Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Companii aeriene

CLJ - VCE

Găsiți zboruri ieftine de la Cluj-Napoca către Veneţia Marco Polo începând cu 101 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Cluj-Napocacătre Veneţia Marco Polo cu plecare pe 16/9. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Sâ 20/7
Sâ 27/7

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Veneţia Marco Polo

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Cluj-Napoca către Venetia.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Cluj-Napoca către Venetia.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 44.772.546 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Cluj-Napocacătre Veneţia Marco Polo (CLJ-VCE)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Cluj-Napocacătre Veneţia Marco Polo care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
13:55 - 22:45CLJ-VCE
9h 50m1 escală
20:05 - 00:45VCE-CLJ
3h 40m1 escală
136 €Lufthansa
Găsește oferta
Vi, 19 iul - Du, 28 iul
18:15 - 22:45CLJ-VCE
5h 30m1 escală
20:05 - 00:45VCE-CLJ
3h 40m1 escală
138 €Lufthansa
Găsește oferta
Jo, 18 iul - Lu, 22 iul
18:15 - 22:45CLJ-VCE
5h 30m1 escală
16:45 - 00:45VCE-CLJ
7h 00m1 escală
141 €Lufthansa
Găsește oferta
Jo, 25 iul - Mi, 31 iul
18:15 - 22:45CLJ-VCE
5h 30m1 escală
20:05 - 00:45VCE-CLJ
3h 40m1 escală
165 €Lufthansa
Găsește oferta
Jo, 4 iul - Lu, 8 iul
13:55 - 22:20CLJ-VCE
9h 25m2 escale
20:05 - 00:45VCE-CLJ
3h 40m1 escală
166 €Lufthansa
Găsește oferta
Vi, 19 iul - Du, 28 iul
13:55 - 22:20CLJ-VCE
9h 25m2 escale
20:05 - 00:45VCE-CLJ
3h 40m1 escală
167 €Lufthansa
Găsește oferta
Vi, 19 iul - Du, 28 iul
06:00 - 09:25CLJ-VCE
4h 25m1 escală
16:55 - 00:50VCE-CLJ
6h 55m1 escală
168 €Lufthansa
Găsește oferta
Vi, 25 oct - Lu, 28 oct
18:15 - 22:45CLJ-VCE
5h 30m1 escală
06:30 - 13:15VCE-CLJ
5h 45m1 escală
168 €Lufthansa
Găsește oferta
Jo, 5 sept - Jo, 12 sept
06:00 - 21:45CLJ-VCE
16h 45m1 escală
22:55 - 23:05VCE-CLJ
23h 10m2 escale
Lu, 8 iul - Jo, 11 iul
05:25 - 22:20CLJ-VCE
17h 55m2 escale
06:00 - 19:10VCE-CLJ
12h 10m2 escale
499 €KLM
Găsește oferta
Du, 6 oct - Ma, 8 oct

Zboruri din Cluj-Napocacătre Veneţia Marco Polo -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Cluj-Napocacătre Veneţia Marco Polo pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Cluj-Napoca în Veneţia Marco Polo?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Cluj-Napocacătre Aeroportul Veneţia Marco Polo accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Prețul biletului de avion către Veneţia Marco Polo va fi, în general, mai ieftin dacă zbori într-o zi de miercuri și mai scump, într-o vineri. Pentru zborul de întoarcere în Cluj-Napoca cumpărat la cel mai bun preț, ar trebui să încerci să alegi o zi de luni, evitând zilele de duminică.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Cluj-Napocacătre Aeroportul Veneţia Marco Polo?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Cluj-Napoca din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Cluj-Napocacătre Aeroportul Veneţia Marco Polo este ianuarie, iar biletele costă în medie 30 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt aprilie și August, iar costul mediu al biletelor de avion este 141 € și 138 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Cluj-Napocacătre Aeroportul Veneţia Marco Polo?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Aeroportul Veneţia Marco Polocătre Cluj-Napoca elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Cluj-Napocacătre Aeroportul Veneţia Marco Polo, ar trebui să rezervi cu 1săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 50 zile înainte de plecare.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Cluj-Napoca și Aeroportul Veneţia Marco Polo?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Bine de știut

În afara sezonului

decembrie

Sezon de vârf

noiembrie

Cel mai ieftin zbor

101 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 53%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 56%.
Zbor din Cluj-Napoca către Veneţia Marco Polo

Când să rezervi zborurile din Cluj-Napoca către Veneţia Marco Polo

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Cluj-Napoca către Veneţia Marco Polo based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Cluj-Napoca în Veneţia Marco Polo

 • Care sunt aeroporturile care deservesc zborurile din Cluj-Napoca către Veneţia Marco Polo?

  În drumul spre Veneţia Marco Polo, vei zbura din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj și vei ateriza pe Veneţia Marco Polo.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Cluj-Napoca în Veneţia Marco Polo?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Cluj-Napoca în Veneţia Marco Polo este Airbus A321neo.

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Cluj-Napoca în Veneţia Marco Polo?

  Star Alliance, și SkyTeam sunt alianțele aeriene care operează zboruri între Cluj-Napoca și Veneţia Marco Polo, SkyTeam fiind ce mai populară pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Cluj-Napoca către Veneţia Marco Polo?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Cluj-Napoca către Veneţia Marco Polo.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Cluj-Napoca în Veneţia Marco Polo în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Cluj-Napoca către Veneţia Marco Polo este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Cluj-Napoca către Veneţia Marco Polo?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Veneţia Marco Polo și înapoi, în Cluj-Napoca, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Cluj-Napoca în Veneţia Marco Polo?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Cluj-Napoca în Veneţia Marco Polo, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Principalele companii aeriene care zboară din Cluj-Napoca către Veneţia Marco Polo.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboarădin Cluj-Napoca către Venetia. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania respectivă. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori din Cluj-Napoca către Veneţia Marco Polo? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
7,1
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 236 evaluări
6,9Îmbarcare
6,5Mâncare
7,6Echipaj
6,2Divertisment
7,0Confort
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Cluj-Napoca către Venetia

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Cluj-Napocacătre Venetiagăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
16/9Lu
1 EscalăLufthansa
5h 30mCLJ-VCE
101 €
21/8Mi
1 Escală
14h 45mCLJ-VCE
114 €
12/9Jo
2 Escale
29h 10mCLJ-VCE
115 €
22/8Jo
1 Escală
15h 05mCLJ-VCE
124 €
20/8Ma
1 Escală
15h 00mCLJ-VCE
149 €
16/9Lu
3 Escale
39h 30mCLJ-VCE
150 €
16/9Lu
2 Escale
16h 30mCLJ-VCE
155 €
21/8Mi
2 Escale
13h 40mCLJ-VCE
165 €
20/8Ma
2 Escale
11h 00mCLJ-VCE
169 €
29/8Jo
1 EscalăLufthansa
5h 30mCLJ-VCE
170 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Cluj-Napocacătre Veneţia Marco Polo.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Cluj-Napoca către Venetia that are departing in the next 10 days.
24/6Lu
mai multe opriri
5h 20mCLJ-VCE
4/7Jo
mai multe opriri
18h 00mVCE-CLJ
235 €
24/6Lu
mai multe opriri
5h 20mCLJ-VCE
4/7Jo
mai multe opriri
13h 35mVCE-CLJ
262 €
24/6Lu
mai multe opriri
5h 20mCLJ-VCE
2/7Ma
mai multe opriri
8h 35mVCE-CLJ
280 €
20/6Jo
mai multe opriri
21h 25mCLJ-VCE
24/6Lu
mai multe opriri
16h 35mVCE-CLJ
384 €
20/6Jo
mai multe opriri
21h 25mCLJ-VCE
24/6Lu
mai multe opriri
8h 30mVCE-CLJ
390 €
20/6Jo
mai multe opririLufthansa
4h 25mCLJ-VCE
24/6Lu
mai multe opririLufthansa
10h 05mVCE-CLJ
401 €
20/6Jo
mai multe opriri
10h 45mCLJ-VCE
24/6Lu
mai multe opriri
16h 35mVCE-CLJ
409 €
24/6Lu
mai multe opriri
8h 20mCLJ-VCE
2/7Ma
mai multe opriri
12h 45mVCE-CLJ
419 €
20/6Jo
mai multe opriri
10h 45mCLJ-VCE
24/6Lu
mai multe opriri
8h 40mVCE-CLJ
443 €
24/6Lu
mai multe opriri
9h 40mCLJ-VCE
4/7Jo
mai multe opriri
18h 00mVCE-CLJ
446 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri Cluj-Napoca - Veneţia Marco Polo

Oferte zboruri dus-întors:

Veneţia Marco Polo - Cluj-Napoca

Clasa cabinei:

49 €