Găsește zboruri
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene
Oferte

Găsiți zboruri ieftine de la Grecia către Bucureşti începând cu 40 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, când au căutat un zbor către Henri Coandă cu plecare pe 16/5. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
Du 19/5
Du 26/5

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Bucureşti

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 44.553.814 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 27% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri către Henri Coandă Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Henri Coandă pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cel mai ieftin zbor în Bucureşti?

Acestea sunt cele mai bune prețuri găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
Conform căutărilor realizate pe KAYAK în ultimele 72 de ore, dacă zbori din Atena, ai toate șansele să găsești cea mai bună ofertă în Bucureşti, pentru că acesta a fost cel mai ieftin loc din care să iei avionul. Au fost găsite prețuri pentru doar 38 € (doar dus) și 39 € (pentru un zbor dus-întors). De asemenea, în ultimele 72 hours, cea mai populară conexiune în Bucureşti a fost cea din Salonic, iar cel mai ieftin preț pentru un zbor dus-întors a fost 60 €.

Cât costă un zbor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Prețul mediu și cel mai ieftin pentru toate zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă de la fiecare origine găsite de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultima lună.
În medie, un zbor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă 134 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele două săptămâni a costat 22 € și avionul a decolat din Salonic. Cele mai populare rute pe KAYAK sunt Heraklioncătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și costă în medie 168 € și Atena către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă care costă în medie 139 €.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti este miercuri, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 87 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este duminică, iar prețurile sunt în medie de 174 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este octombrie, când biletele costă, în medie, 70 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt decembrie și ianuarie, când costul mediu al biletelor din Grecia este 231 € și, respectiv, 211 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este februarie, cu un preț mediu de 57 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este, de regulă, seara, când zborurile costă, în medie, 115 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este, de regulă, seara, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 156 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă pentru următoarele prețuri sau mai puțin: Din Salonic doar dus la 33 €, dus-întors la 364 €; din Atena doar dus la 76 €; dus-întors la 97 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie, ar trebui să rezervi cu aproximativ 1 săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 55 zile înainte de plecare.

Ce companii aeriene zboară în Bucureşti?

Aegean Airlines, TAROM și Wizz Air Malta au, în general, cele mai frecvente conexiuni din Grecia în Bucureşti Vezi numărul de zboruri săptămânale din partea companiilor populare care zboară în Bucureşti.

Cât durează zborul către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Durata zborului tău către Bucureşti depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Evident, orice zbor care include o escală va fi, de asemenea, mai lung. Cele mai populare rute către Bucureşti pe KAYAK sunt din Salonic, care durează 1h 10m, și Atena, care durează 1h 30m.

Câte zboruri directe către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă operează zilnic?

Există în jur de 18 zboruri zilnice directe Grecia către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Cele mai multe zboruri pleacă dimineața, 05:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 29% dintre zboruri pleacă dimineața.

Câte zboruri directe către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă operează săptămânal?

În fiecare săptămână există în jur de 126 zboruri directe Greciacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Cea mai frecventă zi pentru plecări este vineri, cu 18% dintre zboruri decolând în această zi.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Nu există zboruri pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor) sau pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor) către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. În schimb, poți găsi 41 zboruri pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor), cele mai multe decolând din Atena.

How many cities have direct flights către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Din Grecia, there are direct flights către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă from 2 cities. The city with the most direct flights is Atena, with 25 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

septembrie

Sezon de vârf

februarie

Cel mai ieftin zbor

40 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, însă cu o creștere medie de preț de 4%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 14%.
Zbor din Atena către Bucureşti

Întrebări frecvente - rezervarea zborurilor către Bucureşti

 • Care este cel mai ieftin zbor în Bucureşti?

  Conform căutărilor realizate pe KAYAK în ultimele 72 de ore, dacă zbori din Atena, ai toate șansele să găsești cea mai bună ofertă în Bucureşti, pentru că acesta a fost cel mai ieftin loc din care să iei avionul. Au fost găsite prețuri pentru doar 38 € (doar dus) și 39 € (pentru un zbor dus-întors). De asemenea, în ultimele 72 hours, cea mai populară conexiune în Bucureşti a fost cea din Salonic, iar cel mai ieftin preț pentru un zbor dus-întors a fost 60 €.

 • Cât de departe este Bucureşti de centrul din Bucureşti?

  Distanța dintre Bucureşti și centrul orașului Bucureşti este 16 km.

 • Cât costă un zbor către Bucureşti?

  În medie, un zbor către Bucureşti costă 134 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 22 € și a plecat din Aeroportul Salonic Makedonia.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor către Bucureşti este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori în Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi despre rezervarea zborurilor ieftine către Bucureşti

 • Introdu aeroportul de plecare și datele de călătorie în câmpurile de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zboruri în Bucureşti.

Preferi să zbori fără escală către Bucureşti Henri Coandă?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Henri Coandă, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

Grecia - Bucureşti Henri Coandă

luni

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +45 multe altele

marți

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +41 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +42 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +45 multe altele

vineri

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +45 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +38 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +39 multe altele

duminică

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +41 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +42 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti Henri Coandă - Grecia

luni

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +45 multe altele

marți

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +41 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +42 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +45 multe altele

vineri

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +45 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +38 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +39 multe altele

duminică

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +41 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +42 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene zboară din Grecia către Henri Coandă.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboară către Bucureşti. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania din Grecia către Bucureşti. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori către Henri Coandă? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
8,0
Aegean AirlinesScor general bazat pe 917 evaluări
7,5food
7,8boarding
7,9comfort
8,5crew
7,1entertainment
Evaluările companiei aeriene

Mi-a plăcut aterizarea și echipajul de bord Nu mi-a plăcut verificarea actelor de îmbarcare de către o persoană care vorbea întruna la telefon, întârziind astfel îmbarcarea și inducând astfel o stare de ușoară nervozitate

10,0 ExcelentAdrian, iul. 2023ATH - OTP
Citește mai multe despre recenziile Aegean Airlines

Mi-a plăcut aterizarea și echipajul de bord Nu mi-a plăcut verificarea actelor de îmbarcare de către o persoană care vorbea întruna la telefon, întârziind astfel îmbarcarea și inducând astfel o stare de ușoară nervozitate

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Grecia către Bucureşti

Oferte recente pentru zboruri dus-întors

 
Acestea sunt cele mai ieftine zboruri dus-întors către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
23/5Jo
DirectWizz Air Malta
1h 15mSKG-OTP
26/5Du
DirectWizz Air Malta
1h 20mOTP-SKG
42 €
14/5Ma
DirectWizz Air Malta
1h 15mSKG-OTP
18/5
DirectWizz Air Malta
1h 20mOTP-SKG
44 €
10/5Vi
DirectRyanair
1h 15mSKG-OTP
12/5Du
DirectRyanair
1h 20mOTP-SKG
67 €
1/5Mi
DirectRyanair
1h 15mSKG-OTP
8/5Mi
DirectRyanair
1h 19mOTP-SKG
96 €
2/10Mi
DirectTAROM
1h 35mATH-OTP
6/10Du
DirectTAROM
1h 40mOTP-ATH
98 €
23/5Jo
1 Escală
6h 35mSKG-OTP
26/5Du
Direct
1h 20mOTP-SKG
102 €
16/5Jo
Direct
1h 45mATH-OTP
22/5Mi
1 Escală
7h 30mOTP-ATH
112 €
15/5Mi
DirectTAROM
1h 35mATH-OTP
22/5Mi
DirectTAROM
1h 40mOTP-ATH
138 €
7/8Mi
DirectAegean Airlines
1h 35mATH-OTP
10/8
DirectAegean Airlines
1h 35mOTP-ATH
149 €
24/6Lu
1 EscalăAegean Airlines
3h 05mSKG-OTP
27/6Jo
1 EscalăAegean Airlines
9h 55mOTP-SKG
167 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
16/5Jo
DirectWizz Air Malta
1h 45mATH-OTP
40 €
16/5Jo
DirectWizz Air Malta
1h 45mATH-OTP
44 €
7/6Vi
DirectAegean Airlines
1h 30mATH-OTP
68 €
15/5Mi
1 Escală
10h 25mATH-OTP
71 €
15/5Mi
DirectTAROM
1h 35mATH-OTP
74 €
26/4Vi
DirectTAROM
1h 35mATH-OTP
75 €
18/5
1 Escală
16h 30mATH-OTP
81 €
4/7Jo
1 EscalăAir Serbia
22h 15mSKG-OTP
82 €
12/8Lu
1 EscalăAegean Airlines
11h 40mSKG-OTP
93 €
2/5Jo
1 EscalăAir Serbia
22h 15mSKG-OTP
107 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment către Henri Coandă

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
Aceste oferte de zbor de ultimă oră sunt cele mai ieftine, găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore pentru zborurile către Bucureşti care pleacă în următoarele zece zile.
23/4Ma
DirectWizz Air Malta
1h 15mSKG-OTP
25/4Jo
DirectWizz Air Malta
1h 20mOTP-SKG
83 €
20/4
DirectWizz Air Malta
1h 15mSKG-OTP
21/4Du
DirectWizz Air Malta
1h 20mOTP-SKG
104 €
20/4
mai multe opririTurkish Airlines
4h 15mATH-OTP
22/4Lu
mai multe opririTurkish Airlines
11h 10mOTP-ATH
167 €
20/4
mai multe opriri
10h 00mSKG-OTP
21/4Du
Direct
1h 20mOTP-SKG
175 €
20/4
mai multe opririTurkish Airlines
4h 15mATH-OTP
22/4Lu
mai multe opririTurkish Airlines
5h 25mOTP-ATH
182 €
23/4Ma
mai multe opriri
3h 05mSKG-OTP
25/4Jo
Direct
1h 20mOTP-SKG
186 €
21/4Du
DirectAegean Airlines
1h 30mATH-OTP
22/4Lu
DirectAegean Airlines
1h 35mOTP-ATH
225 €
20/4
mai multe opririAegean Airlines
11h 40mSKG-OTP
21/4Du
mai multe opririAegean Airlines
11h 35mOTP-SKG
253 €
20/4
mai multe opririLufthansa
16h 40mSKG-OTP
21/4Du
mai multe opririLufthansa
16h 05mOTP-SKG
609 €
23/4Ma
mai multe opririLufthansa
8h 05mSKG-OTP
26/4Vi
mai multe opririLufthansa
6h 05mOTP-SKG
692 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Grecia

Clasa cabinei:

14 €