Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

TSR - NYC

Găsește zboruri ieftine din Timișoara către New York City

1 adult
0 bagaje
Wed 12/6
Wed 19/6

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către New York City

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Timișoara către New York City.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Timișoara către New York City.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 41.771.603 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Timișoaracătre New York City -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Timișoaracătre New York City pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Timișoaracătre New York City?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Timișoara din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Timișoaracătre New York City este februarie, iar biletele costă în medie 525 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt mai și August, iar costul mediu al biletelor de avion este 1.309 € și 809 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Timișoaracătre New York City?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin New York Citycătre Timișoara elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Timișoara către New York City, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 1 zi înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 36 zi înainte de plecare.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

August
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 16%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 17%.

Când să rezervi zborurile din Timișoara către New York City

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Timișoara către New York City based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Timișoara către New York City

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Timișoara către New York City?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Timișoara către New York City?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Timișoara către New York City.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Timișoara către New York City în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către New York City din Timișoara să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Timișoara către New York City?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către New York City cu o companie aeriană și înapoi către Timișoara cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Timișoara către New York City?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către New York City din Timișoara, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Timișoara către New York City

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
11663 kmTSR-NYC

Caută după escale

Zboruri Timișoara - New York City

Oferte zboruri dus-întors:

New York City - Timișoara

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: