Găsește zboruri
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene
Oferte

Găsește zboruri ieftine din Grecia către Bucureşti începând cu 23 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, când au căutat un zbor către Bucureşti cu plecare pe 18/5. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Ma 11/6
Ma 18/6

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Bucureşti

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 42.369.914 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri către Bucureşti Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Bucureşti pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cel mai ieftin zbor în Bucureşti?

Acestea sunt cele mai bune prețuri găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
Ruta de zbor Atena - Bucureşti a fost cea mai populară rută pe KAYAK din ultimele trei zile. S-au găsit zboruri dus întors la doar 75 €. De asemenea, în ultimele trei zile, Salonic a fost cea mai economică destinație din care poți să zbori în Bucureşti, cu bilete doar dus la 21 € și bilete dus-întors la 36 €.

Cât costă un zbor către Bucureşti?

Prețul mediu și cel mai ieftin pentru toate zborurile către Bucureşti de la fiecare origine găsite de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultima lună.
În medie, un zbor către Bucureşti costă 113 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele două săptămâni a costat 20 € și avionul a decolat din Salonic. Cele mai populare rute pe KAYAK sunt Atenacătre Bucureşti și costă în medie 133 € și Salonic către Bucureşti care costă în medie 98 €.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Bucureşticăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti este miercuri, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 76 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este sâmbătă, iar prețurile sunt în medie de 200 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Bucureşti, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Bucureşti este octombrie, când biletele costă, în medie, 79 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt aprilie și decembrie, când costul mediu al biletelor din Grecia este 364 € și, respectiv, 227 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este ianuarie, cu un preț mediu de 81 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Bucureşti?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Bucureşti în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Bucureşti este, de regulă, după-amiaza, când zborurile costă, în medie, 71 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Bucureşti este, de regulă, după-amiaza, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 150 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Bucureşti?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Bucureşti, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Bucureşti la următoarele prețuri sau mai puțin: Din Salonic doar dus la 49 €, dus-întors la 78 €; din Heraklion doar dus la 69 €, dus-întors la 100 €; din Atena doar dus la 79 €; dus-întors la 94 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor către Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Bucureşti, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie, ar trebui să rezervi cu aproximativ 1 săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 90 zile înainte de plecare.

Care este cel ami ieftin aeroport din Bucureşti pe care să aterizez?

Prețurile vor fi diferite în funcție de aeroportul de plecare, dar, în general, cel mai ieftin aeroport spre care se zboară în Bucureşti esteAeroportul Bucureşti Henri Coandă, cu un preț mediu de 127 €.

Ce companii aeriene zboară în Bucureşti?

Ryanair, Aegean Airlines și TAROM sunt companiile care zboară cel mai frecvent în Bucureşti din Grecia. Vezi numărul de zboruri săptămânale din partea companiilor populare care zboară în Bucureşti.

Câte aeroporturi există în Bucureşti?

Există 2 aeroporturi în Bucureşti: Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) și Aeroportul Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu (BBU). Cel mai aglomerat aeroport este Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP), cu 100% din toate zborurile care sosesc acolo.

Cât durează zborul către Bucureşti?

Durata zborului tău către Bucureşti depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Evident, orice zbor care include o escală va fi, de asemenea, mai lung. Cele mai populare rute către Bucureşti pe KAYAK sunt din Salonic, care durează 1h 15m, și Atena, care durează 1h 30m.

Câte zboruri directe către Bucureşti operează zilnic?

Există în jur de 19 zboruri zilnice directe Grecia către Bucureşti. Cele mai multe zboruri pleacă noaptea, 05:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 33% dintre zboruri pleacă noaptea.

Câte zboruri directe către Bucureşti operează săptămânal?

În fiecare săptămână există în jur de 130 zboruri directe Greciacătre Bucureşti. Cea mai frecventă zi pentru plecări este vineri, cu 18% dintre zboruri decolând în această zi.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Bucureşti?

Nu există zboruri pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor) sau pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor) către Bucureşti. În schimb, poți găsi 55 zboruri pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor), cele mai multe decolând din Atena.

How many cities have direct flights către Bucureşti?

Din Grecia, there are direct flights către Bucureşti from 8 cities. The city with the most direct flights is Atena, with 25 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

septembrie

Sezon de vârf

decembrie

Cel mai ieftin zbor

23 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 12%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 25%.
Zbor din Salonic către Bucureşti

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Bucureşti

 • Care este cel mai ieftin zbor în Bucureşti?

  Ruta de zbor Atena - Bucureşti a fost cea mai populară rută pe KAYAK din ultimele trei zile. S-au găsit zboruri dus întors la doar 75 €. De asemenea, în ultimele trei zile, Salonic a fost cea mai economică destinație din care poți să zbori în Bucureşti, cu bilete doar dus la 21 € și bilete dus-întors la 36 €.

 • Care aeroport din Bucureşti se află cel mai aproape de centrul orașului?

  Există 2 aeroport principal în Bucureşti. Cel mai aproapiat de centrul orașului Bucureşti este Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu (8 km), urmat de Bucureşti Henri Coandă (16 km).

 • Cât costă un zbor către Bucureşti?

  În medie, un zbor către Bucureşti costă 113 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 20 € și a plecat din Aeroportul Salonic Makedonia.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Bucureşti să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi zboruri ieftine către Bucureşti

 • Introdu aeroportul tău de plecare preferat și datele de călătorie în câmpul de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zborurile Bucureşti.

Preferi să zbori fără escală către Bucureşti?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Bucureşti, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

Grecia - Bucureşti

luni

Aegean Airlines, Aeroitalia, Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines, Aeroitalia, +45 multe altele

marți

Aegean Airlines, Aeromexico, Air Austral, +43 multe altele

Aegean Airlines, Aeromexico, +44 multe altele

miercuri

Aegean Airlines, Aeroitalia, Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines, Aeroitalia, +45 multe altele

joi

Aegean Airlines, Aeromexico, Air Austral, +45 multe altele

Aegean Airlines, Aeromexico, +46 multe altele

vineri

Aegean Airlines, Aeroitalia, Aeromexico, +43 multe altele

Aegean Airlines, Aeroitalia, +44 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines, Aeromexico, Air Austral, +38 multe altele

Aegean Airlines, Aeromexico, +39 multe altele

duminică

Aegean Airlines, Aeroitalia, Aeromexico, +42 multe altele

Aegean Airlines, Aeroitalia, +43 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti - Grecia

luni

Aegean Airlines, Aeroitalia, Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines, Aeroitalia, +45 multe altele

marți

Aegean Airlines, Aeromexico, Air Austral, +43 multe altele

Aegean Airlines, Aeromexico, +44 multe altele

miercuri

Aegean Airlines, Aeroitalia, Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines, Aeroitalia, +45 multe altele

joi

Aegean Airlines, Aeromexico, Air Austral, +45 multe altele

Aegean Airlines, Aeromexico, +46 multe altele

vineri

Aegean Airlines, Aeroitalia, Aeromexico, +43 multe altele

Aegean Airlines, Aeroitalia, +44 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines, Aeromexico, Air Austral, +38 multe altele

Aegean Airlines, Aeromexico, +39 multe altele

duminică

Aegean Airlines, Aeroitalia, Aeromexico, +42 multe altele

Aegean Airlines, Aeroitalia, +43 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene zboară din Grecia către Bucureşti.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboară către Bucureşti. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania din Grecia către Bucureşti. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori către Bucureşti? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
8,0
Aegean AirlinesScor general bazat pe 903 evaluări
7,1Divertisment
7,8Îmbarcare
7,5Mâncare
7,9Confort
8,5Echipaj
Evaluările companiei aeriene

Mi-a plăcut aterizarea și echipajul de bord Nu mi-a plăcut verificarea actelor de îmbarcare de către o persoană care vorbea întruna la telefon, întârziind astfel îmbarcarea și inducând astfel o stare de ușoară nervozitate

10,0 ExcelentAdrian, iul. 2023ATH - OTP
Citește mai multe despre recenziile Aegean Airlines

Mi-a plăcut aterizarea și echipajul de bord Nu mi-a plăcut verificarea actelor de îmbarcare de către o persoană care vorbea întruna la telefon, întârziind astfel îmbarcarea și inducând astfel o stare de ușoară nervozitate

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Grecia către Bucureşti

Oferte recente pentru zboruri dus-întors

 
Acestea sunt cele mai ieftine zboruri dus-întors către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
11/6Ma
DirectWizz Air Malta
1h 15mSKG-OTP
18/6Ma
DirectWizz Air Malta
1h 20mOTP-SKG
40 €
25/5
DirectWizz Air Malta
1h 15mSKG-OTP
1/6
DirectWizz Air Malta
1h 20mOTP-SKG
41 €
25/9Mi
DirectRyanair
1h 15mSKG-OTP
27/9Vi
DirectRyanair
1h 20mOTP-SKG
45 €
15/10Ma
DirectRyanair
1h 15mSKG-OTP
17/10Jo
DirectRyanair
1h 20mOTP-SKG
53 €
8/11Vi
DirectAegean Airlines
1h 35mATH-OTP
11/11Lu
DirectAegean Airlines
1h 35mOTP-ATH
92 €
1/6
Direct
1h 15mSKG-OTP
5/6Mi
2 Escale
22h 05mOTP-SKG
92 €
12/9Jo
DirectTAROM
1h 35mATH-OTP
21/9
DirectTAROM
1h 40mOTP-ATH
97 €
15/10Ma
Direct
1h 15mSKG-OTP
17/10Jo
1 Escală
9h 55mOTP-SKG
97 €
22/5Mi
DirectAegean Airlines
1h 30mATH-OTP
27/5Lu
DirectAegean Airlines
1h 35mOTP-ATH
105 €
30/5Jo
DirectTAROM
1h 35mATH-OTP
4/6Ma
DirectTAROM
1h 40mOTP-ATH
109 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
18/5
DirectWizz Air Malta
1h 15mSKG-OTP
23 €
26/5Du
DirectWizz Air Malta
1h 10mSKG-OTP
30 €
22/6
DirectWizz Air Malta
1h 45mATH-OTP
30 €
14/8Mi
DirectRyanair
1h 15mSKG-OTP
31 €
17/5Vi
DirectRyanair
1h 15mSKG-OTP
35 €
19/6Mi
DirectTAROM
1h 35mATH-OTP
61 €
30/5Jo
DirectTAROM
1h 35mATH-OTP
62 €
19/5Du
DirectAegean Airlines
1h 30mATH-OTP
65 €
15/10Ma
2 EscaleAegean Airlines
14h 45mSKG-OTP
81 €
15/8Jo
2 EscaleWizz Air
35h 20mATH-OTP
304 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment către Bucureşti

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
Aceste oferte de zbor de ultimă oră sunt cele mai ieftine, găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore pentru zborurile către Bucureşti care pleacă în următoarele zece zile.
14/5Ma
DirectWizz Air Malta
1h 15mSKG-OTP
18/5
DirectWizz Air Malta
1h 20mOTP-SKG
74 €
14/5Ma
DirectWizz Air Malta
1h 15mSKG-OTP
18/5
DirectWizz Air Malta
1h 20mOTP-SKG
81 €
17/5Vi
Direct
1h 40mSKG-OTP
19/5Du
Direct
1h 20mOTP-SKG
112 €
17/5Vi
mai multe opriri
10h 00mSKG-OTP
19/5Du
Direct
1h 20mOTP-SKG
139 €
17/5Vi
mai multe opririAegean Airlines
11h 00mSKG-OTP
19/5Du
mai multe opririAegean Airlines
11h 35mOTP-SKG
206 €
15/5Mi
DirectAegean Airlines
1h 30mATH-OTP
19/5Du
DirectAegean Airlines
1h 35mOTP-ATH
208 €
15/5Mi
mai multe opririSWISS
10h 30mATH-OTP
19/5Du
mai multe opririSWISS
8h 35mOTP-ATH
236 €
17/5Vi
mai multe opririTurkish Airlines
4h 15mATH-OTP
22/5Mi
mai multe opririTurkish Airlines
5h 25mOTP-ATH
258 €
14/5Ma
mai multe opririTurkish Airlines
10h 20mATH-OTP
16/5Jo
mai multe opririTurkish Airlines
17h 05mOTP-ATH
270 €
15/5Mi
mai multe opririSWISS
10h 30mATH-OTP
19/5Du
mai multe opririSWISS
14h 20mOTP-ATH
336 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț