Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene

STN - BUH

Găsiți zboruri ieftine de la Londra Stansted către Bucureşti începând cu 30 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Londra Stanstedcătre Bucureşti cu plecare pe 4/9. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Sâ 13/7
Sâ 20/7

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Bucureşti

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Londra către Bucureşti.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Londra către Bucureşti.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 44.148.666 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Londra Stanstedcătre Bucureşti (STN-BUH)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Londra Stanstedcătre Bucureşti care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
16:15 - 21:20STN-OTP
3h 05mdirect
22:10 - 23:30OTP-STN
3h 20mdirect
59 €Ryanair
Găsește oferta
Ma, 1 oct - Ma, 15 oct
17:55 - 23:00STN-OTP
3h 05mdirect
20:00 - 21:20OTP-STN
3h 20mdirect
65 €Ryanair
Găsește oferta
Lu, 23 sept - Jo, 3 oct
07:50 - 12:55STN-OTP
3h 05mdirect
22:00 - 23:30OTP-STN
3h 30mdirect
75 €Ryanair
Găsește oferta
Jo, 31 oct - Sâ, 16 nov
07:40 - 12:45STN-OTP
3h 05mdirect
21:05 - 22:35OTP-STN
3h 30mdirect
81 €Ryanair
Găsește oferta
Lu, 4 nov - Jo, 7 nov
18:25 - 23:30STN-OTP
3h 05mdirect
05:55 - 07:25OTP-STN
3h 30mdirect
82 €Ryanair
Găsește oferta
Jo, 7 nov - Mi, 15 ian
17:50 - 22:55STN-OTP
3h 05mdirect
18:25 - 19:45OTP-STN
3h 20mdirect
83 €Ryanair
Găsește oferta
Sâ, 21 sept - Ma, 24 sept
17:10 - 22:15STN-OTP
3h 05mdirect
20:00 - 21:20OTP-STN
3h 20mdirect
Mi, 3 iul - Jo, 11 iul
15:50 - 10:50STN-OTP
17h 00m1 escală
11:55 - 22:10OTP-STN
12h 15m1 escală
232 €Pegasus Airlines
Găsește oferta
Sâ, 30 nov - Du, 8 dec
23:15 - 10:50STN-OTP
9h 35m1 escală
11:55 - 22:10OTP-STN
12h 15m1 escală
257 €Pegasus Airlines
Găsește oferta
Sâ, 2 nov - Du, 10 nov
00:20 - 18:10STN-OTP
15h 50m1 escală
19:00 - 10:55OTP-STN
17h 55m1 escală
285 €Pegasus Airlines
Găsește oferta
Mi, 3 iul - Du, 7 iul

Zboruri din Londra Stanstedcătre Bucureşti -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Londra Stanstedcătre Bucureşti pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Aeroportul Londra Stanstedcătre Bucureşti?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Aeroportul Londra Stanstedcătre Bucureşti.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Aeroportul Londra Stanstedcătre Bucureşti costă 69 €, între Aeroportul Londra Stansted și Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 90 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Londra Stansted în Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Aeroportul Londra Stanstedcătre Bucureşti accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă poți să îți alegi date de zbor cât de cât flexibile, îți recomandăm să zbori în Bucureşti într-o marți, ziua în am găsit, în mare parte, cele mai mici prețuri pentru această rută. Pe de altă parte, sâmbătă este cea mai scumpă zi pentru a zbura din Londra Stansted în Bucureşti. În privința biletului de întoarcere, îți recomandăm să zbori într-o joi și să eviți zilele de duminică.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Aeroportul Londra Stanstedcătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Aeroportul Londra Stansted din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Aeroportul Londra Stanstedcătre Bucureşti este ianuarie, iar biletele costă în medie 58 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt decembrie și iulie, iar costul mediu al biletelor de avion este 287 € și 274 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Aeroportul Londra Stanstedcătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Bucureşticătre Aeroportul Londra Stansted elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Aeroportul Londra Stanstedcătre Bucureşti, ar trebui să rezervi cu 1săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 28 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Londra Stansted în Bucureşti?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
Cel mai ieftin zbor dus-întors din Londra Stansted în Bucureşti găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore a fost de 59 € (cu Ryanair), urmat de 232 € (cu Pegasus Airlines). Au mai fost găsite oferte pentru zboruri doar dus începând de la 30 € (cu Ryanair) sau de la 98 € (cu Pegasus Airlines).

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Aeroportul Londra Stansted șiBucureşti?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Aeroportul Londra Stansted către Bucureşti.
Există două companii aeriene care operează zboruri directe din Aeroportul Londra Stanstedcătre Bucureşti Acestea sunt Ryanair și Ryanair UK. Cea mai ieftină companie aeriană pentru această rută este Ryanair, iar cea mai bună ofertă găsită pentru un zbor doar dus este 90 €. În medie, cele mai bune prețuri pentru această rută sunt Ryanair.

Câte zboruri există între Aeroportul Londra Stansted și Bucureşti zilnic?

În fiecare zi se operează între 3 și 4 zboruri directe, care decolează din Aeroportul Londra Stansted și aterizează în Bucureşti, cu o durată medie de zbor de 3h 05m. Cel mai comun moment de plecare este 16:00, iar cele mai multe zboruri decolează dimineața, în vreme ce majoritatea zborurilor aterizează la Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. În fiecare săptămână, se operează 24 zboruri. Cea mai comună zi de plecare este duminică, când decolează 17% dintre toate zborurile săptămânale. Cele mai puține decolări au loc în zilele de luni.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Aeroportul Londra Stansted și Bucureşti?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Cât durează un zbor din Londra Stansted în Bucureşti?

Zborurile directe din Londra Stansted în Bucureşti durează, în general, 3h 05m. Distanța de zbor dintre cele două orașe este de 3.338 km.

La ce oră pleacă primul avion din Londra Stansted în Bucureşti?

Cei care se trezesc devreme pot lua cel mai devreme zbordin Aeroportul Londra Stansted la 06:20 și vor ateriza în Bucureşti la11:25.

La ce oră pleacă ultimul avion din Londra Stansted în Bucureşti?

Dacă preferi să zbori noaptea, ultimul zbor din Aeroportul Londra Stanstedcătre Aeroportul Londra Stansted decolează la 20:10 și aterizează la 01:15.

Bine de știut

În afara sezonului

aprilie

Sezon de vârf

August

Cel mai ieftin zbor

30 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 35%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 86%.
Zbor din Londra Stansted către Bucureşti

Când să rezervi zborurile din Londra Stansted către Bucureşti

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Londra Stansted către Bucureşti based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Londra Stansted în Bucureşti

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Londra Stansted în Bucureşti?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Londra Stansted către Bucureşti este Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets).

 • În ce zile pot lua un zbor direct din Londra Stansted în Bucureşti?

  În fiecare zi, operează zboruri directe din Londra Stansted în Bucureşti.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Londra Stansted către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Londra Stansted către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Londra Stansted în Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Londra Stansted către Bucureşti este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Londra Stansted către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti și înapoi, în Londra Stansted, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Londra Stansted în Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Londra Stansted în Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi un zbor ieftin din Londra Stansted

 • Cauți un zbor ieftin ? 25% dintre utilizatorii noștri au găsit zboruri pentru această rută pentru doar 120 € sau chiar mai puțin (zbor dus-întors).

Preferi să zbori fără escală de la Londra Stansted către Bucureşti?

Află care companii aeriene zboară direct din Londra Stansted către Bucureşti, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Londra Stansted - Bucureşti

luni

Ryanair

Ryanair

marți

Ryanair,Ryanair UK

Ryanair,Ryanair UK

miercuri

Ryanair

Ryanair

joi

Ryanair,Ryanair UK

Ryanair,Ryanair UK

vineri

Ryanair

Ryanair

sâmbătă

Ryanair

Ryanair

duminică

Ryanair

Ryanair

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti - Londra Stansted

luni

Ryanair

Ryanair

marți

Ryanair,Ryanair UK

Ryanair,Ryanair UK

miercuri

Ryanair

Ryanair

joi

Ryanair,Ryanair UK

Ryanair,Ryanair UK

vineri

Ryanair

Ryanair

sâmbătă

Ryanair

Ryanair

duminică

Ryanair

Ryanair

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară din Londra Stansted către Bucureşti.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboarădin Londra către Bucureşti. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania respectivă. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori din Londra Stansted către Bucureşti? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
7,1
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 235 evaluări
7,6Echipaj
6,2Divertisment
7,0Confort
6,5Mâncare
6,9Îmbarcare
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Londra către Bucureşti

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Londracătre Bucureştigăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
4/9Mi
DirectRyanair
3h 05mSTN-OTP
30 €
28/8Mi
DirectRyanair
3h 05mSTN-OTP
31 €
7/10Lu
DirectRyanair
3h 05mSTN-OTP
39 €
30/8Vi
DirectRyanair
3h 05mSTN-OTP
41 €
25/8Du
DirectRyanair
3h 05mSTN-OTP
45 €
6/9Vi
DirectRyanair
3h 05mSTN-OTP
45 €
19/9Jo
1 Escală
9h 15mSTN-OTP
58 €
23/6Du
1 EscalăPegasus Airlines
8h 35mSTN-OTP
98 €
23/6Du
1 EscalăPegasus Airlines
8h 35mSTN-OTP
101 €
4/7Jo
1 EscalăPegasus Airlines
15h 30mSTN-OTP
145 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Londra Stanstedcătre Bucureşti.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Londra către Bucureşti that are departing in the next 10 days.
18/6Ma
DirectRyanair
3h 05mSTN-OTP
22/6
DirectRyanair
3h 20mOTP-STN
140 €
17/6Lu
DirectRyanair
3h 05mSTN-OTP
20/6Jo
DirectRyanair
3h 20mOTP-STN
193 €
16/6Du
DirectRyanair
3h 05mSTN-OTP
19/6Mi
DirectRyanair
3h 19mOTP-STN
223 €
16/6Du
DirectRyanair
3h 05mSTN-OTP
19/6Mi
DirectRyanair
3h 19mOTP-STN
236 €
17/6Lu
DirectRyanair
3h 05mSTN-OTP
18/6Ma
DirectRyanair
3h 20mOTP-STN
237 €
16/6Du
DirectRyanair
3h 05mSTN-OTP
18/6Ma
DirectRyanair
3h 20mOTP-STN
243 €
14/6Vi
mai multe opriri
10h 30mSTN-OTP
16/6Du
mai multe opriri
17h 50mOTP-STN
326 €
16/6Du
mai multe opririPegasus Airlines
23h 05mSTN-OTP
19/6Mi
mai multe opririPegasus Airlines
28h 45mOTP-STN
334 €
16/6Du
mai multe opririPegasus Airlines
27h 45mSTN-OTP
19/6Mi
mai multe opririPegasus Airlines
28h 45mOTP-STN
354 €
16/6Du
mai multe opririPegasus Airlines
15h 30mSTN-OTP
18/6Ma
mai multe opririPegasus Airlines
20h 40mOTP-STN
391 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri Londra Stansted - Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Londra Stansted

Clasa cabinei:

90 €