Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

BUH - WRO

Găsește zboruri ieftine din Bucureşti către Wrocław

1 adult
Mi 15/5
Mi 22/5
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 43.576.931 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 27% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Bucureşticătre Wrocław -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Bucureşticătre Wrocław pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bucureşti în Wrocław?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Bucureşticătre Wrocław accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă vrei să găsești cel mai bun preț atunci când zbori din Bucureşti în Wrocław, ai putea lua în calcul să pleci într-o joi, evitând zilele de luni. Pentru întoarcerea în Bucureşti, vei găsi cele mai bune prețuri în zilele de luni și cele mai scumpe, în cele de marți.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Bucureşticătre Wrocław?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Bucureşti din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Bucureşticătre Wrocław este februarie, iar biletele costă în medie 163 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt septembrie și August, iar costul mediu al biletelor de avion este 550 € și 318 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Bucureşticătre Wrocław?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Wrocławcătre Bucureşti elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Bucureşticătre Wrocław, ar trebui să rezervi cu 1săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 58 zile înainte de plecare.

Bine de știut

În afara sezonului

decembrie

Sezon de vârf

iunie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 20%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 5%.

Când să rezervi zborurile din Bucureşti către Wrocław

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Bucureşti către Wrocław based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Bucureşti către Wrocław

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti către Wrocław?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Bucureşti către Wrocław?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti către Wrocław.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti către Wrocław în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Wrocław din Bucureşti să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti către Wrocław?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Wrocław cu o companie aeriană și înapoi către Bucureşti cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti către Wrocław?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Wrocław din Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Bucureşti către Wrocław

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
1625 kmBUH-WRO

Caută după escale

Zboruri către Wrocław

Oferte zboruri dus-întors:

Wrocław - Bucureşti

Clasa cabinei:

Descoperă destinații: