Leonardo da Vinci (BUH-FCO)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Bucureşticătre Leonardo da Vinci care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
13:20 - 14:20OTP-FCO
2h 00mdirect
09:20 - 12:20FCO-OTP
2h 00mdirect
45 €Aeroitalia
Găsește oferta
Vi, 20 sept - Lu, 23 sept
20:00 - 21:20OTP-FCO
2h 20mdirect
09:20 - 12:20FCO-OTP
2h 00mdirect
Vi, 20 sept - Lu, 23 sept
19:55 - 21:15OTP-FCO
2h 20mdirect
09:05 - 12:20FCO-OTP
2h 15mdirect
50 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Lu, 16 sept - Vi, 20 sept
19:55 - 21:15OTP-FCO
2h 20mdirect
09:05 - 12:20FCO-OTP
2h 15mdirect
51 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Lu, 16 sept - Vi, 20 sept
20:00 - 21:20OTP-FCO
2h 20mdirect
09:05 - 12:20FCO-OTP
2h 15mdirect
52 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Ma, 17 sept - Ma, 24 sept
19:05 - 20:40OTP-FCO
26h 35m1 escală
21:30 - 09:05FCO-OTP
10h 35m1 escală
73 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Vi, 6 sept - Lu, 9 sept
19:05 - 08:10OTP-FCO
14h 05m1 escală
21:30 - 09:05FCO-OTP
10h 35m1 escală
75 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Vi, 6 sept - Lu, 9 sept
06:15 - 15:00OTP-FCO
9h 45m2 escale
14:50 - 00:50FCO-OTP
9h 00m2 escale
79 €Lufthansa
Găsește oferta
Sâ, 7 sept - Lu, 9 sept
06:15 - 15:00OTP-FCO
9h 45m2 escale
13:20 - 00:50FCO-OTP
10h 30m2 escale
140 €Lufthansa
Găsește oferta
Ma, 30 iul - Sâ, 3 aug
22:40 - 19:55OTP-FCO
22h 15m2 escale
14:50 - 22:05FCO-OTP
6h 15m1 escală
178 €Wizz Air
Găsește oferta
Vi, 9 aug - Vi, 16 aug

Zboruri din Bucureşticătre Leonardo da Vinci -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Bucureşticătre Leonardo da Vinci pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Bucureşticătre Aeroportul Roma Leonardo da Vinci?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Bucureşticătre Aeroportul Roma Leonardo da Vinci.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Bucureşticătre Aeroportul Roma Leonardo da Vinci costă 24 €, între Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și Aeroportul Roma Leonardo da Vinci. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 58 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bucureşti în Roma Leonardo da Vinci?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Bucureşticătre Aeroportul Roma Leonardo da Vinci accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă poți să îți alegi date de zbor cât de cât flexibile, îți recomandăm să zbori în Roma Leonardo da Vinci într-o miercuri, ziua în am găsit, în mare parte, cele mai mici prețuri pentru această rută. Pe de altă parte, vineri este cea mai scumpă zi pentru a zbura din Bucureşti în Roma Leonardo da Vinci. În privința biletului de întoarcere, îți recomandăm să zbori într-o vineri și să eviți zilele de miercuri.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Bucureşticătre Aeroportul Roma Leonardo da Vinci?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Bucureşti din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Bucureşticătre Aeroportul Roma Leonardo da Vinci este ianuarie, iar biletele costă în medie 50 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și iulie, iar costul mediu al biletelor de avion este 119 € și 112 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Bucureşticătre Aeroportul Roma Leonardo da Vinci?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Aeroportul Roma Leonardo da Vincicătre Bucureşti elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Bucureşticătre Aeroportul Roma Leonardo da Vinci, ar trebui să rezervi cu 1săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 78 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Bucureşti în Roma Leonardo da Vinci?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele trei zile, Wizz Air Malta a oferit cea mai bună ofertă de zbor doar dus pentru această rută, la 30 €. Utilizatorii KAYAK au mai găsit zboruri Bucureşti - Roma Leonardo da Vinci, dus-întors, cu Aeroitalia (de la 45 €) și cu Wizz Air Malta (de la 50 €).

Care dintre companiile aeriene zboară cel mai des din Bucureşti în Roma Leonardo da Vinci?

Wizz Air Malta conectează Bucureşti cu Roma Leonardo da Vinci prin 14zboruri pe săptămână. Și TAROM pune la dispoziție 4 4 zboruri săptămânale, companie urmată de Aeroitalia, cu 4 zboruri pe săptămână.

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Bucureşti șiAeroportul Roma Leonardo da Vinci?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Bucureşti către Aeroportul Roma Leonardo da Vinci.
Există 3 companii aeriene care operează zboruri directe din Bucureşti către Aeroportul Roma Leonardo da Vinci. Acestea sunt Aeroitalia, TAROM și Wizz Air Malta. Cel mai ieftin preț dintre toate companiile aeriene care operează zboruri pe această rută a fost găsit cu Wizz Air Malta la 29 € pentru un zbor doar dus. În medie, cele mai bune prețuri pentru această rută sunt Aeroitalia.

Câte zboruri există între Bucureşti și Aeroportul Roma Leonardo da Vinci zilnic?

În fiecare zi se operează între 2 și 4 zboruri directe, care decolează din Bucureşti și aterizează în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci, cu o durată medie de zbor de 2h 12m. Cel mai comun moment de plecare este 10:00, iar cele mai multe zboruri decolează dimineața. În fiecare săptămână, se operează 22 zboruri. Cea mai comună zi de plecare este luni, când decolează 18% dintre toate zborurile săptămânale. Cele mai puține decolări au loc în zilele de marți.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Bucureşti și Aeroportul Roma Leonardo da Vinci?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există 2 opțiuni de clasă de cabină disponibile pentru ruta respectivă. Acestea sunt Business și Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Cât durează un zbor din Bucureşti în Roma Leonardo da Vinci?

Un zbor direct în Roma Leonardo da Vinci va dura, în medie, 2h 00m, străbătând o distanță de 1.866 km din Bucureşti.

La ce oră pleacă primul avion din Bucureşti în Roma Leonardo da Vinci?

Cei care se trezesc devreme pot lua cel mai devreme zbordin Bucureşti la 07:10 și vor ateriza în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci la08:30.

La ce oră pleacă ultimul avion din Bucureşti în Roma Leonardo da Vinci?

Dacă preferi să zbori noaptea, ultimul zbor din Bucureşticătre Bucureşti decolează la 19:55 și aterizează la 21:15.

Bine de știut

În afara sezonului

decembrie

Sezon de vârf

septembrie

Cel mai ieftin zbor

30 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 3%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 6%.
Zbor din Bucureşti către Roma Leonardo da Vinci

Când să rezervi zborurile din Bucureşti către Leonardo da Vinci

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Bucureşti către Leonardo da Vinci based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bucureşti în Roma Leonardo da Vinci

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti în Roma Leonardo da Vinci?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Bucureşti în Roma Leonardo da Vinci este Boeing 737-700 Passenger/BBJ1 (winglets).

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Bucureşti în Roma Leonardo da Vinci?

  SkyTeam este singura alianță aeriană care operează zboruri între Bucureşti și Roma Leonardo da Vinci.

 • În ce zile pot lua un zbor direct din Bucureşti în Roma Leonardo da Vinci?

  În fiecare zi, operează zboruri directe din Bucureşti în Roma Leonardo da Vinci.

 • Care este cea mai bună companie aeriană pentru zboruri din Bucureşti către Roma, Wizz Air Malta sau Aeroitalia?

  Cele mai populare două companii aeriene printre utilizatorii KAYAK pentru zborurile din Bucureşti către Roma sunt Wizz Air Malta și Aeroitalia. Cu un preț mediu pentru această rută de 87 € și un rating de 6,9, Wizz Air Malta este cea mai populară alegere. Aeroitalia este, de asemenea, o alegere excelentă pentru acest traseu, cu un preț mediu de 82 € și un rating de 6,7.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bucureşti către Roma Leonardo da Vinci?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti către Roma Leonardo da Vinci.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti în Roma Leonardo da Vinci în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bucureşti către Roma Leonardo da Vinci este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti către Roma Leonardo da Vinci?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Roma Leonardo da Vinci și înapoi, în Bucureşti, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti în Roma Leonardo da Vinci?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bucureşti în Roma Leonardo da Vinci, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi un zbor ieftin 25578 din Bucureşti

 • Cauți un zbor ieftin? 25% dintre utilizatorii noștri au găsit zboruri la doar 34 € sau chiar mai puțin pentru o călătorie doar dus pe această rută și 82 € sau mai puțin pentru călătoria dus-întors.

Preferi să zbori fără escală de la Bucureşti către Roma Leonardo da Vinci?

Află care companii aeriene zboară direct din Bucureşti către Leonardo da Vinci, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Bucureşti - Roma Leonardo da Vinci

luni

Aeroitalia,ITA Airways,TAROM, +1 multe altele

Aeroitalia,ITA Airways, +2 multe altele

marți

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

miercuri

Aeroitalia,ITA Airways,TAROM, +1 multe altele

Aeroitalia,ITA Airways, +2 multe altele

joi

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

vineri

Aeroitalia,ITA Airways,TAROM, +1 multe altele

Aeroitalia,ITA Airways, +2 multe altele

sâmbătă

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

duminică

Aeroitalia,ITA Airways,TAROM, +1 multe altele

Aeroitalia,ITA Airways, +2 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Roma Leonardo da Vinci - Bucureşti

luni

Aeroitalia,ITA Airways,TAROM, +1 multe altele

Aeroitalia,ITA Airways, +2 multe altele

marți

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

miercuri

Aeroitalia,ITA Airways,TAROM, +1 multe altele

Aeroitalia,ITA Airways, +2 multe altele

joi

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

vineri

Aeroitalia,ITA Airways,TAROM, +1 multe altele

Aeroitalia,ITA Airways, +2 multe altele

sâmbătă

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

duminică

Aeroitalia,ITA Airways,TAROM, +1 multe altele

Aeroitalia,ITA Airways, +2 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară din Bucureşti către Leonardo da Vinci.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboarădin Bucureşti către Roma. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania respectivă. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori din Bucureşti către Leonardo da Vinci? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
6,9
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 256 evaluări
6,7Îmbarcare
6,8Confort
7,4Echipaj
6,3Mâncare
6,0Divertisment
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Bucureşti către Roma

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Bucureşticătre Romagăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
10/8
DirectWizz Air Malta
2h 20mOTP-FCO
30 €
16/10Mi
DirectWizz Air Malta
2h 20mOTP-FCO
33 €
18/9Mi
1 EscalăWizz Air Malta
11h 50mOTP-FCO
35 €
1/8Jo
1 EscalăRyanair
16h 40mOTP-FCO
48 €
1/8Jo
1 EscalăRyanair
18h 00mOTP-FCO
49 €
16/8Vi
DirectAeroitalia
2h 00mOTP-FCO
60 €
16/8Vi
DirectAeroitalia
2h 00mOTP-FCO
61 €
26/7Vi
1 EscalăWizz Air
23h 20mOTP-FCO
62 €
30/8Vi
1 EscalăWizz Air
23h 20mOTP-FCO
63 €
22/7Lu
DirectTAROM
2h 10mOTP-FCO
145 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Bucureşticătre Leonardo da Vinci.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Bucureşti către Roma that are departing in the next 10 days.
22/7Lu
Direct
2h 20mOTP-FCO
24/7Mi
mai multe opriri
24h 20mFCO-OTP
128 €
22/7Lu
Direct
2h 20mOTP-FCO
29/7Lu
mai multe opriri
4h 40mFCO-OTP
134 €
19/7Vi
Direct
2h 20mOTP-FCO
22/7Lu
Direct
2h 00mFCO-OTP
146 €
18/7Jo
Direct
2h 20mOTP-FCO
21/7Du
mai multe opriri
32h 45mFCO-OTP
148 €
22/7Lu
DirectWizz Air Malta
2h 20mOTP-FCO
24/7Mi
DirectWizz Air Malta
2h 15mFCO-OTP
149 €
19/7Vi
DirectWizz Air Malta
2h 20mOTP-FCO
22/7Lu
DirectWizz Air Malta
2h 10mFCO-OTP
151 €
19/7Vi
DirectAeroitalia
2h 00mOTP-FCO
22/7Lu
DirectAeroitalia
2h 00mFCO-OTP
166 €
22/7Lu
mai multe opririWizz Air
23h 40mOTP-FCO
26/7Vi
mai multe opririWizz Air
19h 20mFCO-OTP
177 €
20/7
mai multe opririAir Serbia
22h 50mOTP-FCO
24/7Mi
mai multe opririAir Serbia
5h 05mFCO-OTP
269 €
18/7Jo
mai multe opririAir Serbia
4h 50mOTP-FCO
18/7Jo
mai multe opririAir Serbia
28h 20mFCO-OTP
529 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Roma Leonardo da Vinci

Oferte zboruri dus-întors:

Roma Leonardo da Vinci - Bucureşti

Clasa cabinei:

876 €
971 €
58 €