Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene

TSF

24 € Găsește zboruri ieftine în Veneţia Treviso

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, când au căutat un zbor către Veneţia Treviso cu plecare pe 18/9. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Sat 17/8
Sat 24/8

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Veneţia Treviso

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Venetia
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Venetia
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 49.111.189 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile către Veneţia Treviso

Iată unele dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors către Veneţia Treviso care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
06:15 - 07:15OTP-TSF
2h 00mdirect
07:50 - 10:45TSF-OTP
1h 55mdirect
53 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Mon, 16 Sep - Fri, 20 Sep
06:15 - 07:15OTP-TSF
2h 00mdirect
07:50 - 10:45TSF-OTP
1h 55mdirect
54 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Thu, 19 Sep - Sun, 22 Sep
21:25 - 08:30OTP-TSF
12h 05m1 escală
07:50 - 10:45TSF-OTP
1h 55mdirect
55 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Tue, 17 Sep - Sun, 22 Sep
06:15 - 07:15OTP-TSF
2h 00mdirect
07:50 - 10:45TSF-OTP
1h 55mdirect
57 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Fri, 20 Sep - Sun, 22 Sep
06:15 - 07:15OTP-TSF
2h 00mdirect
07:50 - 10:45TSF-OTP
1h 55mdirect
59 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Fri, 20 Sep - Mon, 23 Sep
06:15 - 07:15OTP-TSF
2h 00mdirect
14:35 - 17:30TSF-OTP
1h 55mdirect
60 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Thu, 5 Sep - Tue, 10 Sep
07:10 - 12:20OTP-TSF
6h 10m1 escală
09:25 - 12:20TSF-OTP
1h 55mdirect
62 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Wed, 2 Oct - Tue, 15 Oct
06:15 - 07:15OTP-TSF
2h 00mdirect
18:45 - 01:00TSF-OTP
5h 15m1 escală
Mon, 16 Sep - Thu, 19 Sep
17:25 - 18:35OTP-TSF
2h 10mdirect
21:10 - 00:05TSF-OTP
1h 55mdirect
119 €Ryanair
Găsește oferta
Sun, 1 Sep - Tue, 3 Sep
19:25 - 20:30OTP-TSF
2h 05mdirect
12:30 - 15:25TSF-OTP
1h 55mdirect
136 €Ryanair
Găsește oferta
Tue, 23 Jul - Thu, 25 Jul

Zboruri către Veneţia Treviso Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Veneţia Treviso pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Cât costă un zbor către Aeroportul Veneţia Treviso?

Prețul mediu și cel mai ieftin pentru toate zborurile către Aeroportul Veneţia Treviso de la fiecare origine găsite de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultima lună.
În medie, un zbor către Aeroportul Veneţia Treviso costă 58 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele două săptămâni a costat 17 € și avionul a decolat din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Cele mai populare rute pe KAYAK sunt Bucureşticătre Aeroportul Veneţia Treviso și costă în medie 80 € și Timișoara către Aeroportul Veneţia Treviso care costă în medie 81 €.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Venetia?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Aeroportul Veneţia Trevisocăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Venetia este marți, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 37 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este joi, iar prețurile sunt în medie de 79 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Aeroportul Veneţia Treviso?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Aeroportul Veneţia Treviso, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Aeroportul Veneţia Treviso este decembrie, când biletele costă, în medie, 27 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și mai, când costul mediu al biletelor din România este 103 € și, respectiv, 86 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este ianuarie, cu un preț mediu de 33 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Aeroportul Veneţia Treviso?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Aeroportul Veneţia Treviso în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Aeroportul Veneţia Treviso este, de regulă, noaptea, când zborurile costă, în medie, 41 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Aeroportul Veneţia Treviso este, de regulă, noaptea, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 60 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Aeroportul Veneţia Treviso?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Aeroportul Veneţia Treviso, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Aeroportul Veneţia Treviso pentru următoarele prețuri sau mai puțin: Din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă doar dus la 20 €, dus-întors la 67 €; din Iași doar dus la 39 €; dus-întors la 99 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor către Aeroportul Veneţia Treviso?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Aeroportul Veneţia Treviso, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie, ar trebui să rezervi cu aproximativ 1 săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 100 zile înainte de plecare.

Cât durează zborul către Aeroportul Veneţia Treviso?

Durata zborului tău către Venetia depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Evident, orice zbor care include o escală va fi, de asemenea, mai lung. Cele mai populare rute către Venetia pe KAYAK sunt din Cluj-Napoca, care durează 1h 50m, și Bucureşti, care durează 2h 00m.

Câte zboruri directe către Aeroportul Veneţia Treviso operează zilnic?

Există în jur de 3 zboruri zilnice directe România către Aeroportul Veneţia Treviso. Cele mai multe zboruri pleacă dimineața, 06:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 90% dintre zboruri pleacă dimineața.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Aeroportul Veneţia Treviso?

Nu există zboruri pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor) sau pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor) către Aeroportul Veneţia Treviso. În schimb, poți găsi 20 zboruri pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor), cele mai multe decolând din Bucureşti.

How many cities have direct flights către Aeroportul Veneţia Treviso?

Din România, there are direct flights către Aeroportul Veneţia Treviso from 3 cities. The city with the most direct flights is Bucureşti, with 16 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

iunie

Sezon de vârf

octombrie

Cel mai ieftin zbor

24 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, însă cu o creștere medie de preț de 39%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 42%.
Zbor din Bucureşti Henri Coandă către Veneţia Treviso

Când să îți rezervi zborul către Veneţia Treviso

Te bucuri de date flexibile de călătorie? Află care sunt cele mai bune momente în care să zboricătre Veneţia Treviso, conform datelor noastre din ultimul an. Descoperă cea mai ieftină lună sau chiar cea mai ieftină zi în care să zbori.
Preț dus-întors estimativ
KAYAK analizează toate datele istorice ale zborurilor pentru fiecare dată, oferind un preț estimativ pentru călătorii dus-întors sau doar dus cu o durată de până la 40 de zile. Informațiile sunt pentru zborurilecătre Venetia în funcție de locația ta. Deși încercăm să oferim prețuri minime reale pentru fiecare dată, unele prețuri sunt previziuni, iar prețurile reale pot fi diferite.

Întrebări frecvente - rezervarea zborurilor către Veneţia Treviso

 • Cât de departe este Aeroportul Veneţia Treviso de centrul din Venetia?

  Centrul orașului Venetia se află la 26 km față de Venetia.

 • Cât costă un zbor către Venetia?

  În medie, un zbor către Venetia costă 58 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 17 € și a plecat din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Veneţia Treviso?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Veneţia Treviso.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Veneţia Treviso în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor către Veneţia Treviso este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către Veneţia Treviso?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Veneţia Treviso și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Veneţia Treviso?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori în Veneţia Treviso, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

 • Câte zboruri directe către Aeroportul Veneţia Treviso operează săptămânal?

  În fiecare săptămână există în jur de 20 zboruri directe Româniacătre Aeroportul Veneţia Treviso. Cea mai frecventă zi pentru plecări este marți, cu 20% dintre zboruri decolând în această zi.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi despre rezervarea zborurilor ieftine către Veneţia Treviso

 • Introdu aeroportul de plecare și datele de călătorie în câmpurile de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zboruri în Veneţia Treviso.

Preferi să zbori fără escală către Veneţia Treviso?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Aeroportul Veneţia Treviso, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

România - Veneţia Treviso

luni

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

marți

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

miercuri

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

joi

Ryanair,Wizz Air,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air, +1 multe altele

vineri

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

sâmbătă

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

duminică

Ryanair,Wizz Air,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air, +1 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Veneţia Treviso - România

luni

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

marți

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

miercuri

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

joi

Ryanair,Wizz Air,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air, +1 multe altele

vineri

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

sâmbătă

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

duminică

Ryanair,Wizz Air,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air, +1 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară către Veneţia Treviso.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboară către Venetia. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania din România către Venetia. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori către Veneţia Treviso? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
6,9
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 256 evaluări
6,3Mâncare
7,4Echipaj
6,8Confort
6,0Divertisment
6,7Îmbarcare
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine Venetia

Oferte recente pentru zboruri dus-întors

 
Acestea sunt cele mai ieftine zboruri dus-întors către Venetia găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
16/9Mon
DirectWizz Air Malta
2h 00mOTP-TSF
20/9Fri
DirectWizz Air Malta
1h 55mTSF-OTP
53 €
19/9Thu
DirectWizz Air Malta
2h 00mOTP-TSF
22/9Sun
DirectWizz Air Malta
1h 55mTSF-OTP
54 €
17/9Tue
1 EscalăWizz Air Malta
12h 05mOTP-TSF
22/9Sun
DirectWizz Air Malta
1h 55mTSF-OTP
55 €
20/9Fri
DirectWizz Air Malta
2h 00mOTP-TSF
22/9Sun
DirectWizz Air Malta
1h 55mTSF-OTP
57 €
20/9Fri
DirectWizz Air Malta
2h 00mOTP-TSF
23/9Mon
DirectWizz Air Malta
1h 55mTSF-OTP
59 €
5/9Thu
DirectWizz Air Malta
2h 00mOTP-TSF
10/9Tue
DirectWizz Air Malta
1h 55mTSF-OTP
60 €
2/10Wed
1 EscalăWizz Air Malta
6h 10mOTP-TSF
15/10Tue
DirectWizz Air Malta
1h 55mTSF-OTP
62 €
16/9Mon
Direct
2h 00mOTP-TSF
19/9Thu
1 Escală
5h 15mTSF-OTP
72 €
1/9Sun
DirectRyanair
2h 10mOTP-TSF
3/9Tue
DirectRyanair
1h 55mTSF-OTP
119 €
23/7Tue
DirectRyanair
2h 05mOTP-TSF
25/7Thu
DirectRyanair
1h 55mTSF-OTP
136 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus către Venetia găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
18/9Wed
DirectRyanair
2h 05mOTP-TSF
24 €
15/9Sun
DirectWizz Air Malta
2h 00mOTP-TSF
25 €
27/7Sat
DirectWizz Air Malta
2h 10mOTP-TSF
27 €
16/10Wed
DirectRyanair
2h 05mOTP-TSF
27 €
19/9Thu
DirectRyanair
2h 05mOTP-TSF
29 €
19/9Thu
DirectRyanair
2h 05mOTP-TSF
30 €
11/10Fri
DirectWizz Air Malta
2h 00mOTP-TSF
31 €
24/7Wed
DirectWizz Air Malta
2h 00mOTP-TSF
32 €
21/9Sat
DirectWizz Air Malta
2h 10mOTP-TSF
33 €
11/10Fri
1 Escală
19h 05mOTP-TSF
49 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment către Veneţia Treviso

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
Aceste oferte de zbor de ultimă oră sunt cele mai ieftine, găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore pentru zborurile către Venetia care pleacă în următoarele zece zile.
23/7Tue
DirectRyanair
2h 05mOTP-TSF
25/7Thu
DirectRyanair
1h 55mTSF-OTP
136 €
23/7Tue
Direct
2h 10mOTP-TSF
25/7Thu
mai multe opriri
5h 15mTSF-OTP
156 €
20/7Sat
DirectWizz Air Malta
2h 00mOTP-TSF
23/7Tue
DirectWizz Air Malta
1h 55mTSF-OTP
158 €
21/7Sun
DirectWizz Air Malta
2h 00mOTP-TSF
24/7Wed
DirectWizz Air Malta
1h 55mTSF-OTP
165 €
20/7Sat
DirectWizz Air Malta
2h 00mOTP-TSF
30/7Tue
mai multe opririWizz Air Malta
10h 10mTSF-OTP
167 €
23/7Tue
DirectWizz Air Malta
2h 10mOTP-TSF
27/7Sat
DirectWizz Air Malta
1h 55mTSF-OTP
168 €
20/7Sat
DirectWizz Air Malta
2h 00mOTP-TSF
30/7Tue
DirectWizz Air Malta
1h 55mTSF-OTP
173 €
22/7Mon
DirectWizz Air Malta
2h 00mOTP-TSF
24/7Wed
DirectWizz Air Malta
1h 55mTSF-OTP
177 €
23/7Tue
mai multe opriri
12h 05mOTP-TSF
25/7Thu
mai multe opriri
5h 15mTSF-OTP
178 €
23/7Tue
mai multe opririWizz Air Malta
12h 05mOTP-TSF
27/7Sat
DirectWizz Air Malta
1h 55mTSF-OTP
185 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț