Găsește zboruri
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene
Oferte

Găsiți zboruri ieftine de la Germania către Bucureşti Henri Coandă începând cu 38 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, când au căutat un zbor către Henri Coandă cu plecare pe 29/8. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Du 21/7
Du 28/7

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Bucureşti Henri Coandă

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 44.575.007 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri către Henri Coandă Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Henri Coandă pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cel mai ieftin zbor în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Acestea sunt cele mai bune prețuri găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele trei zile, cea mai ieftină ofertă de zbor în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă a fost cea pentru ruta din Berlin, în 35 €, pentru o călătorie doar dus, și 77 €, pentru călătoria dus-întors. Cea mai populară conexiune este zborul din Frankfurt în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă pentru care utilizatorii au găsit oferte dus-întors începând de la 151 €, în ultimele trei zile.

Cât costă un zbor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Prețul mediu și cel mai ieftin pentru toate zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă de la fiecare origine găsite de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultima lună.
În medie, un zbor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă 182 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele două săptămâni a costat 31 € și avionul a decolat din Memmingen. Cele mai populare rute pe KAYAK sunt Dortmundcătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și costă în medie 176 € și Munchen către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă care costă în medie 283 €.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti este luni, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 206 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este sâmbătă, iar prețurile sunt în medie de 266 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este februarie, când biletele costă, în medie, 51 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt decembrie și August, când costul mediu al biletelor din Germania este 284 € și, respectiv, 279 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este noiembrie, cu un preț mediu de 186 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este, de regulă, seara, când zborurile costă, în medie, 258 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este, de regulă, seara, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 272 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă la următoarele prețuri sau mai puțin: Din Memmingen doar dus la 58 €, dus-întors la 119 €; din Hamburg doar dus la 63 €, dus-întors la 181 €; din Nürnberg doar dus la 65 €; dus-întors la 169 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie, ar trebui să rezervi cu aproximativ 1 săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 90 zile înainte de plecare.

Ce companii aeriene zboară în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Companiile aeriene care zboară cel mai adesea din Germania în Germania sunt Lufthansa, Wizz Air Malta și TAROM. Vezi numărul de zboruri săptămânale din partea companiilor populare care zboară în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă.

Cât durează zborul către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Durata zborului tău către Bucureşti depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Evident, orice zbor care include o escală va fi, de asemenea, mai lung. Cele mai populare rute către Bucureşti pe KAYAK sunt din Munchen, care durează 1h 55m, Berlin, care durează 2h 10m, Frankfurt, care durează 2h 20m, și Hamburg, care durează 2h 30m.

Câte zboruri directe către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă operează zilnic?

Există în jur de 19 zboruri zilnice directe Germania către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Cele mai multe zboruri pleacă dimineața, 05:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 34% dintre zboruri pleacă dimineața.

Câte zboruri directe către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă operează săptămânal?

În fiecare săptămână există în jur de 128 zboruri directe Germaniacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Cea mai frecventă zi pentru plecări este miercuri, cu 16% dintre zboruri decolând în această zi.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Nu există zboruri pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor) sau pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor) către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. În schimb, poți găsi 87 zboruri pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor), cele mai multe decolând din Aeroportul Frankfurt.

How many cities have direct flights către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Din Germania, there are direct flights către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă from 10 cities. The city with the most direct flights is Aeroportul Frankfurt, with 31 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

iulie

Cel mai ieftin zbor

38 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 35%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 21%.
Zbor din Berlin către Bucureşti

Întrebări frecvente - rezervarea zborurilor către Bucureşti Henri Coandă

 • Care este cel mai ieftin zbor în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

  În ultimele trei zile, cea mai ieftină ofertă de zbor în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă a fost cea pentru ruta din Berlin, în 35 €, pentru o călătorie doar dus, și 77 €, pentru călătoria dus-întors. Cea mai populară conexiune este zborul din Frankfurt în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă pentru care utilizatorii au găsit oferte dus-întors începând de la 151 €, în ultimele trei zile.

 • Cât de departe este Aeroportul Bucureşti Henri Coandă de centrul din Bucureşti?

  Între centrul orașului Bucureşti și Aeroportul Bucureşti Henri Coandă sunt 16 km.

 • Cât costă un zbor către Bucureşti?

  În medie, un zbor către Bucureşti costă 182 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 31 € și a plecat din Aeroportul Memmingen-Allgau.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Bucureşti Henri Coandă?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Bucureşti Henri Coandă.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Bucureşti Henri Coandă în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor către Bucureşti Henri Coandă este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către Bucureşti Henri Coandă?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti Henri Coandă și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Bucureşti Henri Coandă?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori în Bucureşti Henri Coandă, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi despre rezervarea zborurilor ieftine către Bucureşti Henri Coandă

 • Introdu aeroportul de plecare și datele de călătorie în câmpurile de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zboruri în Bucureşti Henri Coandă.

Preferi să zbori fără escală către Bucureşti Henri Coandă?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Henri Coandă, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

Germania - Bucureşti Henri Coandă

luni

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +45 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +46 multe altele

marți

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +44 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +45 multe altele

vineri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +37 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +38 multe altele

duminică

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +42 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +43 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti Henri Coandă - Germania

luni

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +45 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +46 multe altele

marți

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +44 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +45 multe altele

vineri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +37 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +38 multe altele

duminică

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +42 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +43 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară din Germania către Henri Coandă.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboară către Bucureşti. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania din Germania către Bucureşti. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori către Henri Coandă? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
7,1
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 236 evaluări
6,2Divertisment
7,6Echipaj
6,5Mâncare
7,0Confort
6,9Îmbarcare
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Germania către Bucureşti

Oferte recente pentru zboruri dus-întors

 
Acestea sunt cele mai ieftine zboruri dus-întors către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
4/7Jo
DirectWizz Air Malta
2h 15mFMM-OTP
18/7Jo
DirectWizz Air Malta
2h 20mOTP-FMM
83 €
15/10Ma
DirectRyanair
2h 10mBER-OTP
16/10Mi
DirectRyanair
2h 15mOTP-BER
83 €
8/9Du
DirectLufthansa
2h 00mMUC-OTP
27/10Du
DirectLufthansa
2h 00mOTP-MUC
142 €
7/8Mi
DirectLufthansa
2h 00mMUC-OTP
14/8Mi
DirectLufthansa
2h 05mOTP-MUC
150 €
28/10Lu
DirectTAROM
2h 25mFRA-OTP
16/11
DirectTAROM
2h 40mOTP-FRA
158 €
1/10Ma
DirectTAROM
2h 25mFRA-OTP
9/10Mi
DirectTAROM
2h 40mOTP-FRA
161 €
6/8Ma
DirectEurowings
2h 35mDUS-OTP
22/8Jo
DirectEurowings
2h 40mOTP-DUS
175 €
17/9Ma
DirectEurowings
2h 35mDUS-OTP
23/9Lu
DirectEurowings
2h 40mOTP-DUS
176 €
26/10
DirectHiSky
2h 20mFRA-OTP
19/11Ma
DirectHiSky
2h 40mOTP-FRA
187 €
7/9
DirectHiSky
2h 20mFRA-OTP
16/9Lu
DirectHiSky
2h 40mOTP-FRA
199 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
29/8Jo
DirectRyanair
2h 10mBER-OTP
38 €
22/8Jo
DirectWizz Air Malta
2h 15mFMM-OTP
39 €
19/11Ma
DirectEurowings
2h 10mSTR-OTP
58 €
10/10Jo
DirectEurowings
2h 10mSTR-OTP
77 €
12/9Jo
DirectLufthansa
2h 00mMUC-OTP
84 €
29/8Jo
1 EscalăLufthansa
4h 45mHAM-OTP
100 €
14/9
DirectHiSky
2h 20mFRA-OTP
112 €
26/6Mi
DirectHiSky
2h 20mFRA-OTP
118 €
26/6Mi
DirectTAROM
2h 25mFRA-OTP
220 €
4/7Jo
DirectTAROM
2h 25mFRA-OTP
226 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment către Henri Coandă

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
Aceste oferte de zbor de ultimă oră sunt cele mai ieftine, găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore pentru zborurile către Bucureşti care pleacă în următoarele zece zile.
26/6Mi
DirectWizz Air Malta
2h 15mFMM-OTP
1/7Lu
DirectWizz Air Malta
2h 20mOTP-FMM
141 €
25/6Ma
mai multe opririPegasus Airlines
26h 00mDTM-OTP
29/6
mai multe opririPegasus Airlines
23h 55mOTP-DTM
161 €
26/6Mi
DirectWizz Air Malta
2h 15mFMM-OTP
1/7Lu
DirectWizz Air Malta
2h 20mOTP-FMM
168 €
22/6
DirectLufthansa
2h 20mFRA-OTP
23/6Du
DirectLufthansa
2h 35mOTP-FRA
199 €
22/6
DirectLufthansa
2h 20mFRA-OTP
23/6Du
DirectLufthansa
2h 35mOTP-FRA
200 €
26/6Mi
DirectHiSky
2h 20mFRA-OTP
29/6
DirectHiSky
2h 40mOTP-FRA
246 €
25/6Ma
DirectTAROM
2h 25mFRA-OTP
28/6Vi
DirectTAROM
2h 40mOTP-FRA
275 €
25/6Ma
DirectTAROM
2h 25mFRA-OTP
27/6Jo
DirectTAROM
2h 40mOTP-FRA
319 €
24/6Lu
DirectEurowings
2h 35mDUS-OTP
28/6Vi
DirectEurowings
2h 40mOTP-DUS
365 €
24/6Lu
DirectEurowings
2h 35mDUS-OTP
28/6Vi
DirectEurowings
2h 40mOTP-DUS
371 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Bucureşti Henri Coandă

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti Henri Coandă - Germania

Clasa cabinei:

413 €
488 €
90 €