LVI

Găsește zboruri ieftine către Livingstone

1 adult
Economic
Sâ 28/10
Sâ 4/11
De ce să alegi KAYAK

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Când să îți rezervi zborul către Livingstone

Te bucuri de date flexibile de călătorie? Află care sunt cele mai bune momente în care să zboricătre Livingstone, conform datelor noastre din ultimul an. Descoperă cea mai ieftină lună sau chiar cea mai ieftină zi în care să zbori.
Preț dus-întors estimativ
KAYAK looks at all historical flight data for each date to provide a predicted price for one-way trips or round-trips with a duration up to 40 days. The information is for flights către Livingstone based on your location. While we try to provide actual minimum prices for each date, some prices are predictions and actual prices may differ.
Prețul mediu pe lună
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile din fiecare zi înainte de decolare pe parcursul ultimului an pentru zborurile către Livingstone, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Prețurile zborului în apropierea datei de călătorie
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Livingstone, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi zboruri ieftine către Livingstone

 • Lunile ianuarie, februarie și decembrie sunt considerate sezon de vârf. Cea mai ieftină lună în care să zbori din România este ianuarie.
 • Introdu aeroportul tău de plecare preferat și datele de călătorie în câmpul de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zborurile Livingstone.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Livingstone

 • Cât de departe este Livingstone de centrul din Livingstone?

  Centrul din Livingstone se află la 5 km distanță față de Livingstone.

 • Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Livingstone?

  Cea mai ieftină lună pentru zboruricătre Livingstone este ianuarie. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt ianuarie și februarie.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Livingstone?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Livingstone.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Livingstone în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Livingstone să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Livingstone?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Livingstone și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Livingstone?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Livingstone, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Rezervă bilete de avion ieftine Livingstone

Oferte zboruri dus-întors

mai multe opririMai multe companii aeriene
11157 kmOTP-LVI
mai multe opririMai multe companii aeriene
11157 kmLVI-OTP
mai multe opririMai multe companii aeriene
11144 kmBBU-LVI
mai multe opririMai multe companii aeriene
11144 kmLVI-BBU

Caută după escale

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
11157 kmOTP-LVI
mai multe opririMai multe companii aeriene
11144 kmBBU-LVI

Caută după escale

Zboruri către Livingstone

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: