POA

Găsește zboruri ieftine către Porto Alegre

1 adult
Economic
Ma 31/10
Ma 7/11
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 42.870.142 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Când să îți rezervi zborul către Porto Alegre

Te bucuri de date flexibile de călătorie? Află care sunt cele mai bune momente în care să zboricătre Porto Alegre, conform datelor noastre din ultimul an. Descoperă cea mai ieftină lună sau chiar cea mai ieftină zi în care să zbori.
Preț dus-întors estimativ
KAYAK looks at all historical flight data for each date to provide a predicted price for one-way trips or round-trips with a duration up to 40 days. The information is for flights către Porto Alegre based on your location. While we try to provide actual minimum prices for each date, some prices are predictions and actual prices may differ.
Prețul mediu pe lună
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile din fiecare zi înainte de decolare pe parcursul ultimului an pentru zborurile către Porto Alegre, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Prețurile zborului în apropierea datei de călătorie
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Porto Alegre, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi zboruri ieftine către Porto Alegre

 • Lunile ianuarie, februarie și decembrie sunt considerate sezon de vârf. Cea mai ieftină lună în care să zbori din România este ianuarie.
 • Introdu aeroportul tău de plecare preferat și datele de călătorie în câmpul de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zborurile Porto Alegre.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Porto Alegre

 • Cât de departe este Porto Alegre de centrul din Porto Alegre?

  Porto Alegre se află la 6 km față de centrul orașului Porto Alegre.

 • Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Porto Alegre?

  Cea mai ieftină lună pentru zboruricătre Porto Alegre este ianuarie. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt ianuarie și februarie.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Porto Alegre?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Porto Alegre.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Porto Alegre în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Porto Alegre să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Porto Alegre?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Porto Alegre și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Porto Alegre?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Porto Alegre, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Rezervă bilete de avion ieftine Porto Alegre

Oferte zboruri dus-întors

mai multe opririMai multe companii aeriene
18314 kmOTP-POA
mai multe opririMai multe companii aeriene
18314 kmPOA-OTP
mai multe opririMai multe companii aeriene
18308 kmBBU-POA
mai multe opririMai multe companii aeriene
18308 kmPOA-BBU

Caută după escale

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
18314 kmOTP-POA
mai multe opririMai multe companii aeriene
18308 kmBBU-POA

Caută după escale

Zboruri către Porto Alegre

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: