Găsește zboruri ieftine din Ponta Delgada către România

1 adult
Economic
Sâ 28/10
Sâ 4/11
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 44.612.364 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi zboruri ieftine către România

 • Lunile ianuarie, februarie și decembrie sunt considerate sezon de vârf. Cea mai ieftină lună în care să zbori din Ponta Delgada este ianuarie.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor România

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Ponta Delgada către România?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Ponta Delgada către România.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Ponta Delgada către România în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către România din Ponta Delgada să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Ponta Delgada către România?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către România cu o companie aeriană și înapoi către Ponta Delgada cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Ponta Delgada către România?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către România din Ponta Delgada, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Zboruri Ponta Delgada - România

Oferte zboruri dus-întors:

România - Ponta Delgada

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: