Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Întrebări frecvente și sfaturi

CIA - BCM

Găsește zboruri ieftine din Roma Ciampino în Bacău

1 adult
0 bagaje
Jo 20/6
Jo 27/6
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 42.596.105 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Roma Ciampinocătre Bacău -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Roma Ciampinocătre Bacău pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Aeroportul Roma Ciampinocătre Bacău?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Aeroportul Roma Ciampino din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Aeroportul Roma Ciampinocătre Bacău este mai, iar biletele costă în medie 94 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și decembrie, iar costul mediu al biletelor de avion este 269 € și 240 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Aeroportul Roma Ciampinocătre Bacău?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Bacăucătre Aeroportul Roma Ciampino elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Aeroportul Roma Ciampino către Bacău, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 1 zi înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 11 zi înainte de plecare.

Când să rezervi zborurile din Roma Ciampino către Bacău

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Roma Ciampino către Bacău based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Roma Ciampino în Bacău

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Roma Ciampino în Bacău?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Roma Ciampino către Bacău?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Roma Ciampino către Bacău.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Roma Ciampino în Bacău în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Roma Ciampino către Bacău este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Roma Ciampino către Bacău?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bacău și înapoi, în Roma Ciampino, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Roma Ciampino în Bacău?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Roma Ciampino în Bacău, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Roma către Bacău

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
2018 kmCIA-BCM

Caută după escale

Zboruri Roma Ciampino - Bacău

Oferte zboruri dus-întors:

Bacău - Roma Ciampino

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: