STL

Găsește zboruri ieftine către Saint Louis

1 adult
Economic
Sâ 28/10
Sâ 4/11
De ce să alegi KAYAK

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Când să îți rezervi zborul către Saint Louis

Te bucuri de date flexibile de călătorie? Află care sunt cele mai bune momente în care să zboricătre Saint Louis, conform datelor noastre din ultimul an. Descoperă cea mai ieftină lună sau chiar cea mai ieftină zi în care să zbori.
Preț dus-întors estimativ
KAYAK looks at all historical flight data for each date to provide a predicted price for one-way trips or round-trips with a duration up to 40 days. The information is for flights către Saint Louis based on your location. While we try to provide actual minimum prices for each date, some prices are predictions and actual prices may differ.
Prețul mediu pe lună
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile din fiecare zi înainte de decolare pe parcursul ultimului an pentru zborurile către Saint Louis, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Prețurile zborului în apropierea datei de călătorie
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Saint Louis, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi zboruri ieftine către Saint Louis

 • Lunile mai, iunie și iulie sunt considerate sezon de vârf. Cea mai ieftină lună în care să zbori din România este octombrie.
 • Introdu aeroportul tău de plecare preferat și datele de călătorie în câmpul de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zborurile Saint Louis.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Saint Louis

 • Cât de departe este Saint Louis de centrul din Saint Louis?

  Este nevoie să străbați 20 km pentru a ajunge în centrul orașului Saint Louis din Saint Louis.

 • Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Saint Louis?

  Cea mai ieftină lună pentru zboruricătre Saint Louis este ianuarie. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt ianuarie și februarie.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Saint Louis?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Saint Louis.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Saint Louis în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Saint Louis să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Saint Louis?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Saint Louis și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Saint Louis?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Saint Louis, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Rezervă bilete de avion ieftine Saint Louis

Oferte zboruri dus-întors

mai multe opririMai multe companii aeriene
14119 kmOTP-STL
mai multe opririMai multe companii aeriene
14119 kmSTL-OTP
mai multe opririMai multe companii aeriene
14127 kmBBU-STL
mai multe opririMai multe companii aeriene
14127 kmSTL-BBU

Caută după escale

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
14119 kmOTP-STL
mai multe opririMai multe companii aeriene
14127 kmBBU-STL

Caută după escale

Zboruri către Saint Louis

Oferte zboruri dus-întors:

Saint Louis - România

Clasa cabinei:

Descoperă destinații: