Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Întrebări frecvente și sfaturi

Găsește zboruri ieftine din Craiova către Venetia

1 adult
0 bagaje
Du 21/7
Du 28/7
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 44.575.007 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Craiovacătre Venetia -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Craiovacătre Venetia pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Craiovacătre Venetia?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Craiovacătre Venetia.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Craiovacătre Venetia costă 60 €, între Craiova și Bologna. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 101 €.

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Craiova șiVenetia?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Craiova către Venetia.
Există o companie aerienă care operează zboruri directe din Craiovacătre Venetia și este Wizz Air Malta. Cea mai bună ofertă de zbor doar dus găsită cu Wizz Air Malta pentru această rută este 27 €.

Câte zboruri există între Craiova și Venetia zilnic?

Există maxim un zbor direct pe zi care decolează din Craiova și aterizează în Venetia, cu o durată medie de zbor de 2h 00m. Momentul de plecare cel mai obișnuit este 14:00, iar cele mai multe zboruri decolează după-amiaza. În fiecare săptămână operează 2 zboruri.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Craiova și Venetia?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Când să rezervi zborurile din Craiova către Venetia

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Craiova către Venetia based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Craiova către Venetia

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Craiova către Venetia?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Craiova către Venetia?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Craiova către Venetia.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Craiova către Venetia în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Venetia din Craiova să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Craiova către Venetia?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Venetia cu o companie aeriană și înapoi către Craiova cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Craiova către Venetia?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Venetia din Craiova, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Craiova către Venetia

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
1477 kmCRA-I31

Caută după escale

Zboruri Craiova - Venetia

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: