Găsește zboruri
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene
Oferte

27 € Găsește zboruri ieftine din Marea Britanie către Bucureşti

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, când au căutat un zbor către Bucureşti cu plecare pe 30/8. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Sâ 17/8
Sâ 24/8

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Bucureşti

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 49.111.189 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri către Bucureşti Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Bucureşti pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cel mai ieftin zbor în Bucureşti?

Acestea sunt cele mai bune prețuri găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
Ruta de zbor Londra - Bucureşti a fost cea mai populară rută pe KAYAK din ultimele trei zile. S-au găsit zboruri dus întors la doar 63 €. De asemenea, în ultimele trei zile, Londra a fost cea mai economică destinație din care poți să zbori în Bucureşti, cu bilete doar dus la 25 € și bilete dus-întors la 58 €.

Cât costă un zbor către Bucureşti?

Prețul mediu și cel mai ieftin pentru toate zborurile către Bucureşti de la fiecare origine găsite de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultima lună.
În medie, un zbor către Bucureşti costă 217 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele două săptămâni a costat 41 € și avionul a decolat din Aeroportul Londra Luton. Cele mai populare rute pe KAYAK sunt Londracătre Bucureşti și costă în medie 236 € și Liverpool către Bucureşti care costă în medie 261 €.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Bucureşticăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti este marți, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 178 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este vineri, iar prețurile sunt în medie de 283 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Bucureşti, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Bucureşti este noiembrie, când biletele costă, în medie, 70 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iulie și August, când costul mediu al biletelor din Marea Britanie este 385 € și, respectiv, 350 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este ianuarie, cu un preț mediu de 58 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Bucureşti?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Bucureşti în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Bucureşti este, de regulă, seara, când zborurile costă, în medie, 194 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Bucureşti este, de regulă, seara, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 262 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Bucureşti?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Bucureşti, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Bucureşti la următoarele prețuri sau mai puțin: Din Aeroportul Londra Luton doar dus la 103 €, dus-întors la 170 €; din Aeroportul Londra Gatwick doar dus la 111 €, dus-întors la 190 €; din Aeroportul Londra Stansted doar dus la 112 €; dus-întors la 192 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor către Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Bucureşti, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie, ar trebui să rezervi cu aproximativ 1 săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 64 zile înainte de plecare.

Care este cel ami ieftin aeroport din Bucureşti pe care să aterizez?

Prețurile vor fi diferite în funcție de aeroportul de plecare, dar, în general, cel mai ieftin aeroport spre care se zboară în Bucureşti esteAeroportul Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu, cu un preț mediu de 115 €.

Ce companii aeriene zboară în Bucureşti?

Multe companii aeriene zboară în Bucureşti, dar cele mai frecvente sunt Wizz Air Malta, Ryanair și British Airways. Vezi numărul de zboruri săptămânale din partea companiilor populare care zboară în Bucureşti.

Câte aeroporturi există în Bucureşti?

Există 2 aeroporturi în Bucureşti: Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) și Aeroportul Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu (BBU). Cel mai aglomerat aeroport este Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP), cu 99% din toate zborurile care sosesc acolo.

Cât durează zborul către Bucureşti?

Durata zborului tău către Bucureşti depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Evident, orice zbor care include o escală va fi, de asemenea, mai lung. Cele mai populare rute către Bucureşti pe KAYAK sunt din Londra, care durează 3h 12m, Manchester, care durează 3h 15m, Birmingham, care durează 3h 15m, și Edinburgh, care durează 3h 30m.

Câte zboruri directe către Bucureşti operează zilnic?

Există în jur de 18 zboruri zilnice directe Marea Britanie către Bucureşti. Cele mai multe zboruri pleacă dimineața, 05:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 40% dintre zboruri pleacă dimineața.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Bucureşti?

Nu există zboruri pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor) sau pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor) către Bucureşti. În schimb, poți găsi 102 zboruri pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor), cele mai multe decolând din Londra.

How many cities have direct flights către Bucureşti?

Din Marea Britanie, there are direct flights către Bucureşti from 7 cities. The city with the most direct flights is Londra, with 76 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

noiembrie

Sezon de vârf

August

Cel mai ieftin zbor

27 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 40%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 55%.
Zbor din Londra Stansted către Bucureşti

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Bucureşti

 • Care este cel mai ieftin zbor în Bucureşti?

  Ruta de zbor Londra - Bucureşti a fost cea mai populară rută pe KAYAK din ultimele trei zile. S-au găsit zboruri dus întors la doar 63 €. De asemenea, în ultimele trei zile, Londra a fost cea mai economică destinație din care poți să zbori în Bucureşti, cu bilete doar dus la 25 € și bilete dus-întors la 58 €.

 • Care aeroport din Bucureşti se află cel mai aproape de centrul orașului?

  Există 2 aeroport în Bucureşti, iar Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu se află cel mai aproape de centrul orașului (8 km). Vei străbate o distanță de 16 km pentru a ajunge în centrul orașului Bucureşti, dacă aterizezi pe Bucureşti Henri Coandă

 • Cât costă un zbor către Bucureşti?

  În medie, un zbor către Bucureşti costă 217 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 41 € și a plecat din Aeroportul Londra Luton.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Bucureşti să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

 • Câte zboruri directe către Bucureşti operează săptămânal?

  În fiecare săptămână există în jur de 126 zboruri directe Marea Britaniecătre Bucureşti. Cea mai frecventă zi pentru plecări este luni, cu 17% dintre zboruri decolând în această zi.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi zboruri ieftine către Bucureşti

 • Introdu aeroportul tău de plecare preferat și datele de călătorie în câmpul de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zborurile Bucureşti.

Preferi să zbori fără escală către Bucureşti?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Bucureşti, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

Marea Britanie - Bucureşti

luni

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +45 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +46 multe altele

marți

ANA,Aegean Airlines,Aeromexico, +42 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +43 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +44 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +44 multe altele

vineri

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +46 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +38 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +39 multe altele

duminică

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +42 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +43 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti - Marea Britanie

luni

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +45 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +46 multe altele

marți

ANA,Aegean Airlines,Aeromexico, +42 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +43 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +44 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +44 multe altele

vineri

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +46 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +38 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +39 multe altele

duminică

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +42 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +43 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară din Marea Britanie către Bucureşti.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboară către Bucureşti. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania din Marea Britanie către Bucureşti. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori către Bucureşti? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
6,9
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 256 evaluări
6,0Divertisment
6,8Confort
7,4Echipaj
6,7Îmbarcare
6,3Mâncare
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Marea Britanie către Bucureşti

Oferte recente pentru zboruri dus-întors

 
Acestea sunt cele mai ieftine zboruri dus-întors către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
29/9Du
DirectWizz Air Malta
3h 20mLTN-OTP
1/10Ma
DirectWizz Air Malta
3h 25mOTP-LTN
63 €
29/9Du
DirectWizz Air Malta
3h 20mLTN-OTP
1/10Ma
DirectWizz Air Malta
3h 25mOTP-LTN
64 €
18/9Mi
DirectWizz Air Malta
3h 20mLTN-OTP
25/9Mi
DirectWizz Air Malta
3h 35mOTP-LTN
67 €
2/10Mi
DirectRyanair
3h 05mSTN-OTP
4/10Vi
DirectRyanair
3h 20mOTP-STN
69 €
1/10Ma
DirectRyanair
3h 05mSTN-OTP
2/10Mi
DirectRyanair
3h 19mOTP-STN
70 €
1/1Mi
DirectBritish Airways
3h 15mLHR-OTP
21/1Ma
DirectBritish Airways
3h 35mOTP-LHR
112 €
24/8
DirectBritish Airways
3h 15mLHR-OTP
16/10Mi
DirectBritish Airways
3h 25mOTP-LHR
144 €
13/10Du
DirectTAROM
3h 20mLHR-OTP
15/10Ma
DirectTAROM
3h 45mOTP-LHR
149 €
16/10Mi
DirectTAROM
3h 20mLHR-OTP
23/10Mi
DirectTAROM
3h 45mOTP-LHR
152 €
9/9Lu
1 EscalăWizz Air
12h 30mLTN-OTP
12/9Jo
1 EscalăWizz Air
10h 05mOTP-LTN
157 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
30/8Vi
DirectRyanair
3h 05mSTN-OTP
27 €
28/8Mi
DirectWizz Air Malta
3h 20mLTN-OTP
28 €
28/8Mi
DirectWizz Air Malta
3h 10mLGW-OTP
28 €
16/9Lu
DirectRyanair
3h 05mSTN-OTP
30 €
28/8Mi
1 EscalăWizz Air
13h 20mLTN-OTP
50 €
28/8Mi
1 EscalăWizz Air
13h 20mLTN-OTP
51 €
21/9
DirectBritish Airways
3h 15mLHR-OTP
69 €
25/8Du
DirectBritish Airways
3h 15mLHR-OTP
71 €
28/8Mi
DirectTAROM
3h 20mLHR-OTP
91 €
28/8Mi
DirectTAROM
3h 20mLHR-OTP
95 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment către Bucureşti

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
Aceste oferte de zbor de ultimă oră sunt cele mai ieftine, găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore pentru zborurile către Bucureşti care pleacă în următoarele zece zile.
23/7Ma
mai multe opriri
14h 30mLHR-OTP
30/7Ma
Direct
3h 30mOTP-LHR
202 €
23/7Ma
mai multe opriri
14h 30mLHR-OTP
30/7Ma
Direct
3h 30mOTP-LHR
203 €
23/7Ma
mai multe opririWizz Air Malta
15h 20mLGW-OTP
30/7Ma
DirectWizz Air Malta
3h 40mOTP-LGW
220 €
22/7Lu
mai multe opririWizz Air Malta
13h 50mLGW-OTP
28/7Du
DirectWizz Air Malta
3h 40mOTP-LGW
270 €
21/7Du
DirectRyanair
3h 05mSTN-OTP
23/7Ma
DirectRyanair
3h 20mOTP-STN
283 €
22/7Lu
DirectRyanair
3h 05mSTN-OTP
5/8Lu
DirectRyanair
3h 20mOTP-STN
297 €
23/7Ma
mai multe opririKLM
6h 10mGLA-OTP
30/7Ma
mai multe opririKLM
11h 00mOTP-GLA
333 €
23/7Ma
mai multe opririKLM
5h 10mLCY-OTP
29/7Lu
mai multe opririKLM
6h 40mOTP-LCY
341 €
21/7Du
mai multe opririBritish Airways
26h 25mMAN-OTP
1/8Jo
mai multe opririBritish Airways
7h 55mOTP-MAN
1.129 €
21/7Du
mai multe opririBritish Airways
26h 25mMAN-OTP
2/8Vi
mai multe opririBritish Airways
12h 50mOTP-MAN
1.137 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Marea Britanie

Clasa cabinei:

647 €
81 €