Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

HER - OTP

Găsește zboruri ieftine din Heraklion în Bucureşti

1 adult
Mi 27/3
Mi 3/4
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 50.259.570 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 25% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Heraklioncătre Henri Coandă -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Heraklioncătre Henri Coandă pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Heraklion în Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Heraklioncătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Prețul biletului de avion către Bucureşti va fi, în general, mai ieftin dacă zbori într-o zi de marți și mai scump, într-o joi. Pentru zborul de întoarcere în Heraklion cumpărat la cel mai bun preț, ar trebui să încerci să alegi o zi de duminică, evitând zilele de luni.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Heraklioncătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Heraklion din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Heraklioncătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este octombrie, iar biletele costă în medie 69 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt decembrie și ianuarie, iar costul mediu al biletelor de avion este 227 € și 208 €.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Heraklion și Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Bine de știut

În afara sezonului

aprilie

Sezon de vârf

februarie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 44%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 9%.

Când să rezervi zborurile din Heraklion către Henri Coandă

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Heraklion către Henri Coandă based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Heraklion în Bucureşti

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Heraklion în Bucureşti?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Heraklion în Bucureşti este Airbus A318/A319/A320/A321.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Heraklion către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Heraklion către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Heraklion în Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Heraklion către Bucureşti este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Heraklion către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti și înapoi, în Heraklion, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Heraklion în Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Heraklion în Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Heraklion către Bucureşti

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
1656 kmHER-OTP

Caută după escale

Zboruri Heraklion - Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Heraklion

Clasa cabinei:

74 €

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: