Găsește zboruri ieftine din Târgu Mureş către North America

1 adult
Economic
Lu 23/10
Lu 30/10
De ce să alegi KAYAK

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi zboruri ieftine către North America

 • Lunile ianuarie, februarie și decembrie sunt considerate sezon de vârf. Cea mai ieftină lună în care să zbori din Târgu Mureş este ianuarie.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor North America

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Târgu Mureş către North America?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Târgu Mureş către North America.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Târgu Mureş către North America în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către North America din Târgu Mureş să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Târgu Mureş către North America?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către North America cu o companie aeriană și înapoi către Târgu Mureş cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Târgu Mureş către North America?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către North America din Târgu Mureş, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Zboruri Târgu Mureş - America de Nord

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: