Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe

SAW - OTP

Găsiți zboruri ieftine de la Istanbul Sabiha Gokcen către Bucureşti începând cu 56 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Sabiha Gokcencătre Henri Coandă cu plecare pe 27/6. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Du 21/7
Du 28/7

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Bucureşti

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Istanbul către Bucureşti.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Istanbul către Bucureşti.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 44.575.007 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Sabiha Gokcencătre Henri Coandă (SAW-OTP)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Sabiha Gokcencătre Henri Coandă care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
16:30 - 17:50SAW-OTP
1h 20mdirect
18:50 - 20:10OTP-SAW
1h 20mdirect
112 €Pegasus Airlines
Găsește oferta
Du, 28 iul - Lu, 5 aug
16:30 - 17:50SAW-OTP
1h 20mdirect
18:50 - 20:10OTP-SAW
1h 20mdirect
113 €Pegasus Airlines
Găsește oferta
Vi, 2 aug - Lu, 5 aug
16:30 - 17:50SAW-OTP
1h 20mdirect
18:50 - 20:10OTP-SAW
1h 20mdirect
115 €Pegasus Airlines
Găsește oferta
Vi, 2 aug - Lu, 5 aug
16:50 - 18:10SAW-OTP
1h 20mdirect
19:00 - 20:20OTP-SAW
1h 20mdirect
118 €Pegasus Airlines
Găsește oferta
Jo, 3 oct - Du, 6 oct
05:45 - 15:10SAW-OTP
9h 25m1 escală
18:50 - 20:10OTP-SAW
1h 20mdirect
Du, 28 iul - Lu, 5 aug
11:20 - 19:45SAW-OTP
8h 25m1 escală
17:25 - 18:45OTP-SAW
1h 20mdirect
Mi, 2 oct - Sâ, 5 oct
22:25 - 14:45SAW-OTP
16h 20m1 escală
15:40 - 21:15OTP-SAW
29h 35m1 escală
164 €flydubai
Găsește oferta
Vi, 2 aug - Lu, 5 aug
22:25 - 14:45SAW-OTP
16h 20m1 escală
15:40 - 13:05OTP-SAW
21h 25m1 escală
167 €flydubai
Găsește oferta
Vi, 2 aug - Lu, 5 aug
08:50 - 17:20SAW-OTP
8h 30m1 escală
07:05 - 17:10OTP-SAW
10h 05m1 escală
621 €KLM
Găsește oferta
Jo, 3 oct - Du, 6 oct
08:30 - 00:55SAW-OTP
16h 25m1 escală
18:05 - 17:10OTP-SAW
23h 05m1 escală
682 €KLM
Găsește oferta
Vi, 6 sept - Du, 15 sept

Zboruri din Sabiha Gokcencătre Henri Coandă -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Sabiha Gokcencătre Henri Coandă pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Istanbul Sabiha Gokcen în Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Aeroportul Istanbul Sabiha Gokcencătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă poți să îți alegi date de zbor cât de cât flexibile, îți recomandăm să zbori în Bucureşti într-o luni, ziua în am găsit, în mare parte, cele mai mici prețuri pentru această rută. Pe de altă parte, joi este cea mai scumpă zi pentru a zbura din Istanbul Sabiha Gokcen în Bucureşti. În privința biletului de întoarcere, îți recomandăm să zbori într-o luni și să eviți zilele de sâmbătă.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Aeroportul Istanbul Sabiha Gokcencătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Aeroportul Istanbul Sabiha Gokcen din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Aeroportul Istanbul Sabiha Gokcencătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este iunie, iar biletele costă în medie 112 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt septembrie și aprilie, iar costul mediu al biletelor de avion este 199 € și 185 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Aeroportul Istanbul Sabiha Gokcencătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Istanbul Sabiha Gokcen elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Aeroportul Istanbul Sabiha Gokcencătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, ar trebui să rezervi cu 2săptămâni înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 40 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Istanbul Sabiha Gokcen în Bucureşti?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele trei zile, Pegasus Airlines a oferit cea mai bună ofertă de zbor doar dus pentru această rută, la 57 €. Utilizatorii KAYAK au mai găsit zboruri Istanbul Sabiha Gokcen - Bucureşti, dus-întors, cu Pegasus Airlines (de la 112 €) și cu flydubai (de la 164 €).

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Aeroportul Istanbul Sabiha Gokcen șiAeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Aeroportul Istanbul Sabiha Gokcen către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă.
Există o companie aerienă care operează zboruri directe din Aeroportul Istanbul Sabiha Gokcencătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și este Pegasus Airlines. Cea mai bună ofertă de zbor doar dus găsită cu Pegasus Airlines pentru această rută este 128 €.

Câte zboruri există între Aeroportul Istanbul Sabiha Gokcen și Aeroportul Bucureşti Henri Coandă zilnic?

Există maxim un zbor direct pe zi care decolează din Aeroportul Istanbul Sabiha Gokcen și aterizează în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, cu o durată medie de zbor de 1h 20m. Momentul de plecare cel mai obișnuit este 15:00, iar cele mai multe zboruri decolează după-amiaza. În fiecare săptămână operează 7 zboruri.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Aeroportul Istanbul Sabiha Gokcen și Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Cât durează un zbor din Istanbul Sabiha Gokcen în Bucureşti?

Un zbor direct în Bucureşti va dura, în medie, 1h 20m, străbătând o distanță de 780 km din Istanbul Sabiha Gokcen.

La ce oră pleacă primul avion din Istanbul Sabiha Gokcen în Bucureşti?

Cei care se trezesc devreme pot lua cel mai devreme zbordin Aeroportul Istanbul Sabiha Gokcen la 15:05 și vor ateriza în Aeroportul Bucureşti Henri Coandă la16:25.

La ce oră pleacă ultimul avion din Istanbul Sabiha Gokcen în Bucureşti?

Dacă preferi să zbori noaptea, ultimul zbor din Aeroportul Istanbul Sabiha Gokcencătre Aeroportul Istanbul Sabiha Gokcen decolează la 16:50 și aterizează la 18:10.

Bine de știut

În afara sezonului

septembrie

Sezon de vârf

mai

Cel mai ieftin zbor

56 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 33%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 16%.
Zbor din Istanbul Sabiha Gokcen către Bucureşti

Când să rezervi zborurile din Sabiha Gokcen către Henri Coandă

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Sabiha Gokcen către Henri Coandă based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Istanbul Sabiha Gokcen în Bucureşti

 • Care sunt aeroporturile care deservesc zborurile din Istanbul Sabiha Gokcen către Bucureşti?

  În drumul spre Bucureşti, vei zbura din Istanbul Sabiha Gokcen și vei ateriza pe Bucureşti Henri Coandă.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Istanbul Sabiha Gokcen în Bucureşti?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Istanbul Sabiha Gokcen în Bucureşti este Airbus A330-300.

 • În ce zile pot lua un zbor direct din Istanbul Sabiha Gokcen în Bucureşti?

  În fiecare zi, operează zboruri directe din Istanbul Sabiha Gokcen în Bucureşti.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Istanbul Sabiha Gokcen către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Istanbul Sabiha Gokcen către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Istanbul Sabiha Gokcen în Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Istanbul Sabiha Gokcen către Bucureşti este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Istanbul Sabiha Gokcen către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti și înapoi, în Istanbul Sabiha Gokcen, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Istanbul Sabiha Gokcen în Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Istanbul Sabiha Gokcen în Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi KAYAK pentru a găsi un zbor ieftin din Aeroportul Istanbul Sabiha Gokcen către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă

 • Cauți un zbor ieftin? 25% dintre utilizatorii noștri au găsit zboruri la doar 66 € sau chiar mai puțin pentru o călătorie doar dus pe această rută și 117 € sau mai puțin pentru călătoria dus-întors.

Preferi să zbori fără escală de la Istanbul Sabiha Gokcen către Bucureşti Henri Coandă?

Află care companii aeriene zboară direct din Sabiha Gokcen către Henri Coandă, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Istanbul Sabiha Gokcen - Bucureşti Henri Coandă

luni

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

marți

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

miercuri

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

joi

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

vineri

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

sâmbătă

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

duminică

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti Henri Coandă - Istanbul Sabiha Gokcen

luni

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

marți

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

miercuri

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

joi

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

vineri

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

sâmbătă

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

duminică

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Rezervă bilete de avion ieftine din Istanbul către Bucureşti

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Istanbulcătre Bucureştigăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
27/6Jo
1 Escală
17h 00mSAW-OTP
56 €
28/11Jo
DirectPegasus Airlines
1h 20mSAW-OTP
57 €
28/7Du
DirectPegasus Airlines
1h 20mSAW-OTP
59 €
6/7
1 EscalăBritish Airways
21h 45mSAW-OTP
81 €
24/7Mi
1 EscalăAzerbaijan Airlines
14h 30mSAW-OTP
230 €
26/6Mi
1 EscalăAzerbaijan Airlines
14h 30mSAW-OTP
300 €
15/8Jo
1 EscalăKLM
8h 45mSAW-OTP
512 €
28/7Du
1 Escalăflydubai
24h 40mSAW-OTP
570 €
28/7Du
1 Escalăflydubai
16h 20mSAW-OTP
573 €
28/6Vi
1 EscalăBritish Airways
10h 05mSAW-OTP
867 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Sabiha Gokcencătre Henri Coandă.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Istanbul către Bucureşti that are departing in the next 10 days.
22/6
DirectPegasus Airlines
1h 20mSAW-OTP
26/6Mi
DirectPegasus Airlines
1h 20mOTP-SAW
136 €
26/6Mi
DirectPegasus Airlines
1h 20mSAW-OTP
29/6
DirectPegasus Airlines
1h 20mOTP-SAW
154 €
25/6Ma
mai multe opriri
6h 45mSAW-OTP
30/6Du
mai multe opriri
8h 40mOTP-SAW
166 €
22/6
DirectPegasus Airlines
1h 20mSAW-OTP
26/6Mi
mai multe opririPegasus Airlines
4h 45mOTP-SAW
168 €
24/6Lu
DirectPegasus Airlines
1h 20mSAW-OTP
28/6Vi
DirectPegasus Airlines
1h 20mOTP-SAW
174 €
25/6Ma
mai multe opririPegasus Airlines
6h 45mSAW-OTP
30/6Du
DirectPegasus Airlines
1h 20mOTP-SAW
178 €
26/6Mi
Direct
1h 20mSAW-OTP
30/6Du
mai multe opriri
13h 40mOTP-SAW
181 €
22/6
mai multe opririKLM
16h 10mSAW-OTP
26/6Mi
mai multe opririKLM
17h 45mOTP-SAW
744 €
24/6Lu
mai multe opririflydubai
16h 20mSAW-OTP
28/6Vi
mai multe opririflydubai
29h 35mOTP-SAW
1.176 €
26/6Mi
mai multe opririBritish Airways
22h 20mSAW-OTP
29/6
mai multe opririBritish Airways
17h 55mOTP-SAW
1.260 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri Istanbul Sabiha Gokcen - Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Istanbul Sabiha Gokcen

Clasa cabinei:

66 €