Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

TSR - EWR

Găsește zboruri ieftine din Timișoara în Newark

1 adult
0 bagaje
Jo 15/8
Jo 22/8

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Newark

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Timișoara către Newark.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Timișoara către Newark.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 48.191.404 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Timișoaracătre Newark (TSR-EWR)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Timișoaracătre Newark care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
TSR-EWR
11690 kmmai multe opriri
EWR-TSR
11690 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta

Zboruri din Timișoaracătre Newark -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Timișoaracătre Newark pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Timișoara în Newark?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Timișoaracătre Aeroportul Newark accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Prețul biletului de avion către Newark va fi, în general, mai ieftin dacă zbori într-o zi de luni și mai scump, într-o sâmbătă. Pentru zborul de întoarcere în Timișoara cumpărat la cel mai bun preț, ar trebui să încerci să alegi o zi de luni, evitând zilele de joi.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Timișoaracătre Aeroportul Newark?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Timișoara din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Timișoaracătre Aeroportul Newark este februarie, iar biletele costă în medie 533 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și iulie, iar costul mediu al biletelor de avion este 844 € și 830 €.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

decembrie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, însă cu o creștere medie de preț de 14%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 9%.

Când să rezervi zborurile din Timișoara către Newark

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Timișoara către Newark based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Timișoara în Newark

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Timișoara în Newark?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Timișoara către Newark?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Timișoara către Newark.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Timișoara în Newark în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Timișoara către Newark este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Timișoara către Newark?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Newark și înapoi, în Timișoara, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Timișoara în Newark?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Timișoara în Newark, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Timișoara către Newark

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
11690 kmTSR-EWR

Caută după escale

Zboruri Timișoara - Newark

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: