Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

YYC - OTP

Găsește zboruri ieftine din Calgary în Bucureşti

1 adult
0 bagaje
Vi 14/6
Vi 21/6
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 42.393.389 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Calgarycătre Henri Coandă -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Calgarycătre Henri Coandă pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Calgarycătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Calgary din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Calgarycătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este noiembrie, iar biletele costă în medie 1.127 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iulie și decembrie, iar costul mediu al biletelor de avion este 1.535 € și 1.525 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Calgarycătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Calgary elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Calgary către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 1 zi înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 67 zi înainte de plecare.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

iunie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 14%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 11%.

Când să rezervi zborurile din Calgary către Henri Coandă

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Calgary către Henri Coandă based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Calgary în Bucureşti

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Calgary în Bucureşti?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Calgary către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Calgary către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Calgary în Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Calgary către Bucureşti este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Calgary către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti și înapoi, în Calgary, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Calgary în Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Calgary în Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Calgary către Bucureşti

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
13997 kmYYC-OTP

Caută după escale

Zboruri Calgary - Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Calgary

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: